Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Meglepetés első éjszakára
2006-10-05 17:091.
Létrehozva: 2006. október 5. 17:09
Sziasztok!
Barátommal 2 hét múlva összeköltözünk. Hugicája megsúgta, hogy meglepetéssel készül. Én vettem egy szexis fehérneműt, de azon kívül semmi egyébbel nem készültem. Vacsora kizárva, hiszen tuti nem lesz még olyan állapotban a konyhánk.... Segítsetek! Adjatok tippeket!
Köszi
Sziasztok!
Jó ötleteket írtatok, most megyek és hímeztetek törölközőt.... veszek tejszínhabot, és egy kis kaktuszt (imádja a kaktuszokat), amire ráfestem az összeköltözésünk dátumát... Szerintetek?
Romantika és erotika is egyaránt jöhet
Szia,
szerintem vegyel sok sok pici gyertyat. Nem tudom, nalatok hogy fog mukodni, de mikor mi osszekoltoztunk, meg semmi nem volt a lakasban es az egesz napos pakolastol mar szinte semmihez nem volt eronk. A tejszinhabos otletet tamogatom!!!!
igazából mit szeretnél?valami aranyos ajándékot?
vagy inkább valami emlékezetest?
ergó romantika vagy erotika?
(Bocsi, bocsi.)
Van egy kis vibráló gyűrű....Hát az nem semmi.... Kapható Dm,Auchan,stb...
Bár emlékszem mi annak idején virslit ettünk az ágyikóban...
- Két pezsgőspohár és hűtött pezsgő
- egy fényképalbum amibe a közös képeket gyűjthetitek
- két fél szívmedál ami egy egészet tesz ki
de a viccet félretéve szerezz be vmilyen játékszert, v a füdőbe kellemes dolgokat és akár indulhatna onnan is az este
vagy szerintem aranyos ajándék lehet ha csináltatsz 2 fürdőköpenyt v törölköző v ágyneműt amibe a nevetek van belehímezve
remélem nem mondtam hülyeségeket