Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, jelenleg olyan embereket keresek férfiakat vagy nőket, akik társas magányban élnek vagy éltek párjuk mellett. A párjuk netfüggő/netfüggő volt és szeretője lett a világhálón, emiatt a valódi kapcsolat háttérbeszorult, tönkrement. Minden segítséget szívesen fogadok, kérek minden olyan érintettet aki beszélne név nélkül erről az életszakaszáról, akár interjú keretében írjon nekem a fantinea@freemail.hu-ra.Minden segítséget köszönök!
Szia! Gyere inkább a "szeretőként élni" topicba, itt már nem igazán van élet.
Oda írd le mi a gondod!
Szia!!!
Köszönöm, tényleg boldog vagyok még mindig. Én tényleg azt vártam, hogy ellaposodunk, vagy ilyesmi, de semmi nem változott. (Csak a szarkalábak a szemem körül... Mintha egy kettővel több lenne, de a Kedves szerint ez jól áll nekem...   Még mindig lángolunk egymás iránt, és ez olyan fura. Semmi szürke hétköznap, ugyanúgy érzem magam mint szeretőként. Én is kiváncsi lennék a többiekre, de hát ez van. Remélem te is jól vagy, és boldog vagy...
Nyugodtan írj ám, mert fel szoktam nézni, csak nem nagyon fórumozok...
Szióka!
Gratulálok a boldogsághoz! Azért kiváncsi lennék hogyan alakult norka80-ka, remenyek.... sorsa, bár gondolom már ők is eldicsekedtek volna, ha összejött nekik
Sziasztok!!! Látom, hogy már nem jár erre a kutya se... Rég jártam már itt én is. De mostan muszáj beírnom, hogy még mindig boldog vagyok és nagyon nagyon szerelmetes.... Ma van a 30-ik szülinapom és a Kedvesem egy 30 szálas vörös-rózsacsokrot küldetett nekem a munkahelyemre... Tisztára oda vagyok meg vissza... Jó lenne tudni mi van veletek, oly régen kommunikáltam már itt... Azért ha benéz valaki sok puszi neki!!
Sziasztok!Én új vagyok itt. Nem vagyok szerető, vőlegényem van, azt hiszem neki nincs szeretője, nekem viszont van ám! Olyan rossz vagyok!
Sziasztok!
Gondoltam benézek és elmesélem hogyan alakult az életem. Amint látom nagy itt a pangás.....
Hogy vagytok csajok?
jo a humorod, édesbogár!:-P)
Ez a topic meghalt?
Pénteken megyünk moziba :)) Meg még valószínűleg együtt is vacsorázunk utána. :)