Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szerető vagy örömlány?
2006-06-01 08:371.
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2006. június 1. 08:37
Sziasztok!
Számtalan topikon látom,hogy pocskondiázzák,szapulják a szeretőket,holott bárkivel előfordulhat,hogy megcsalják,vagy szerető válik belőle.(nem kell fikázgatni,senki nem tudhatja mit hoz a jövője)
Gondolkozzatok el azon,hogy ha -tegyük fel-Veletek történne meg,hogy a párotok félrelép,melyik lenne a "jobb"?
1.szeretője van
pozítivum:kevés esély a nemi betegségekre
negatívum:érzelmek szövödhetnek
2.alkalmi kapcsolatok
pozitívum:kevesebb az esélye komoly érzelmek kialakulásának
negatívum:nagyobb esély a betegségekre
3.örömlány
pozitívum:érzelem -szinte-kizárt
negatívum:betegségek lehetnek(gumi ellenére is),esetleges társadalmi
megvetés(főleg nők részéről)
Lehetne még több pozitívumot,vagy negatívumot előszedni,nekem most csak ezek jutottak eszembe.
Komolyan kérdezem,adott esetben melyik lenne a "kevésbé rossz"?
Nem kell beszólogatni,nem az volt a célom a topikkal hogy feszültséget szítsak,de -szerintem-elgondolkodtató a dolog.
Számtalan topikon látom,hogy pocskondiázzák,szapulják a szeretőket,holott bárkivel előfordulhat,hogy megcsalják,vagy szerető válik belőle.(nem kell fikázgatni,senki nem tudhatja mit hoz a jövője)
Gondolkozzatok el azon,hogy ha -tegyük fel-Veletek történne meg,hogy a párotok félrelép,melyik lenne a "jobb"?
1.szeretője van
pozítivum:kevés esély a nemi betegségekre
negatívum:érzelmek szövödhetnek
2.alkalmi kapcsolatok
pozitívum:kevesebb az esélye komoly érzelmek kialakulásának
negatívum:nagyobb esély a betegségekre
3.örömlány
pozitívum:érzelem -szinte-kizárt
negatívum:betegségek lehetnek(gumi ellenére is),esetleges társadalmi
megvetés(főleg nők részéről)
Lehetne még több pozitívumot,vagy negatívumot előszedni,nekem most csak ezek jutottak eszembe.
Komolyan kérdezem,adott esetben melyik lenne a "kevésbé rossz"?
Nem kell beszólogatni,nem az volt a célom a topikkal hogy feszültséget szítsak,de -szerintem-elgondolkodtató a dolog.
Döntetlen, egyik se jó,mert megcsal...Volt benne részem, 6 éve...:(Pár hetes viszony...
Örömlány...hát...furcsa, hogy ezért valaki pénzt ad, mikor annyi nőnek viszket...a px.ja...:(hogy nem érdekli, nős, e gyerekes e az illető, csak neki legyen egy jó napja...
De feldobok egy másik kérdést.
Melyik "jobb" (mert mindkettő fáj, és iszonyatos...
/Egyik színészünk nyilatkozta nemrég mikor megtudta, hogy rákos, olyan érzés, mikor letaglóznak,ilyen mikor megcsalnak, vagy a legjobb barátod elárul..nagy fájdalom, és ez az egyik legfájdalmasabb krízis a haláleset után.../
Ha nálad jobb nővel, vagy ha nálad "gyengébbel" csalnak meg..? Erre sincs jó válasz...
sziasztok,
mi, egy pszichológus hallgatókból álló csoport, szakdolgozathoz előzetes kérdőíves statisztikai tanulmányt készítünk szexuális szokások, vágyak, fantáziák témájában.
Megköszönnénk, ha kérdőívünket őszintén kitöltenétek.
A kérdőív teljesen névtelen, semmilyen személyes adatot, címet, email címet nem kérünk és nem tárolunk.
http://goo.gl/forms/Tx1o3bPxQl
Jó régi topik!
Hogy melyik lenne a jobb, ha már muszáj lenne választani?
Alkalmi kapcsolat. Nincs érzelmi töltet, mint az állandó szeretőnél, ugyanakkor a prostituált verzióban az lenne a rossz, hogy képes fizetni azért, hogy keféljen, ugyanakkor otthon valaki ingyen megadná, amit szeretne.
De akár így, akár úgy, csak betegséget ne hozzon haza, és gyereket ne csináljon.
Szia!
Tudod én tudnám kivel csaljam meg a férjem, és megbeszélnénk hármasban, hogy mi is az elképzelésünk a jővőre nézve.
Ha férjem csalna meg akkor ugyan ezt tenném meghívnám a nőt és megbeszélnénk mi is a jővőbeni elképzelésük.
Ezt kultúráltan így lehet elintézni és én biztos vagyok benne, hogy így is intézném.
Köszi. Tanulságos
qpec.blog.hu
Történetek, vélemények pro és kontra.
De azért a pasas fölött ugye, szabad ítélkezni?
Véleményem szerint ugyanis ez egy rohadt, szemét állat, aki pontosan tudja, hogy mit csinál.
Szex az exszel
hmmm... jól hangzik!
Csak a gyerkőcnek kellne már elaludni! De most bevetettem a 101 kiskutyát hátha az elaltatja!
az hagyján!
de egy jó meleg pocsolya se lenne utolsó ebben a hideg télben!
Röff!
Látom haraoós kedvetekben vagytok!
miért nem azt kérdezted: adott esetben melyik lenne a legjobb? Én inkább innen közelíteném a témát..... ....így dög fáradtan, munkaidő vége felé.......
malacka!
na léptem, a fejem kezd széthasadni.
jó éjt kis malackáim!
egyelek is meg benneteket!
megvakargassam a hasatok alját?