Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fürdőszoba ajtó helyett?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Pici fürdőszobánk van, amiről levettük az ajtót, mivel akármerre nyílt volna, nagy helyet foglalt volna el. Mivel a lakás hátsó részén helyezkedik el a fürdő, így eddig nem jelentett gondot, hogy nincs rajta ajót (szülők, barátok aludtak itt), most mégis elgondolkodtam rajta, hogy valamit ki kellene oda találni.
A harmónikaajtó sem jöhet szóba, mert az pedig annyira leszűkíti az ajtónyílást, hogy állandóan beleütköznénk
Javaslatokat kérek, köszi
Nálunk simán zuhanyfüggöny van fent...Télen hőszigetel, nyáron pedig középen megkötjük...
Eddig mindenkinek tetszett, ugyanis egyre szebb darabokat lehet ezekből találni...
Szép napot
A barátnőméknél sincs ajtó a fürdőn, ők egy szalagfüggönnyel oldották meg a szeparálást...
Nagyon aranyos vagy köszi
A mi fürdőszobánknál a te rajzodon lévő kádhoz képest a mosdó helyén van az ajtó, attól jobbra egy szekrény (balra ugy a kád). Szemben a mosdó és mellette jobboldalt a falnál a mosógép.
nálunk a folyósón van olyan ajtó, ami nem nyílik, hanem el lehet tolni a fal mentén síkban. Teljes méretű ajtótábla, felül egy sínen mozog. Már így volt, ezért nem tudom, hogy készült, de gondolom asztalos v. OBI, Praktiker tud segíteni.
Már így vettük a lakást, de láttam hozzá anyagot a Praktikerben, és magasabb ajtót is lehet kérni/csinálni.
A lengőajtóhoz való zsanéra fontos, hogy miből van az ajtólap és mekkora, azt Te döntöd el ...
Ez tényleg nem rossz, bár azért ha vki a fürdőkádban áll és efölött benéz szépen belátni
Csináltattátok?
Szia!
A szüleimnél úgy van megcsinálva,hogy két fele elcsúszik az ajtó.Így akkora a nyílás mintha rendes ajtó lenne,csak nem nyílik,hanem fölül egy sinen csúszik.Asztalos csinálta.
A konyhánkban lengőajtó van, nagyon szuper, itt a kép ...
Mindkét oldalra nyílik.
Sima reluxa . Ha fürödtök leengeditek , utána mehet fel . Ez foglal a legkisebb helyet és olcsó is.
Esetleg egy szebb, vastagabb függöny. Aminek van súlya is, hogy egy kisebb huzat ne tudja megmozdítani. Vagy szalagfüggöny szerű dolog.
Tolóajtó? Az nem foglal különösebben sok helyet, csak az egyik irányba az ajtó mellett kell lennie az ajtó szélességében és kb 5 centi vastagságban hely.
A szüleimnél hasonló ajtóméretnél harmonika van és én mindig beleütközöm, pedig annyria azért nem vagyok kövér
Perika!
Nekem is eszembe jutott, ezért gondoltam, hátha valaki meg is valósította és fényképpel szolgálhat
Nekünk harmonika ajtó volt, nem ütköztünk bele.
A harmonika ajtó semmi volt a mosógéphez képest, ami mellett el kellett surrani, hogy az 1,8*1,6-os tér közepére juss!!!
(Valszeg ezért van most 12 négyzetméteres fürdőszobám!)