Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Köszönök minden segítséget, holnap kezdődik életem első igazi befőzése!
Üdvözlettel: Vaszkor
Mikor kiadagoltad az üvegekbe,önts rá olajat hogy ellepje..
Mikor felhasználod a lecsót,a ráöntött olajat kanalazd le..pörkölt alá felhasználhatod...
Mivel én is imádom a lecsót és télen egy kicsit "fájna"
Ird meg majd egy téli hóeséses napon mikor lecsót eszel hogy milyen lett...
Ez tetszik. Ha jól értem, a celofán tetejére teszed a tartósítót?
Köszönök minden eddigi hozzászólást, de sajnos van egy kisebb gondom. Egyenlőre a régi hűtőnket használjuk, amelyben nincs fagyasztó
Vaszkor
Szia!
Én készre készitem el a lecsót
,és úgy fagyasztom le ki adagolva.
Télen be a mikróba és már lehet is enni. Igy sosem lesz penészes.
Szia!
Rendesen megfőzöd a lecsót, mint máskor. Üvegbe teszed és annyi olajat teszel rá amennyi jól ellepi, van aki olvasztott zsírral csinálja. Már én is raktam el. Amúgy ha van hley a fagyasztódban tegyél el összevágva paprikát, paradicsomot lehet egészben is, ha majd ezt főzöd meg frisssen finomabb lesz. Szerintem.
Látom mindenki a fagyasztás híve.
Én fagyasztani szoktam.
A Nagymamim pedig régen úgy csinálta, hogy miután betette az üvegbe öntött még rá olajat és úgy zárta le.