Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mozaik csempe
Jövőre szeretnénk felújítani a fürdőszobát . Nagyon tetszik a mozaik csempe, de kevés helyen árulják. A neten alig találtam olyan üzletet, ahol kapni lehet. Van ötletetek? Még nem döntöttem el, h milyen színű legyen a csempe, de a szaniter az biztos, hogy fehér lesz, h jobban érvényesüljön a szín és a minta.
Örülnék, ha olyanok is hozzászólnának, akinek szintén mozaik csempés a fürdőszobájuk. Hogyan vált be, mi az amire a felrakásnál vigyázni kell. Esetleg ha van fotótok azt légyszíves tegyétek fel!
Itt már nézted? Ezt a fotót a www.baumax.hu oldalról hoztam.
Akkor mi földiek vagyunk!
A honlapjuk meg kritikán aluli. Még a nyitvatartás sincs kitéve.
Neked is nagyon köszönöm, pont ilyesmikre gondoltam. Az ötlet merítésre, mert még nem tudom se a színt, se a méretet, csak azt hogy mozaik csempét szeretnék.
De nagyon jól néznek ki a 10x10-es kis csempék is.
Ezeket itthon is lehet kapni:
http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=15&a=7&lang=en&collID=42
Szia,
Igaz ez egy angol ceg, de esetleg tudsz otleteket meriteni, hogy milyen szin tetszene.
http://www.toppstiles.co.uk/3/frame-0products.h tml Ezen bellul a mosaic tiles-ra kattints
Na haragudjatok ha offolok egy csöppet,de végre egy friss csempés jellegű topic!
Az a helyzet,hogy a konyha felújításunk lassan a végefelé közeledik.Megvettük a csempéket is,ami tulajdonképpen nem is csempe az anyagát tekinve,hanem 10x10 cm-es folyami kő...tehát egy természetes anyag.Természetesen beszereztük hozzá az imperegnálót (hú,ezt így kell írni?  is...az üzletben elmondták,hogy a felragasztás előtt kell bekenni ezzel az anyaggal.Most itt ez a szép esős hosszú hétvége,jó uram felrakhataná igazán a falra.Van valakinek gyakorlati tapsztalata,hogy hogyan,milyen módon kell ragasztás előtt kezelni ezeket a fajta csempéket?
Előre is köszönöm a tanácsokat!És mégegyszer bocsi,hogy off volt.
Szia!
Olcsón üvegmozaikot Ürömön a Flintstone-nál is tudsz venni, kb. 1500 Ft/m2 ártól indulnak. www.flintstone.hu (Kínai import , kacsintós szmájli helyett zárójel bezárva.)
Mozaikcsempe meg van pl. a Zalakerámiának: ez rendes porcelán csempe, 20x20-as és apró négyzetek alkotják magát a csempét. Ilyen van nagyon sok gyártónak, csak a nagy csempék közötti fugázás nem szokott sajna pont olyanra sikerülni általában, mint magán a csempén az "álfuga".
Szia!
Én végül lemondtam a mozaikról, mert amit szerettem volna az horrorisztikus árban állt volna meg. De itt nézegettük (közel van a ponti-hoz, amit korábban már ajánlott valaki, tehát kettő egy csapásra):
www.burkoland.hu
Ez a törökbálinti Cora ill. Kika alatt található. Hatalmas üzlet, és számos nagy nevű spanyol cég terméke áll rendelkezésre. Gyönyörűek.
Azért azt elárulo, hogy én azt szerettem volna, hogy a 2,3*2,8-as fürdőszobánk egyik falán legyen egy mozaik-kép. Ki is néztem egy korsós asszonyt, igazi antik római stílusban. A mozaik végül majdnem 1 millióban állt volna meg... :-( Így lemondtam róla. A fsz. így is gyönyörű lett!
Félre ne érts, nem akarlak lebeszélni, mert valóban meseszépek vannak. Csak nagyon megdobja a költségtervet.
szerintem a legolcsobbak, számomra hihetetlen különbségek vannak pl. a ponti plast áraihoz képest. legalábbis 1,5 évvel ezelött, amikor én kerestem és vettem mozaikot, elég nagy volt a különbség, ez szerintem abszolut megfizethető, mig a ponti plastban csak lestem néha az áraknál. és föleg nagy mennyiségnél nem mindegy,h. 4 ezer v. 12-13 ezer/nm...
Ez tényleg pasis izlés, bár nagyon szép.
Ennél azért színesebbet szeretnék, de a világos szín legyen többségben,
Szia!
A volt barátommal Bécsben éltünk, így mikor itthon vett lakást és felújította, az ottani nagy választékból szemezgetett.
Teszek ide egy képet, de ez olyan pasis ízlés
Kint hatalmas a választék, üvegmozaik, opálos, kerámia, négyszög vagy kis gombok stb. Ára is van persze, de nagyon szép.
És itt is vannak: http://mozaikfurdoszoba.hu/ , de egyszerűbb, ha beírod a google oldalán hogy "mozaik csempe" és kiad egy csomó oldalt.
kellemes böngészgetést!
Szia!
http://www.pontiplast.hu/
ilyesmire gondolsz?