Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Lánybúcsú SOS
Sziasztok lányok! A segítségeteket szeretném kérni, barátnőmnek szeretnék egy fergeteges lánybúcsút szervezni
Várnék minden klassz ötletet, játékokat, amiken félig józan állapotban jókat vihognánk
Szeretnék chipanddale srácot is keresni neki, ha valaki ismer olyan srácot, aki nagyon jó, küldjétek el az elérhetőségeit! úgy szívesebben választok, ha javasolnak valakit
Köszönöm!!!
Sziasztok!
Engem az öreganyós cuccokhoz tartozó versikék érdeklenének. Légycccccccci segítsetek!!! SOS!
Köszi előre is:
Villámkata
Sziasztok!
Lánybúcsúk teljes kivitelezését vállaljuk. Fix hellyel, igény szerinti műsorral, felszolgálókkal, étellel-itallal. Segítünk programokat kitalálni, ha elakadtatok. Ellenben szerintem nem tudtok olyan ötlettel előállni, amit mi ne tudnánk megvalósítani :)
Célunk, hogy ne egy-a-millióból lánybúcsút hozzunk létre, szokásos egy darab építőmunkásnak öltözött sztriptíztáncos fiúval.
Ha érdekel, írj nekem itt üzenetet, vagy az alábi e-mail címen, vagy hívhatsz is, hogy megbeszéljük, hol fussunk össze egy kötetlen kávézásra, aminek a végén nyugodtan mondhatod azt is, hogy köszi nem... :)
makraygabor@freemail.hu
0620/2321674Sziasztok!
Én is szeretném elkérni a kérdéssort. Hétvégén lesz a barátnőm leánybúcsúja.Előre is köszönöm!
Szia Enorcsi!
A hétvégére én is lánybúcsút szervezek szintén a Nővéremnek. Esetleg megkérhetnélek, hogy pár jó tippel engem is segíts ki? Nagyon megköszönném, mert eléggé megcsúsztam a szervezéssel.
A mailem: tinast@citromail.hu
Előre is köszönöm a segítséget!
Kedves Lányok!
Nagyon sokan írtatok nekem, és kértétek a kérdéssort. Az lenne a kérésem, hogy aki ezután ír nekem, rögtön küldjön egy e-mail címet is priviben, akkor egy lépést megspórolunk. Sajnos ide nem tudom betenni az anyagot, de továbbra is szívesen elküldöm bárkinek.
üdv
Nóri
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem is küldeni azt a bizonyos kérdéssort? Előre is köszönöm, üdv: Alexa
köszönöm, a címem: dorszi@yahoo.com
nagyon izgulunk, szeretnénk emlékezetessé tenni ezt az estét
előre is köszi!
Szia!
Ha küldessz e-mail címet akkor szívessen elküldöm neked.
a barátnőm tegnap este találta ki, hogy ráér szombaton, és akkor tudjuk csak öszehozni a lánybúcsúját. Nagyon jó ötletnek tartom a kérdéssort, légyszi küldjétek el nekem is! Előre is köszönöm, üdv!
oké, jövő héten megírom, hogy hogy sikerült a buli.
Gondolom lesz meglepetés, mert szegény menyasszony úgy tudja, hogy bizony neki aztán senki sem rendez bulit. Lesz majd meglepődés...remélem
Kellemes hétvégét mindenkinek, jelenkezem a beszámolóval
Szia!
Köszi ma énis megkaptam őket, de azért rendes tőled. Én is örülök neki a mi lánybúcsúnk jövő héten lesz. Remélem jól sikerül. Majd jelentkezz, hogy hogy sikerüllt a lánybúcsú.
sziasztok!
Én megkaptam (ma) a kérdés, feladatsort, és nagyon örülök neki, mert a mi bulink most szombaton lesz.
Még nem kaptátok meg? Kinek küldjem?
Sziasztok!
Ha szeretnétek megörökítteni a lánybúcsú eseményeit a borús téli estékra, írjatok bizalommal privit!
További szép napot:
Shannon
Sziasztok!
Sokan említettek a lánybúcsúra kérdéssort, szeretnék valakit megkérni akinek van ilyene, hogy küldjön el egyet nekem. Sajna egyre gyorsabban közeledik a lánybúcsú és aki ígért ilyen kérdéssort még nem küldte el nekem. Előre is köszi!!!
Hmm...köszi missyou....
Esetleg tippeket tudnál adni, hogy mivel lehet kiakasztani/szórakoztatni egy menyasszonyt a lánybúcsúján???
Hűűű ez a srác!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt van még egy: http://www.lebronet.hu/chippendale/
Egy ismerősöm weboldala.
Szuper
Köszi
Ó, köszi
És mennyit fizettetek érte?
Én a hétvégén voltam lánybúcsúban, nagyon klassz volt! A chipanddale fiú elérhetősége: www.csokati.hu
Nagyon-nagyon profi a srác, nálunk ott volt vagy 2 órát, nagyon feldobta a hangulatot, sőt, nagy kérésünkre leadott még egy műsorszámot ingyen! Egyébként nagyon perverz a lelkem..
Sziasztok!
Segítségképpen:
www.wedding.hu
pontosabban: http://www.weddings.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2045
Itt vannak leírások lánybúcsúról!!!
Idézek:
LÁNYBÚCSÚ
Túléltem a második leánybúcsúmat! A lányok 12 óra körül jöttek értem. Gyorsan megterítették az asztalt, és egy villás reggelit varázsoltak rá. Nagyon fini volt. Még kis meglepetés kekszeket is kaptam...
Aztán, gondoltam, hogy indulunk. Hát rosszul gondoltam. Leöltöztettek, és felkellett vennem egy régi (nagyon csúnya) Holland népviseletet. És klumpát!!! Nem volt valami kényelmes viselet. Ezt követően elindultunk a városban. Ekkor tűnt fel, hogy különböző feliratokkal ragasztották tele az ajtónkat, és az egész környéket:
"Szőke, csinos, férjezetlen lány izmos férfit keres, aki utolsó éjszakáját feledhetetlenné tenné. Ha te vagy az a férfi, akkor gyere 22-én a belvárosba."
"Ma este Gabriella és Jeroen esküvőjére koccintunk, ha van kedved gyere a belvárosba, és koccints velünk."
"Ha nincs semmi dolgot, gyere és nézd meg barátnönket, aki ma este utoljára rúg ki a hámból, mint hajadon."
Szóval ilyenekkel... A legmókásabb az volt, hogy egy csomóan megkérdezték késöbb, hogy te vagy az a Gabriella???? Szóval a reklám működött. :o) Elindultunk és egy táblát is kaptam a nyakamba. Elején a párommal voltunk(meg kiskutyánk) mellette a felirattal: "Ki tud megmenteni, hogy ne kelljen ehhez a félnótáshoz hozzámennem?" A hátán egy kép a párommal, miközben egy disco ketrecében táncol, mellette egy felirattal: "Mit csináljak, nem jutott többre, jobbra!"
Elkezdődött a tulipán árulás. Szerencsére nagyon gyorsan ment, az emberek nagyon készségesek voltak. Miután minden tulipánt eladtam, egy másik feladat várt rám. Keresnem kellett egy ruhaüzletet, amelyiknek a kirakatában 10 percet kellett táncolnom. PHUUUU, ez elég húzós volt, mivel 10 perc nagyon hosszú. Minden feladat közben lekellett dobnunk egy tequilát. Ez egy kicsit megkönnyítette a táncolást :o)
Egyelőre ennyi..de még keresgélek:D
Igen, a torta sem rossz ötlet mr muki-cuki.... Köszi
Várom a listát, és a további ötleteket, bárkitől!!!!
Végülis egy nő-sorstársunkról van szó, tegyük feledhetetlenné neki
Tavaly a barátnőm nem akármilyen tortát kapott
Jó poén volt, akik nem prűd, annak csak ajánlani tudom
Szia!
HA nem nagy gond, akkor én is örülnék annak a mókás feladatsornak!
Előre is nagyon köszike,
szép hétvégét!
Dia
Csajok, nővérem megtalálta a feladatsort. Annyira jó felidézni a lánybúcsút.
Aki kéri, szívesen elküldöm
Egyébként tök jókat írtak a többiek, idén már lehet, hogy ezeket is felhasználjuk
puszi Nóri
ez igaz, csak Érden, ahol laknak a lányok, nem is nagyon van jó hely.
Pestre meg valahogy senki sem akar bejönni!
hát...így nehezebb..ilyenkor a férjekre kell bízni a kicsiket, azért egy ilyen buliból nem szoktak 8-kor távozni az anyukákra is ráfér egy kis kikapcsolódás
Ez jó!!!
Az oklevél klassz 5let!! Köszi!!!!
Az én barátnőm buliján szintén volt tesztsor ( férjével kapcsolatos ) és ha jól válaszolt mindig kapott valami kis meglepit valami jópofa üzenettel:
pl. 1 doboz saridon a nehezebb napokra, terhességi teszt, szakácskönyv, óvszer, szexi bugyi, sodrófa - és mindegyikhez volt írva valami
A végén kapott egy oklevelet, hogy az eredménye: férjhez adhatónak minősítünk - persze az egész jópofán meg volt fogalmazva
Sziasztok!
Július elején az unokanővéremnek lesz a lánybúcsúja. Én fogom megszervezni neki. Az a kérdéssor engem is érdekellne. Előre is köszi!!
Sziasztok!
Az én ismerősőm is nem sokára férjhez megy .
Szerintetek nem gáz neki, ha hozzá szervezem a buliját?
bár attól bizti jobb, mintha nem is lenne, nem?
Szia! Nekem épp a hétvégén volt a lánybúcsúm, nagyon jól sikerült! Nekem csak a neveket, telefonszámokat kellett összeírnom, akiket szeretnék, hogy jöjjenek és a lakásunkat biztosítanom helyszínként. 7 óra után kezdtünk gyülekezni, én izgultam egy picit, ezért hamar legurítottam 2 4 centes jagert, ez hiba volt. Az első feladat ugyanis kérdezz-felelek volt, párommal kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolnom, és hibánál innom kellet (mellesleg az elején nagyon szigorúak voltak a lányok!) és kiabálnom, hogy Jaj, de szép a házasélet!
Volt még időre gombfelvarrás, hastánctanulás, karaoke, szerelmesvers írás, és ami nagyon jól sikerült: fel kellett hívnom a telefonkönyvből egy olyan nevű embert, mint a párom és szerelmet kellett, hogy valljon nekem. Mondanom sem kell, hogy a mama vette fel a telefont, a papa pedig épp a kádban volt...de miután meghallotta miről van szó, odajött a telefonhoz!!! Hatalmas volt az öreg!
Én vetkőző fiút nem szerettem volna, de ezt is elintézték a lányok! Angliában élő barátunk (webkamerával közvetítve) adott elő egy olyan produkciót, hogy majd megszakadtunk a nevetéstől! Ez még ma is alig hiszem el!!!
Meg volt beszélve, hogy átmegyünk majd a fiúkhoz, és útközben árultam még süteményt és petrezselymet is...majd hajnalig táncoltunk együtt!
Huh, jó hosszú voltam...remélem segítettem!
Kedves Júlia!
Már végigzongoráztam pár kedves barátnőm + a nővérkém lánybúcsúját. Mondjuk az enyém sem volt semmi . Sok klassz ötlet van, amivel össze lehet hozni a bandát, és felejthetetlenné lehet tenni a lánybúcsút.
A legjobb (nálam is ez volt, csak egy kicsit extrásan), ha összeállítotok egy tesztsort, amit valaki felolvas. Minden kérdésre, ami általában a férjjelöltre vonatkozik (vele előtte konzultáltok) van három válaszlehetőség. Ha rosszat mond a mennyasszony, innia kell egy pohárral v. kupicával. Egy pár elrontott kérdés után, már nagyon jó a hangulat. Az én lánybúcsúmon volt egy szenzációs (hatalmas) játékpálya amin dobókockával haladtam, jöttek a kérdések, és ha rossz volt, vagy ittam, vagy teljesítenem kellett az adott feladatot, vagy kaptam büntikártyát. Volt ott minden...
ha érdekel majd priviben összeszedem a gondolataimat, esetleg nővérkémtől elkérem a kérdéssort.
Lehet próbákat is csinálni, amolyan "feleség érettségi teszt". Pl. Kap egy feladatot egy kártyán, amit öt perc alatt meg kell csinálni. "Nemsokára indultok színházba, még ezt+ezt meg kell gyorsan addig csinálni... vasalás, smink, ágyazás, stb" A páciens meg rohangál a lakásban, hogy kész legyen, a többiek meg röhögve rohannak utána. A nővéremén voltak ilyen kis tesztek, hát majd meg szakatunk.
Na meg a tortával is lehet ügyeskedni (megpucolt banán a közepébe, rá sok tejszínhab... hátratett kézzel le kell enni a tortáról...
na majd még gyűjtök