Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Tanga...?
Naggggggggggyon fontos téma....
(Semmi nem jön össze a melóban, úgy látszik, ma "odafönt" nem akarják, hogy dolgozzak, hát ezért...)
Ma kb. a negyedik cikkben olvasom, hogy a férfiak inkább a tangára szavaznak, de ha nőket kérdeznek meg , mit viselnek, ők is a tangát mondják. Én nem tudom, szreintem van aki csak azért mondja mert ez a "trendi"....
Tényleg annyira ciki a hagyományos bugyi?
"Megmondom, mi van": én úúúútálom a tangát! Van, de nem hordom. Max vékony nyári szoknya alá. Kényelmetlen!!!!
A barátnőm egy nagy fehérneműs cégnél dolgozik, és egyszer megcsodáltam egy csipkés franciabugyit, mire kijelentette, hogy az nem szexi. Este a párom: dehogynem!..... Van nekem egy kis kék, csupa csipke franciabugyim, én nem mondanám, hogy nem szexi... Vagy van a ...... cégnek egy olyan fazonja, ami kimondottan a néhány éve divatos csipőgatyák alá való: normál szélességű a feneke, de vékony az oldalsó pántja, és nagyon alacsonyra van szabva, így nem lóg ki fölül a gatyából. Ezeket pl a párom imádja, "kisbugyinak" hívja őket
, mert télleg nem akkorák, mint az a bizonyos "bridgetjones-os bugyi", falatnyi anyag az egész...
Szóval, ti mit gondoltok, mit viseltek?
+ szintén nem "trendi" a normál gatya fiúknak, csakis boxer... Ezzel sem értek egyet!!! Fiúk, öltöny alá kényelmes a kis gatya? Vagy szűk farmer alá?
Egy dolog tuti: fiúkon a tanga tényleg hülyén néz ki.....
Címlap
Ilyen lett az orosz sóherdiszkont – Megnéztük a budapesti Basket Plusz Diszkont Áruházat
Ovis pajtásához ment át játszani a kisfia. Amikor érte ment, azt mondták, hogy még csak nem is látták
Csak hogy neked is legyen itt valami kedvedre való. Szolid, nem közönzéges, és talán még a bugyivonal is látszik.
Akinek nem tetszik a tanga, az még nem látta jó fenekű nőn. De ez sem a fehérnemű hibája.
Az én párom meg azt mondja, hogy a legszexiseb ruhadarab, és a haverjai is csak erre esküdnek.
Hangsúlyozom mégegyszer, akinek nem szép a feneke, annak semmi sem fog szépíteni rajta, kivéve vmi tetsformájú leszoríós kisnadfrág, de attól meg biztos nem fognak elájulni a pasik.
Komolyan nem értem, miért kurvás vagy közönséges a tanga? Ez sem a fehérneműtól, hanem a viselőjétől függ.
Úgy hívják angolul (az oldalon legalábbis ez volt írva) hogy hipster... Na mindegy, mindenesetre utána nézek a boltokban
Pedig vannak "tökéletesre szabott, át nem ütő" bugyik, csak éppen kinézetre a bundabugyi kategóriába sorolják őket.
Pl. estélyi, koktélruha alá kifejezetten ilyet illik hordani: egészen has fölött ér és "leszorítja" a pocakot, a teljes popót beborítja, kellően megemeli de a ruhán nem látszik át. "Hétköznapibb" változatban is vannak. Természetesen nem az olcsó kategóriába tartoznak.
monnyuk egy 18 éves hájpacnis kislányon detto nem szuperál.
Szerintem az is lényeges itt tanga ügyben, hogy nem csak alkati kérdés a viselése, hanem kor kérdése is...
Akkor most megnyugodtam, hogy a párom nem tér el az átlagtól.
Ő nemes egyszerűséggel qvásnak mondta a tangát.
Hiányoltátok a férfiak véleményét, hát megkérdeztem pár férfiembert tanga kérdéskörben (bááááár ne tettem volna, vagy ... na mindegy...). Igen hasonlókat mondtak a te véleményedhez:
többen is...
- nem szeretik, ha a csupasz s..g.. látszik át
- nem szeretik, ha göröngyös hátsófertályt látnak (akkor inkább tegye bugyogóba!)
- sz...r...s madzagnak nevezték a tangát
stb. stb. stb... Nem győztem hallgatni.
Akkor mégis mi tetszik nekik?!:
- francia
- bármilyen bugyogó, ha imádják a benne lévő nőszemélyt
- csak mi nők kerítünk ennek ekkora feneket...
stb. stb.
Na itt már kacagnom kellett, de be nem áll/t a szájuk!
A lapos fenék alkati dolog megint, vannak hatalmas lapos feneket (tányérfenék), meg kicsi kerekek is, nem attól függ, mennyire kövér az ember.
(Azért se csatlakozom itt a saját feneküket dicsérgetőkhöz.
Nemtom én is csak hírből hallottam még róla
Amúgy nekem "csak" lapos, még nem löttyedt
Sportolni kéne, hejjjj.......
De ez alkati dolog is.
Milyen az a löttyedt lapos fenék?
most rajtam is van egy 5 kiló felesleg, de ez a bugyi önbizalmat ad. És írtó kényelmes. Olyan lehelet finom anyaga van, és ugye a pántja szélesebb, nincs is varva, szóval nálam viszi a prímet. Én bevásároltam belőle minden színűből. Imádom.
Remélem nem reklám, a Sloggi gyártja, kis dobozkákban lehet kapni, az ára olyan 2000-2500 körül van, ha jól emlékszem.
Én a német Quelle oldalán találtam azt hiszem
Ez tényleg mindenkinek jól áll!
(Most csak eszembe jutott, zárójelben, hogy a halálom a löttyedt lapos fenék a tangában.... sokan azt hiszik, hogy ha vékonyak akkor csinosak is...
)
Ja és légyszi írd meg nekem, hol lehet ilyen bugyit kapni! Nagyon rám férne már egy kis fehérnemű-frissítés.
sziasztok!
nem olvastaam végig a topicot, de én a brazil bugyira szavazok
írtó kényelmes, és sexi, valahol a tanga és a csípőbugyi keresztezése. Ugy kb a fenék felső egy harmadába megy fel, ugy a fél popsi látszik ki belőle.
Tangát is szeretem, és igaza van annak, aki azt mondja nagyobbat kell venni. 1-2 számmal, és akkor kényelmes