Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
én idén gyüjtést rendezek a közeli gyerek otthonoknak és rászoruló családoknak, ezért szivesen fogadok minden megunt kinött gyerek és bébirucikat és játékokak meg minden egyéb kacatot aki ugy gondolja h segitene irjon és megbeszéljük a részleteket köszönöm elöre is
dumbo plüssfigurát keresek
aki tud segitsen kérem!
nagyon Fontos!!
Keresztfiaméknál az IKEA-ban kapható, plafonról lelógó hálós tároló hozott megoldást. Hihetetlen mennyiségű plüsst elnyel.
Szia!
Én belövős tűzőgéppel felnyomtam őket a falra! Nagyon kis vidám lett a szoba!
Mindenképp valami akasztható tartóra gondoltam, mert elég pici a lányom szobája!
A többi játékot is alig tudjuk elrakni, sok játék már a mi szobánkaban kötött ki!
mintha nálunk mondanád.
doboz, függeszthető tartó (az előbb valaki csatolta a képét), sporttáska, reklámszatyor és be a szekrénybe..
nekünk is van rengeteg, már mondtam, hogy vigyék el az óvodába ahova jártak, de még mindig nálunk foglalja a helyet, mert igaz, hogy már nem játszik vele senki, na de azért oda se adjuk
Múltkor én is láttam ilyet, gondolkoztam, hogy jó lenne-e!
Lehet, hogy megpróbálom!
Köszi
Nem szeretném dobozba rakni, mert még játszik velük a lányom!
Erre gondoltam: egy kötélt kihúzok a szobában, arra akasztanám fel, talán gemkapoccsal, hogy le is tudja könnyen szedni, de a gemkapcsot biztos mindig szanaszét találnám meg! Talán függönycsipesz?
Nálunk amikor pl. tombolatárgyat kell vinni suliba,mindig ezekből viszünk, és persze nyerünk is vissza ugyanannyit.
Muszáj mindet megtartani? Vigyétek be pl. egy gyerekkórháznak.
Egyébként meg ágynemütartó.
A már nem hasznáéatosak, de ki nem dobhatóak a pincében vannak 4-5 ! nylon zacskóban és úgy dobozban, hogy ne porosodjanak.
A lakásban lévők papír dobozban, az ágy alatt, a mindennap használatosak pedig egy fonott fedeles kosárban.