Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Helyszini kárpit, szőnyeg, padlószőnyeg és matrac teljes keresztmetszetü száraz vegytisztításával, parketta, járólap száraz felmosásával és keményviaszolásával foglalkozom. A tisztítandó szőnyegeket, matracokat a helyökön, azok elmozdítása nélül tisztítjuk. TÜV által allergiásoknak is javasolt német csúcstechnológiánk egy hónapig teljes atkamentességet biztosít. Tökéletes tisztaságot és enyhe parfümillatot hagyunk magunk után. A helység távozásunk után azonnal használható, mert nincs száradás.
Milyen szép unokáid vannak! Gratulálok!
Én a Corába hordom,egész jó.
A Szentendreiről lekanyarodsz a régi Szentendrei útra a Sübánál. Onnan kell még menni Csillaghegyig. A Sarkon van egy Posta. Onnan kb. a 2. ház. Ki van rá írva. Én bevittem, de hát én Békáson lakom, tőlünk 3 perc autóval. Ha megtalálom a telefont, akkor megírom. Megnézem a Kisokost, hátha valahol megtalálom.
Mi ált. kitesszük a betonra, leslagozzuk, majd nekiesek egy kefével sok mosószerrel, víz, majd fel a porolóra. Jó időben egy nap alatt megszárad.
Lakásban sajna nem tudom, ezt hogy lehet megoldani...
Szia! A III. kerületben a Szentendrei úton van egy szőnyegtisztító. Mélytisztítással tisztították a szőnyegeimet. Hármat adtam be és kb 10.e 15.e Ft körül volt. Már nem emlékszem, mert még a télen volt. Sajnos hiába keresen a telefonszámát nem találom (lakásfelújítás van és minden szana-szét...) Lehet, hogy a telefonkönyvben benne van.
Szia! azt hittem veszprém megyei vagy, mert akkor elvállaltam volna! Szuper gépem van ,vegyszer nélkül (1 liter vízzel)szembeforgó kefékkel mindent fellazít-kiszed-újjávarázsol. Remélem találsz valakit! keressél olyan céget,akik lux tisztítógépeket adnak esetleg bérbe, vagy vállalnak tisztítást! Üdv:Zsuzsi
majdnem minden patyolatban foglalkoznak vele, és általában négyzetméter árban számolnak.
Sok sikert!
Jah, konkrét helyet cask akkor mondok, ha te is vas megyei vagy