![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Lecsúszik a harisnyanadrág
![Torolt_felhasznalo_584348](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Sziasztok!
Bár ez lenne a legnagyobb problémám az életben, de jelenleg tényleg elég idegesítö!
Vettem 2 pamut, vastag , téli harisnyát.
Ugyebár sajna a harisnyát nem lehet felpróbálni, éppen ezért mindig otthon derül ki hogy boldog leszek benne vagy sem.
Ugyebár 172 cm vagyok 60 kg, és nagyon hosszúak a lábaim.
Lehet a hosszú lábam miatt csúszik le a lábam közé egy kicsit a harisnya, vagy a pamut nem tapad úgy meg. 38-40-es a méretem , a lábaim miatt pedig mindig 40-42-es méret kell, de van hogy 42-44 jó csak a hosszú lábaimra.
Szóval aki hasonló cipöben(harisnyában) jár attól szívesen vennék tanácsokat hogy kinek milyen harisnya vált be.
köszike inden hozzászólást elöre is
Ezzel én is szenvedek, pedig nem vagyok magas. A vastag harisnyák nekem is mindig lecsúsznak, közben a derekuk meg a cicimig ér. :((((( Mindig mondom magamban, hogy ezeket valami gnómra szabták. Ja! És lábfej nélküliek.
Lehet, megnézem én is a Calzedoniát. Hátha.
Tapasztalatom szerint a mérettől függ. 172 cmre már 4-es harisnya kell, hogy ne csússzon le. (Én 166 cm vagyok és 3-ast hordok, mert a 2-es már túl rövid.)
Ja és a harisnya anyaga sem mindegy, a puha mikrofibrák a legrugalmasabbak, ha jól felhúzod hátul, és jó méretet veszel, nem fog lecsúszni.
Csak egy pasi meg ne lássa.
.
Sztem egyszerűbb jobb minőségűt venni és nincs ennyi faxni vele.
Èn is gondoltam ma arra hogy levágom a lábfej részénél, es zoknival hordom, akkor jöhet a szabás varrás, varrónöhöz kell vinnem az egyiket, mert vastag , kötött,de hát meg kell csináltatnom, mert tényleg nem volt olcsó, szeretnem hordani.
Mondjuk ilyen alapon akkor veettem vona eredetileg olyan harisnyát aminek nincs lábfeje, na mindegy.
Nagyon köszi a hozzászólásokat.
Ùgy látom hasonló ötletek jutnak az eszünkbe, a legjobb a bugyis!!! Majd lehet megpróbálom, és akkor télen a minusz fokba nem kell bundabugyi!!!!
Vegyél a harisnya tetejére egy szép bugyit.
Az egyik osztálytársam csinálta. fekete harisnya és ráhúzott egy szép fekete bugyit. Alig látszott.
szia,
én sem vagyok kicsi, a harisnya az egyik harcom( a többi kedvencem a nadrág a bokám felett, a fürdőruha felsőrésze a cickre stb)...
Nkeem egy fajta rutira bevált, és nagyon jól tapad, nem csúszik le, semmit nem csinál, ott van ahova húzom ... Tudod, az a színes harisnyabolt, "C"-vel kezdődik és "alzedonia"-val végződik...
Ja, és van akciójuk (tavaly télen volt, és mintha idén is láttam volna) ! Midnenféle színű harisnya van, és ha 4-et veszel, az 5.et ingyen kapod!!! Nekem van a szivárvány minden színében, imádom őket!!! Elág vastag, jó minőség, ez csak egy tipp