Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Intim szőrtelenítés
Sziasztok!
Szeretnék "ott" is szőrteleníteni és a segítségeteket kérném. Van valaki aki borotvával csinálja?Mi a tapasztalata?Én eddig csak bikinivonalat szoktam igazítani,de így is ki szoktam pattogni.
Mit lehet tenni ez ellen?Van erre valami jó krém?Én a Sudocrem-ről hallottam,hogy jó rá.Nem szúr,mikor visszanő?Mindenképpen borotválni szeretném,mert a kozmetikushoz túl szégyenlős vagyok.
Köszi előre aki segít!
mennyiert vallalja?
apropo, valaki mar probalta a villanofenyes szortelenitest intim teruleten? nekem meg csak a bajszom volt kezelve vele ketszer (harom az optimalis), de annyira szamottevo eredmenyt nem latok, egy hettel kesobb jarok leszedetni, meg a kozmetikusom szerint ritkult.
tapasztalatok? gondolkozom, hogy kiprobalom az intim reszen is...
helló!
Nekem van egy nevem és számom,már páran kiprobálták innen a forumról.Nyugaodtam hivhatod
Bleisicz Réka 30/391-4855
13ker.Pozsonyi u.3 1em/4
a szőrbenövés , kipattogzás ellen nagyon jó az aloe vera first spray. Én ezzel kenem magam borotválkozás után, a lábamon pl. teljesen megszűntette aa problémát, pedig régen állandóan befelé nőtt a szőr. Intim területen ugyan nem teljesen szűntette meg aproblémát, de jelentősen enyhítette és lehet , hogy másnak ott is teljesen megszűntetné .
próbáljátok ki!
Videki vagyok, de most nem tudok hazautazni, ezert valahol Bp-n szeretnek teljes intimgyantat (mezemulziosat).
Esetleg tudtok adni cimeket, neveket? Meg a heten el szeretnek menni...
Olyan kene, aki teljesen csupaszra megcsinalja. Es ha mar szetteszem neki a labam, nem art ha aranyos is
A sensx.hu referencia listajat nezegettem, de jobb lenne, ha valaki tudna ajanlani is, nem akarok zsakbamacskat.
Koszi a valaszokat elore is!
Kedves Bounty!
És ez a szőrbenővés kimondottan a gyantázás miatt volt? Én úgy tudom, hogy bármelyik módszernél előfordulhat. Vagy talán tévedek?
Szia..én házilag gyantáztam ott is..bár segítséggel..az az igazság, hogy vigyázzni kell..mert sajnos nálam benőtt két szőrke is és ki kellett operálnia a dokinak..én most véglegessel próbálkozom.
Szia!
Nézd meg a mézemulzió bigyó honlapját. Én is ott találtam kozmit magamnak Gödöllőn. www.sensx.com Itt találhatsz sok szaloncímet is.
Szia: Hajni
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges házilgag a TELJES intim gyantázás? Évek óta borotválom, de zavar, hogy 1-2 nap múlva már bök is. Epilálni csak a bikinivonalon tudok, de annak meg sok értelme nincs, hiszen az ajkakon attól még borostás... Szóval jó lenne valami tartósabb megoldás. Mit javasoltok?
Szia!
Hát igen, ez elég kényes téma! Kozmetikusa válogatja! Van aki megcsinálja, van aki nem, ezt előre illik tisztázni. Ráadásul nem árt, ha van benne gyakorlata, mert különben elég fájdalmas tud lenni. Ja és igen, MINDENT leszed! Én a borotvától kipattogok (már vagy 10 éve nem is próbálkozom vele), a gyantát már megszoktam. Ja és látványosan kopik ki a szőr!
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, h tudnátok-e Bp-en, olyan helyet ajánlani, ahol "ott lent" ha kérem, mézemulzióval, mindent eltávolítanak??? Nem ciki, ha előszörre megyek, és rögtön, "csak" ezt kérem? Fontos, h jó kozmetikus csinálja(!!!!!!!), de az is, h a lehető legkevesebbért!!!!!!!! Találtam egy olyat, h Nagy Beáta - Aromaterápiás kozmetikus csinál ilyet a 7. kerületben. Esetleg v.ki jár oda hozzá??? Vagy v.mi más helyen Bp-en??? Légyszíves, az árat is írjátok meg!!!!!!!!!! Nagyon fontos, h rendes legyen!!!!!!!! És ne legyen annyira ciki!!! Küldenétek tel.számot is?Bp. "közepén" kellene v.hol... Tudtok itt? 7., 8. kerület esetleg?
Légyszíves írjatok!
Fontos lenne!
Hi!
Én is 3 év borotválás után szántam rá magam, hogy elmenjek kozmetikushoz teljes gyantára. Rettegtem! De a chajszi annyira jófej és aranyos volt, hogy kész hősként jöttem le a székből. Gyors, precíz. 1 hónap simaság, azaz majdnem. 2hétig nekem tökéletes a 3. hétben kezdeget kinőni, a 4.hét meg hát a nehéz napok, amikor úgy sincs szükség a babapopsis simaságra. Vagy tévedek?
lenne egy kérdésem, mennyire hosszúra kell hagyni megnőni, mielőtt elmenne az ember lánya gyantáztatni?
nekem eddig a borotva jött be, aztán az epilátor...de a gyantára is kíváncsi vagyok....
én úgy tudom hogy csak reeptre, és a pontos neve az
Dalacin-T meg utána valami hogy oldat, vagy kenőcs, mert azt hiszem van ilyen oldat szerű kiszerelésben is. De mindenféle képpen orvos kell hozzá
egyáltalán nem fölösleges az a két és fél óra, mert ha a te bőrödnek túl erős a dalacin
akkor úgy járhatsz mint én, lesz egy szép kis lyuk a helyén
Szia.
Meg tudnád mondani annak a gyantának a nevét amelyik már a kis szőrt is kiszedi??? Nekem ez a legnagyobb problémám a gyantával kapcs-ban, hogy meg kell várni míg jó szőrös nem leszel és csak akkor ész el (valamilyen) hatást!!! Én a melegítős patronost használom.
én nem görcsölök
nem várok 2-3 hetet
én 2-3 naponta borotva, és kész
Zsófi uh voltál vele dokinál? Mondott rá valamit? Ez gáz... de reménykedem, hogy egyedi eset...