Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bababarát éttermek Bp-en
2006-10-09 11:531.
Létrehozva: 2006. október 9. 11:53
Sziasztok! Van ilyen hely egyáltalán? (Remélem, igen..) Párommal beszéltük, hogy egyszer-egyszer jó lenne elmenni együtt pl. vacsorázni valahová, de olyan hely kellene, ahonnan nem nézik ki a babakocsit, vagy a hordozót babával benne.. :-)
Szisztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a következő helyet:
Erm's Étterem CSülök & Jazz / Szentendre, Kossuth L.u.22.
www.erms.hu
Az étteremben van gyerekmenü, és etetőszék természetesen, valamint igen, gyerek és bababarát étterem, egy belső emelti szinten 60nm2-es játszóház, játszórészleg várja a kicsit nagyobb gyerekekkel érkezőket.
Hát... én mostanában pont ezért hanyagolom az Ikeát... mert mindig van egy gyerek aki a hasamba rohan... (nem vagyok túl magas így pont le tudnak fejelni ... és pont múlt héten ha nem kapom a hasam elé a kezem akkor telitalálat lett volna... az meg most nem igazán hiányzik... )... és mintha az összes kölyök megkergülne az Ikeában...a szülők meg még kocsit is adnak a megvadult gyerekek kezébe... és marhára nem szólnak rájuk ha már a 3. emberbe rohannak bele a kocsival akkor sem...
Inkább ott ülnek és beszégetnek, a gyerek meg hagy taroljon...
Pedig van külön játszóház része is...
(Egyébként tényleg bababarát helynek tűnik,nem csodálom ha sokan szeretik... csak a sok megvadult gyerek néha elég gáz tud lenni... hála a flegma szülőknek...)
Az IKEA tényleg jó.
De azt azért el kell ismerni, hogy a szülők nem igazán szoktak rászólni a gyerekeikre...
Tudom, hogy sok embernek az a véleménye, hogy akinek babája van, az ne járjon étterembe, mert zavarja a többi vendéget.
Na ezt gyorsan felejtsd el. Te ugyanolyan vendég vagy mint a többi!!
Egyébként ajánlanám az Ikea éttermét. Mi be szoktunk ülni "csak úgy", akkor is ha nem vásárolunk. Amíg mi sorban állunk a gyerekek elmennek a játszósarokba, szóval nem unják magukat. A kaja meglepően jó és megfizethető (asszem a bébiétel ingyen van), van külön gyerekmenü (nektek ez még nem érdekes, de talán később), és persze gyerekülőke. Nem egy puccos hely, de senki se néz ki, nálunk az egész család imádja.
Tudom, hogy sok embernek az a véleménye, hogy akinek babája van, az ne járjon étterembe, mert zavarja a többi vendéget, - ezt is megértem, és pont ezért mennénk olyan helyre, ami felkészült ránk. A dolog onnan indult, hogy párommal megijedtünk, hogy kezdjük elhanyagolni a közös programokat a babaszületés óta, és nagyon jólesne néha néha egy "családi program", pl. egy vasárnapi ebéd v. ilyesmi máshol, mint otthon.
Írjatok helyeket, szerintem nem gond, ha nevén nevezzük a jó éttermeket!
ba.betty: írd meg lécci, merre jártatok! Privi is jöhet!
kisnyusz: tök jó az oldalatok, megnéztem! :-)
www.trofeagrill.hu
Mi a Mexikói útnál voltunk, ott vasárnaponként van direkt gyerekprogram is! Mondjuk mi hétköznap voltunk, de akkor is rendes volt mindenki, félreeső boxot kaptunk ahol szoptatni is tudtam! Csakis ajánlani tudom!
Nekünk van egy kedvenc éttermünk itt az utca végén, már többször voltunk ott gyerekestül is. Mi ott tartottuk az esküvőt is, a szülés előtt egy nappal is ott vacsiztunk, még mondták is, hogy szóljunk, ha kell segítség aztán elvittük "bemutatni" a lurkót is. Igaz, az enyém már nagyobb, 2 éves, de senkit se zavart a legójával, van etetőszék, a kerthelyiségben meg csúszda meg egy-két játék kicsiknek. A kölköcském simán leszólította a pincért, hogy kér még baracklét A legjobb meg az, hogy nem engedtek borravalót adni, mutatta a pincér, hogy a szervizdíj benne van a számlában, úgyhogy ebből se lesz kellemetlenség többet.
Egyébként ez a Jardinette vendéglő a Németvölgyi úton, a Farkasréti temető főbejáratához közel. Mások is szeretik, hétvégére érdemes asztalt foglalni, mert eléggé tele vannak. Van honlapjuk is, www.jardinette.hu .
Az egyetlen baj, hogy a dohányzó meg a nem dohányzó nincs rendesen leválasztva, ráaádsul a télikert a dohányzó, pedig az a szebb; mi a másik részbe szoktunk menni, végülis nem érezni a füstöt, csak nem jó a tudat, hogy ott van. Nyáron meg a kerthelyiség a tuti.
Szia!
Mi nagyon sok helyre jártunk és járunk étterembe babával,babakocsival,hordozóval...stb. de még sosem néztek ki sehonnan minket. Rossz tapasztalatunk max. annyi volt hogy elfogyott a babaetető szék vagy egyáltalán nem volt.
igaz már hűvös van de pl. a Normafa grill-t azért szerettük nyáron mert játszótér is van a terasszal együtt.
Fúú most annyi helyet tudnék felsorolni az olasztól kezdve a japánig ahol semmi de semmi gond nem adódott ilyenből....