Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szakítás-Túlélé s
2006-06-20 18:511.
Létrehozva: 2006. június 20. 18:51
Mit tennétek ha szeretsz valakit és több éve együtt vagytok,de vannak dolgok,amit nem tudsz elfogadni a másikban(szemét viselkedés,amit nem érdemelsz),és tudod hogy az egyetlen megoldás a szakítás?
Tudod,hogy szakítanod kéne,mert a helyzet már nem változik,de még szereted.
Hogyan lehet felülemelkedni a szerelmen és tovább lépni,hogy ne szenvedj tovább?
Tudod,hogy szakítanod kéne,mert a helyzet már nem változik,de még szereted.
Hogyan lehet felülemelkedni a szerelmen és tovább lépni,hogy ne szenvedj tovább?
látom beszívesedtélgratulálok!
közös ismerősünkről tudsz valamit?
szeva!
rég láttalak
Csakis egy mod van rá...igen a szakitás hidd el megértelek ugyanebben a cipőben járok 7év után szombaton költözött el..egy dolog nagyon fontos ne ess önsajnálatba mert akkor elvesztél!!!
A 60-as éveket azért írtam, mert akkor jött a nagy szabadság, hogy mindenki élje meg, amit jónak tart, találja meg önmagát stb. EZ ngyon jó persze, fontos, hogy az ember saját magára találjon és ne mások normái szerint éljen.
Én csak annak vagyok ellene, amikor valaki mindenáron véghez akarja vinni a saját "önmegvalósítását"...
Légy önmagad, de nem más kárára. Én csak így értettem...
Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett :-)
a Bibliából idézve: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess"
bár ezt minden ember napjában többször is megszegi...
Azt hiszem, manapság a tendencia kicsit eltér attól, amit eredetileg a 60-asévekben elképzeltek....
Menni fog a vizsga, ez frankón látszik :-))
Külsőséghez sorolnád-e az ápoltságot, tisztaságot, stílust, ízlést?
a munkahelyen van két kommunikációs rendszer,az informális és a formális.a formális rendszerben a lényeg a teljesítményen van,tipikusan a munkához kapcsolódó dolgok kerülnek előtérbe,míg az informális rendszer a vállalaton belüli szociálizációval áll kapcsolatban,itt a fontosak az emberi kapcsolatok,a dolgozók elégedettsége,viszonya egymáshoz.(nagyon vágom a témát,holnap ebből vizsgázom)
bár ez szorosan nem függ össze a válasszal a kérdésedre,sőt ha belegondolok köze sincs hozzá,de gondoltam leírom gyakorlás képpen
egyébknt meg aki csak a külső alapján ítél az eleve gáz ember!nem is érdemes vele foglalkozni.és hogy mennyire nem számít a külső még egy kapcsolatban sem,erre tipikusan egy olyan példa,hogy ha nem láttam volna,nem hinném el.egy fél arcán megégett haveromnak egy 10es skálán olyan 8 pontot érő barátnője van.na ezt add össze...
azért azt szeretném, ha majd a nagy szőrös füleim nem hátráltatnak a skinhead kapcsolataim kialakításaban...
amúgy alkalmozkodni néha tényleg muszáj, egyetértek lányokkal
Persze nem kell és nem is lehet mindenkinek mindenáron megfelelni, de életünkben sajnos nem csak olyan csoportokkal kell együtt lennünk, amelyek elfogadnak úgy, ahogy vagyunk. Ha mindenki azt csinálná, amit akar, úgy élne, ahogy neki tetszik, az egész világ anarchiába zuhanna (mostanában egyre inkább efelé hajlunk... )
A "leves. én főztem"-en még elröhögök egy darabig... :-)))
Az az apró gondom, hogy úgy beszélgettek, mintha tíz emberből nyolcat nem befolyásolna - pedig befolyásol - hogy mondjuk mit mondanak róla a munkahelyén. Vajon számít-e ott, hogy hogy néz ki? Naná. Egyetértünk, hogy az lenne a jó, ha az embert ez nem érdekelné - de úgy általában az emberek többségét érdekli.
ez az
és nem hiszem,hogy skinheadekkel akarsz barátkozni.ha pedig igen akkor valszeg azért mert hasonló a felfogásotok,ergo nem jelent gondot,hogy kopaszra borotváld a fejed
joda mester nagy példaképem, remélem tényleg kiérdemlem, h. nyomdokaiba léphessek, na jó lehet kicsit tényleg elszálltam
de senki más nem tud olyan bölcsességeket mondani, mint ő:
"leves. én főztem."
de ki az aki rólad rosszat mondd?
ha vannak barátaid akkor ők azért vannak mert valamilyen szinten hasnlítottok egymásra.akkor pedig nem hiszem,hogy rssz véleménnyel vannak rólad
más idegen emberek meg tehetnek egy szívességet...
dehogynem egy skinheadbandába nem vesznek be lobogó szőke hajjal, ja és műkörmökkel
na nem akarom elviccelni, senki se aszerint válogatja a barátait, h. hány kiló, az h. kivel milyen jól tudsz beszélgetni nem a külsőségektől fog függeni ez biztos
én csak egyetlen csoport véleményére adok,és az pedig a baráti csoport.és mint barátok biztos nem fognak a külsőd alapján ítélni!
Csak úgy fogod magad jól érezni, ha pozitív visszajelzéseket is kapsz. Ha mindenki rosszat mond Rólad, nem tudod Magad szeretni