Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
köszi ez is nagyon jó ötlet
akkor jobb hijján
azért remélem a három napos hosszú hétvégén már csak akad majd egyetlenegy nap mikor emberi időjárás lesz
de lehet -gondolom
megnézem, köszi
Arról esetleg nem tudtok valamit, hogy Tata környékén hol lehet normális körülmények között biciklizni?
Úgy emlékszem mintha azt hallottam volna, hogy Tatánál v. a közelében klassz bringás hely van...de lehet rosszul emlékszem
Persze saját biciklivel jön ő is, hisz nagyfiú Egyébként nagyon jól birja a kiképzést. Na hát úgy tünik már el is dőlt merre megyünk, hálás köszönet érte nektek
Szia!
láttad anyi.-banyi is pont ezt írta.
A rómain végig és onnan sz.endréig biztos bírni fogja. és ott lehet sétálni nagyokat, lemenni a partra, nem kell ilyen kicsivel elmenni akkor messzebbre, majd ha belejön. ő is karikázik? vagy valaki mögött ül?
Szob után Szalkánál lehet átmenni szlovákiába, de azt nem ajánlom mert nehéz a terep, nagy emelkedőkkel.
Csak fel kell fedezni..., és jó bringázást nektek.
húha, pont ilyen ötletekre gondoltam
viszont gyerekkel mennénk (7 éves) szerinted bírná ezt a távot? Mármint úgy értem egy gyerek általában bírná ezt az utat?
Miért kell oda is kocsival menni.
A római parton végig, utána szép bicikli út vezet, egészen Szentendréig, onnan Leányfalu, Tahitótfalu. Onnan át a váci komppal vácra, nagíyon szép út vezet egészen le szobig, nagymaroson át, végig a duna-parton.
ezt minden nyáron megtesszük, többször is. leülünk közben a parton eszünk, iszunk, vannalk lángossütők, aztán tovább.
ez pont egy napos túra. nagyon szép és nem is megerőltető. de csak a szigetet is körbe lehet, kisoroszitól visszafelé, vagy fordítva.
egyéb kérdés?
jó bringázást!!!!