![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Színes harisnya
![Torolt_felhasznalo_630577](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Sziasztok!
Ez biztos vicces kérdés, és ez legyen a legnagyobb problémám, de nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet színes harisnyához jutni? Nem ilyen vékony, mintásra gondolok, hanem színes kb. 50 den-esre. Amiben télen se fagyok meg, de nem fekete, meg nem barna, meg nem sötétkék, hanem sárga, zöld, piros, vagy pöttyös, vagy akármilyen, csak nem gyászos. És nem gyerekméret. Már millió helyen néztem. Gyerekeknek nagyon jók vannak, de minden valószínűség szerint azok rám eléggé kicsik lennének
Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog új évet kívánok!!!!!
Szép napot.
Igen, ez tényleg tuti harisnya!
Érekes nagyon, hogy a felnőtt méretek közül én a kettes harisnyát hordom, de a gyerekharisnya méretben a 11-12 éves nejlonharisnya tutira megfelel. Egyáltalán nem szűk és ebben a gyerekméretben nagyon sokféle színű és mintájú harisnyát árulnak.
Olvastátok a mai nlc harisnyás cikkét, hát szinte beájultam most vettem ilyen harit mint az a lila a képen,és sztem a képeket meg a harisnyadsizkont-ból vették, mert amikor megláttam rögtön beugrotthogy mostanság láttam ezt a képet.
Sziasztok,
egy ötlet, nézzetek körül ebayen, (www.ebay.co.uk) én rengeteg egyedi és tényleg különlegest találtam már ott.
A legtöbb eladó postáz külföldre is :)
Az egyik harisnya amit most fedeztem fel:
http://cgi.ebay.co.uk/COMIC-STRIP-FOOTLESS-TIGHTS-AI ME-SCENE-KAWAII-JAPANESE_W0QQitemZ310038093886QQcmdZViewItem ?hash=item310038093886
Jó böngészést,
Viki
jó is legyen meg olcsó is :) nana :)
nem tudtok valami jó boltot Karcagon? ami olcsó is.
hu...nem rossz
érdekes ahogy a minta leér a vékony részhez.
10 es skálán 9es :)
Ez.... csodaszép![](js/tiny_mce/plugins/emotions/images/szegyenlos.gif)
Virágmintás térdfix
Bár a kérdés hogy a festett, vagy a beleszőtt minta a jobb?
Mert ez festett.
Szia!
Bécsben vettem, nem Budapesten. itt még én sem láttam ilyen színű nejlonharisnyát!
Nagyon szépek a harisnyáid. Pl. a 3-ast, a szivárvényszínűt hol szerezted be?
Én is nagy gyűjtő vagyok, szerintem kb. 40 darab lapul a fiókomban. Én a Calzedoniában veszem őket, de kicsit már beújítanék, mert az ott fellelhető modellekből, színekből (ami tetszik) már mind vettem.
És majdnem elfeledkeztem ezekről!
A csillagos a kedvencem!!!!
A kedvenc harisnyáim. kép csatolva!!
szép mintás harisnya, kockás harisnya, csíkos harisnya
jó kis vita.
nekem van illatos harisnyám, 4 mosást is kibírt. jó az.
Az antibakteriális kezelés nem vész el mosáskor.
Az illata igazad van 1-2 mosás után elmegy.
tartósság terén nem tudok mit mondani.
van valakinek tapasztalata hogy melyik harisnyák tartósak?
nekem mind kb. ugyanaddig bírja = amíg bele nem akad a körmöm
az olasz harisnyák illatosak, és antibakteriálisak.
lengyelek még nem csinálnak ilyet, legalábbis tudomás szerint.
a kínaiak
vélemény?
Én ezt vettem tegnap a miskolci Cora-ban, 80 denes.
Csak halkan jegyezném meg egyébként, hogy a lengyelek nagyon is jó harisnyákat csinálnak.
Színes télies (vastagabb) harisnyát, valami mintásat hol lehet legjobb áron beszerezni?
De ne valami lengyelt, mert azt sokfele látok.
Rendelj a diszkontból, mind 1000ft alatt van.
Katt: Gyerekharisnya
Hol lehet kislányra való színes nejlonharisnyát venni Bp-en?
Eddig még nem találkoztam vele, csak felnőtt méretekben láttam.
Néztem a bem-edet vékony vagy.
Nem lötyög rajtad a 4-es? Mázsás ismerősömnek is elég ekkora. Pont ilyen magas vagyok én is. A Calzedonia-s harisnyák nekem nagyon beváltak. Kettesnél nagyobbat nem veszek mert anagyobb már bő és lecsúszik. (Nem rövid a lábam és kb. 38-40-es nadrágot hordok.) Kellő elasztán vagy lycra tartalom esetén (bármely márkánál) nem kell nagyobb. Ezeknél mindegy, hogy hosszú vagy dagadt, a test "menyisége" számít. Minden irányban egyformán képesek nyúlni. Ami nem elég rugalmas (pl. TESCO vagy piaci gagyi
, mindegy hány % van ezekre írva) azt nem szabad megvenni.
A harisnyanadrágot a lábfejtől indulva feszesen húzod, bőven elég hosszú,
ha nem bő csípőnél és derékban nem csúszik le. Szebben is mutat ha nem lötyög a bokádon. Egyébként már 7-es méretűt is láttam. Kb. 190 cm magas kicsit sem vékony lányra is rámegy a 4-es, bár neki már kényelmesebb az 5-ös. (Megkérdeztem.)
Sziasztok!
Nekem is hasonló vágyaim vannak, csak a bőrömet annyira irritálja a nejlon anyag, hogy olyan harisnyát hordanék szívesen, aminek nagyrésze pamut. Ilyet tudtok valahol? Csak nem erre is a Calzedonia lesz a megoldás?
A Ferenciek terén láttam egy ilyen jellegű felnőtt harisnyát, ha valakit érint, világosszürke alapon fekete szivecskék voltak rajta és kintről pamutnak nézett ki 2500 Ft volt.
Hát Miskolc sajnos kissé messze lesz most nekem.
Valakinek másötlet még horgolt harisnyára? Hol szerezhetnék be Budapesten?
Nekem pl narancssárga harisnyám van. Kosztümhöz is felveszem, igaz, annak az anyagában van vékony narancssárga csík.
Néhány napja viszont láttam egy barna cipő, kék harisnya, barna bársonyszoknya, barna pulcsi, kék ing kombinációt. Remekül mutatott.
Szia!
Én a miskolci METRO áruházban vettem, barna, pamut, és nagyon szépen horgolt harisnyát.
Sziasztok!
Az én vágyam egy olyan harisnya lenne, ami ilyen horgoltszerű, barna színű...de nem csak egy sima neylon, hanem egy öm...tényleg ilyen horgolt, szépmintájú, nagylukacsú, mert úgy szeretném viselni hogy ráhúzom egy egyszínű élénk vastagabb harisnyára.
Látott vki ilyen "horgoltat"?
Ez tényleg jó ár![](http://www.nlcafe.hu/files/forum/emoticon/mosolygos.gif)
Nagyon köszönöm a sok remek ötletet
Mindenhova el fogok menni (hacsak az első helyen nem taálok rögtön csomót
)
A GARDA boltokban is nagyon jó választék van. Épp ma vettem egy gyönyörű mélypirosat és egy áfonyaszínűt a Camponaban. A másik boltjuk az Europarkban van, a többit nem tudom...
Ezek mikroszálas (microfibra), olyan jó puha, de vastag harisnyák. Csak 40 denes, de abszolút "blickdicht". Nagyon szép színek voltak még. 790 ft - szerintem nagyon jó ár.
Szia!
HA csak harisnyaügyben néznél ki oda, akkor nem érdemes. Színes nem szokott lenni, max egyszerű fehár. CSak a sima harisnyákbúl láttam egy halommal, de a nekem való 4es méretből nem nagyon van még az sem. Amúgy ezek kb 250 Ft-ért vannak.