Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
*tarot*
2006-10-02 13:441.
Torolt_felhasznalo_984834
Létrehozva: 2006. október 2. 13:44
Ezt a topic elsősorban azért született, hogy akik fogalkoznak a tarottal, elmondhassák, leírhassák tapsztalataikat, segítve ezzel másokat, akik még csak most indultak el ezen az érdekes úton. Valamint egy másik, engem fogalkoztató kéredés: Mennyire volt képes a tarot felerősíteni a belső látást?
Természetesen egyéni kérdések, helyzetek elemzésére is van lehetőség.
Természetesen egyéni kérdések, helyzetek elemzésére is van lehetőség.
Sziasztok!
2009 óta szerkesztem a tarot kártyával,ezotériával kapcsolatos weblapomat. Nézzetek be, írjatok, regisztráljatok!
Főbb témák:
- hagyományos és különleges tarot kártyák
- a tarot lapjai
- egy kis asztrológai
- Éva Ilona 5 részes tarot oktató videói
- Aura Soma
http://www.tarotkucko.gportal.hu/
sziasztok !!!
én most vetem csütörtökön oktober 1-én Howard Rodway . Az Ősi Ősvény TARTOT csomagot most olvasgatok utána látom hogy lasan de biztosan évekota irogatok idönként ebe a topikba még most olvasgatom a topikot meg amit belinkeltetek a topikba
hi... kár ,hogy így leült ez a topic ...pedig szívesen beszélgetnék a lapokról, kirakásokról vagy a fordított jelentésekről,aki használja...
írjatok,ha gondoljátok
Sziasztok. Nekem már többször vetett kártyát egy ismerősöm és nagyon be szokott jönni. Időnkent ingyenesen is vet kártyát mindenféle rendezvényeken.
http://kartyaveto.mindenkilapja.hu/
Sziasztok!
Ezoterikus témában én is tudok ajánlani egy jó honlapot:
http://www.asztralfeny.hu/astro/elemzesek .php?mr_id=p-417
Születési időkorrekció, születési horoszkóp, előző élet horoszkóp, párkapcsolat elemzések, fogamzási horoszkóp, orvosi aszrológia, asztrológiai előrejelzések, kínai horoszkóp, pszichológiai állapot felmérés, és még sok érdekes cikk, információ az oldalon.
A szűkszavuság félreérthető, mint most is. Én nem az utat adtam fel, csak egy másfajta utat keresek, és talán már haladok is rajta.
Nagyon sok mindent érintettem, így sok mindenhez van valami kis közöm, de úgy tűnik, nekem a szavak és az írás (nem a grafológia) az, ami sokat jelent. Nekem ez a nyitott könyv.
„Ami előttünk rejlik, és ami mögöttünk rejlik, semmiség ahhoz képest, ami bennünk rejlik.
És amikor felfedjük a bennünk rejlő valóságot, csodálatos dolgok történhetnek velünk…”Henry David Thoreau
Hát rajta felfedezni, tapasztalni, türelemmel./Tudom ez a legnehezebb!/ Hidd el, mindenki így kezdi, Nekem sem volt könnyű, hiszen ikrek a napjegyem, és az nem egyszerű... Amikor felvételiztem a főiskolára Janák tanár úr látta a születési dátumomat és azt mondta sokatmondóan: ikrek.Mennyire gondolta azt komolyan, hogy be is fejezi és lediplomázik? Olyan mérges lettem, hogy megfogadtam magamban,CSAK AZÉRT IS! Hogy megmutassam! A diplomaosztón elmeséltem ezt neki és erre azt mondta:-Na látod! Érdemes volt felbosszantanom, ez lett az eredménye... Üdv:Zacea
Hali! Így már jobb. Az az igazság, hogy a tenyérelemzést már ismerem. Mármint a szót.
Az én tenyerem adna munkát rendesen, mert annyi benne a vonal, mint égen a csillag.
A Kosutányi könyv nekem is megvolt, amikoris kölcsönkérte valaki...
Egy időben próbálkoztam, de mert nem látom az összefüggéseket, hát inkább feladtam ezt az utat. Viszont az biztos, hogy miután lazult a depresszióhoz való kötődésem, eltüntek a jellemző vonalak is.
Hali! Köszönöm, bár nem egészen így gondoltam a választ.
Nna, akkor indulok magam, hogy megtudjam, amit nem tudok
Szia: Z
Na puff megszólal belőlem a mérleg jegy.
Szerintem mind a kettőtöknek igaza van. Illetve már mind a ketten egyről beszéltek az átfogalmazás után.
Bár én személy szerint nem tarom szerencsésnek, ha akár egy 1 elteltével ugyanarra megint rákérdezek. Azért amit írtatok, no meg jól megkavarom a felőbb énemet is a dologgal. Legalább is én így tapasztalom. Személy szerint magamnak nagyon ritkán vetek.
Amiért feltettem ezt a kérdést:
1. hogy felpörgessem a topikot (önző módon, hisz ember vagyok. Be is jött. :-) )
2. amit én kérdezni szoktam a kártyától, még ha néha hónapok telnek el a két kérdezés között. Ugyanazokat mondja lényegében. Menj csináld, tedd meg, stb. Biztatások.
Ezek után vannak helyzetek, amikor úgy érzem, ne ez az most jött el az idő, mindent meg is tett az ember érte, el is indult az esemény a maga utján. Aztán az utolsó pillanatban megint, egy hideg zuhany, hogy ez sem jönn össze. Valami mindig közbe jön.
Hali! Tudom, hogy nem pontosan értetted, ezért "javítottalak" ki.
Ez egy nagyon fontos lépés az előrejutásban, hogy megtanuljunk pontosan fogalmazni, pontosan kifejezni azt, amit mondani akarunk.
Nekem pl az írásban mindez jobban sikerül, mint a beszédben. Nem is értik meg a mondandóm, mert nem egy srófra jár az "agyunk"
Igazad van, nem tudhatom pontosan mit gondol. Elnézést a téves szóhasználatért! Köszönöm hogy kijavítottál!
Bár halkan hozzáteszem nem szó szerint értettem, de nem magyarázkodok.
Szia Jagica!
Egyetértek veled, az nem tereli félre a topic témáját, ha nem csak a tarotról beszélünk, hanem mindenről, ami a tarotot értinti.
Szerintem ez mind ide vág amit írtatok.
Majd reagálok tovább.
hai!
Óriási hiba...hetente "nézegetni" kérdezni a kártyát.....ez már függőség, és súlyos személyiség zavarra utaló tény.
Meg kell tanulni önállónak lenni.
Akinek az életét a kártya határozza meg... az csúnyán tévúton jár.,..
Hali! "chiromantia" Kérlek írj róla! Megnézhetném, pontosan utána nézhetnék, de most inkább tőled kérek infót.
Szerintem nincs abban semmi off, hogy kapcsolódó témák kerülnek a topikba, hiszen úgy tanítanak bennünket, hogy minden mindennel összefügg
Most már egyszer annak kellene utánajárnom, hogy mis is pontosan az, amit az off takar?
Hali! Most nekem is le kellene írnom ugynazokat a bocsánatkéréseket, amiket írtál Manyókának, de mert ez egy topik, nem teszem.
Arra reagálok, amikor úgy gondolod, hogy pontosan tudod, hogy a másik mire gondol. Sok hasonlóan gondolkodó emberrel beszélgettem már, de még soha nem történt meg, hogy pontosan tudtam volna. Azt tapasztaltam, hogy a gondolatokhoz érzések, tapasztalatok kapcsolódnak, amit kizárólag a tulajdonosuk tud, vagy tán sokszor még a ő sem.
Csak abból tudok kiindulni amiket olvasok, de nekem mégis az a meglátásom, hogy Manyókának egy "gondolattal" kicsit más tapasztalatai vannak.
Ha furcsának tűnik a hsz-om, gondolj arra, hogy ez is a tanulás rögös útjához csatlakozik.
Manyóka azt írta már nagyon unom a megnehezítéseket. Tudom nem kapcsolódik a tarto-hoz és nem is akarom bő lére ereszteni, de nem hagyhatom ki. Előre is bocsi!
Annyira megfogott ez a mondat, mert pontosan tudom mire gondolsz. Én azon vagyok kicsit kibukva, hogy amikor azt hiszem már minden teljesen rendben van, akkor tuti történik valami ami olyan mintha nyakon öntenének egy pohár vízzel. Ilyenkor felsóhajtok és azt kérdem: De már megint miért én? Mikor lesz ennek vége? A legnagyobb baj, hogy nehezen látom meg az összefüggéseket és hogy mit kéne abból az adott szituból tanulnom. Illetve, hogy újból és újból hasonló akadályokat állítanak és már annyiféle módszerrel próbáltam megoldani, mégis megint itt tartok. Nem értem.
Azt hiszem kéne valami ami erre rávilágít az összefüggésekre az egész életemre kivetítve. Van valami ötletetek?
Carmen
Most perpillanat a saját példámmal éltem. Nekem csúsznak az események, olyanok, amiket nagyon is észre vennénk, ha itt lenne. Nemhogy csúsznak az események, de meg vannak nehezítve.
Abban még semmi furcsát nem találok, hogy esetleg csúszik az idő. Hiszen csak nekünk van idő. Az idő meg spirális "járkálni lehet ide-oda" benne. Gondoljunk csak bele a kvantum fizikába. (Na annyira mégsem, mert az nekem igen magas, csak érintőlegesen. :-) ) De a megnehezítéseket már kicsit unom. Tudom válasszam a nehezebbet, mert az tanít.
Ezt a jelenséget én is ismerem.
Éppen ezért rendkívül nehéz napra pontosan megjövendölni valamit.
Az is megtörténik, hogy a kérdező nem jár elég nyitott szemmel és nem veszi észre a megjövendölt események bekövetkeztét.
Mabek
Szoktatok időbeli csúszásokat tapasztalni?
Értem az alatt azt, hogy valami eseményt előre jelez a kártya. De jóval később történik meg. Csak mondja, mondja, hogy ez felé haladsz, ha ezt és ezt teszed. Te meg csak várod és nem történik akkor amikor bejelezte, csak késöbb.
Én tapasztalok ilyeneket. Gondolom azért, mert még nincs meg mindenhez az ideális körülmény. Akkor történnek meg az események, ha minden egy helyen van, egy időben.
Edó
Persze, ezért mondtam eddig is, hogy minden tanít a Tarottal, még ha első ránézésre semmi köze sincs.
Én akkor kezdtem a Tarotot így isten igazán, amikor megtaláltam a tanárom. Előtte más dolgokkal voltam elfoglalva.
Minden eljön.
Na lépek lányok, mert dolog van. Nem haladok....
Bár jó, hogy így dumáltok.
De a kártya az más,érzek íránta valami valami teljessen mást.Valami eröt ami vonz hozzá.
Ahogy így vissza gondolok ,nagyon sokszor találkoztam dolgokkal ami ezotériával volt kapcsolatos.
Hogy tanulnom ,kell hozzá ? Hisz mást sem teszünk életünk során.
Én is van amikor telítődöm. Hónapokra.
Amikor tanulok valamit, akkor általában elég az. Akkor csak strigulázok, hogy na még mi után kellene majd utána menni. Nem égetek egyszerre több gyertyát. Nekem személy szerint sok.
Aztán, ha itt az ideje belevágok. Mindenkire annyit terhet tesz a Jóisten amit elbír szokták mondani.