Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Csendes turmixgép
Sziasztok,
egy új turmixgépet szeretnék venni. Valami komolyabbat mint a korábbi, tehát olyan ami tényleg tud mondjuk aprítani is. A lényeg, hogy CSENDES legyen. Nekem van egy Moulinexem, de olyan hangos, hogy emiatt utálom és nem is használom.
Két gépet kinéztem, az egyik a Solac B 715 a másik Bosch MMB 1000. Ismeritek ezeket a gépeket? Csendes(ebb)ek??? kérem, aki tud segítsen, üdv mindenkinek.
Sziasztok!
Nem akarok pofátlan lenni, de engem is érdekel ez a téma, mert nálunk is aktuális lesz nemsokára a vásárlás. Igaz én kombinált robotgépet szeretnék. AEG-t. Konkrétan a következő típust:
http://www.markabolt.hu/index.php?mod=product&productID=746
Tud erről a gépről valaki valami jót vagy rosszat???
ez a bekapcsoltatás jó ötlet.
viszont ha mégis traktort szeretnél, philipset vegyél