Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Erdély télen?
Erdélyiek (és Erdély ismerők), most télen mennénk Erdélybe. Marosvásárhelyre repülővel. Onnan el lehet jutni a főbb látnivalókhoz télen? (esetleg autót bérelnénk). De nagyon szeretnénk az igazi téli programokat is (lovasszán). Van ötletetek, hogy hol érdemes megszállni, meddig érdemes elmenni? Nem feltétlenül Marosvásárhelyen, hanem ahol még hó is van?
Köszönöm.
Végül úgy alakult, hogy nem tudunk autóval menni, mert jön a pici keresztlányunk is, aki nem bír ennyit kocsiban.
Még nincs végleges döntés, egyelőre várjuk a Cserekert visszajelzését.
Én is imádom ezt a könyvet. Ti hogy mentetek? Kocsival? Milyen volt az út?
Úgy tervezzük, hogy két ünnep között, és ha találunk jó szilveszteri programot, akkor csak 2-án jönnénk vissza.
Mindenképpen repülővel mennénk, mert ki tudja milyen idő lesz... így nem akarunk kocsival menni, csak esetleg ott.
Nekünk az lenne a legjobb, ha meg tudnánk oldani a hargitáig le és vissza az utat. Kb. annyira kellene nekünk a kocsi.
Köszönöm, mindent megnézek.
Tegnap du. leállt az internetünk, úgyhogy nem tudtam itt lenni. Bocs.
Most mindent pótolok.
ajanlom figyelmetekbe ezt az oldalt!
eligazit.....
www.terkep.ro
Na,én ezért ajánlottam a Cserekert fogadót,mert onnan könnyen bejárható minden,ráadásul nagyon jól főznek!!!! Szilvapálinka minden vacsihoz. Nagyon rendesek és mindent megtesznek azért, h jól érezzük magunkat. Volt,hogy elmentünk pár napra máshoz is,de sajna ott rosszul főztek s miután elkényeztettek minket a Cserekert fogadóba,spuriztunk is vissza oda a kaja és a háziak miatt! Nagyon,nagyon jó volt!
http://www.szaszcsavas.hu/szaszcsavas.php
kb.24 km.-re Marosvásárhelytől!
na meg Szovátán.
szia!
en 4 evig eltem Marosvasarhelyen es raadasul az edesanyam odavalo
Vasarhelyrol a legjobb uticel teli programok szrevezesere szerintem a Hargita lenne- ott biztos hogy van ho,talan mar ilyenkor is!- es raadasul maximum 2 ora kocsival Vasarhelyrol
kocsit bereleni fogalmam sincs hol lehet a varosban
a jo az ,hogy Vasarhelyen szinte mindenki beszel...vagy legalabbis ert magyarul,igy nem lesz nehez elboldogulnotok
raadasul nagyon kicsi es edes varos
a Hargitan belul ajanlom persze Csikszeredat,Udvarhelyt es Balvanyost illetve a Szent-Anna tavat,mint latnivalot
és itt szilvesztereztünk!!! nagyon szép volt!!
itt is nézz szét :-)
mikor mennétek?
Hát,mi az a messze? Gondolom, a repülő miatt mennek oda. De nem az az úticél. Ha meg igen,akkor félreértettem valamit.
Én a Hargitát nem hagynám ki lovasszánnal! Cserekert fogadóra keressetek rá,nagyon jó minden szempontból.