Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Eger török fürdő sos
2006-07-26 14:131.
Létrehozva: 2006. július 26. 14:13
Kedves Egriek,
Pénteken mennénk Egerbe.
Valahol azt olvastam, csak kórházi kezelés keretében lehet bemenni a török fürdőbe. Ki tud róla, látogatható a török fürdő a "köznép" számára is? HA igen mikor, milyen feltételekkel? Köszi előre is
Pénteken mennénk Egerbe.
Valahol azt olvastam, csak kórházi kezelés keretében lehet bemenni a török fürdőbe. Ki tud róla, látogatható a török fürdő a "köznép" számára is? HA igen mikor, milyen feltételekkel? Köszi előre is
Semmi probléma nem volt a belépéssel. A fürdő területén van.
egri léttemre még nem voltam
Szia!
Nem 100%, de úgy tudom valóban csak orvosi beutalóval látogatható. Viszont a közvetlen szomszédságában van a strand, és gyógyvíz ott is van - legalább kétféle. (Rég jártam ott.....)
Kellemes időtöltést kívánok Egerben!!!!
szia!
azt hiszem, csak gyógyászati célból látogatható.
info: http://www.vendegvaro.hu/40-84