![Weisz Fanni babájával](https://nlc.hu/uploads/2025/02/weisz-fanni-babaja-1920.jpg)
![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Penész a fürdőben
![Torolt_felhasznalo_248042](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Kedves Fórumozók!
segítséget szeretnék kérni.
a fürdőszobában a zuhanykabinban, a szigetelő szilikon alatt penészedünk. hogyan lehet egyálatlánk kitakarítani? nem is lehet odaférni. maximum késsel lehetnek lekaparni, de akkor meg kifolyik a víz.
másnál is probléma ez?
mit tesztek vele?
Előre is köszi a hozzászólásokat.
bobett
Pont ott van nekem is meg a plafonon!
Meg a plafonofn. A plafont hogy fújtad be, hogy ne a nyakadba mennyen az egész??????
Viszont mióta bevetettem a Domestost, egyáltalán nem izgat, mert tudom, h egyszerűen el tudom távolítani
Tehát domestos, ezt ma kipróbálom, holnap a Hypót, aztán ha nem akkor jönnek a drágább szerek.
Nagyon reménykedek.... úúúúúútálatos dolog!! brr
Szia!
Hasonlo volt a gond nalam is,a Domestos jo szolgalatot tett!Az idonkent megjeleno kissebb foltokat ACE-val permetezem,rogton eltunnek!Tudni kell ehhez,hogy allergias vagyok a peneszre,es muszaj kloros keszitmenyekkel irtanom,ahol megjelenik.Sikert az irtashoz!Kata
Egy tipp, mielőtt költségekbe vernéd magad (legfeljebb nem jön be, de nálam bejött):
Színtiszta, higítatlan Hypo! Nem Domestos, meg Clorox, meg virágillatú fertőtlenítő: H Y P O !!!! Ráönteni, rajta hagyni egy pár órát). Megeszi a penészt! Sokáig vissza se jön, főleg ha havonta egy kis hypós vízzel átmosod : ) Én a falról is hypóval mostam a penészt, ami durva volt, mert teljesen fekete volt a fal és szőrös! : ) És aztán eltűnt!
mégpedig a Penész szó é betűjét i- nek
hú, de jó!
ezt kipróbáljuk
Én már meguntam,hogy semmivel nem tudom leszedni,és szóltam a férjemnek,hogy,ki kellene cserélni.Erre Ő éjszakára tömény domestost locsolt rá és lássatok csudát,reggelre eltünt.Nem akartam hinni a szemem nek!