Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kérdőíves felmérést végzek a szakdolgozatom elkészítéséhez.
Az eredményeket statisztikai módszerekkel, NÉV NÉLKÜL, összesítve elemzem. Az adatok CSAK KUTATÁS CÉLJÁBÓL lesznek felhasználva. Kérem, segítsék munkámat a kérdőív kitöltésével, és ha nem túl nagy kérés, akkor kérem terjesszék kérdőívemet, hogy szélesebb képet kapjak a légfrissítők/illatosítók használatáról.
Hálásan köszönöm a segítségüket!
Kérdőív: Légfrissítők és illatosítók használata
Hali:)
Másik pasi, másik munkahely, másik város:) Azt hiszem ennyi röviden...
Ha este lesz időm benézek:)
Szia:))
Ha nagy ritkán bejelentkezem, mindig megnézem, hogy megvan e még a topik... :))
Bizony hány évvel ezelőtt írogattunk ide... Azóta mi minden változott:)))
Öltözködési stíl: sok minden. Főleg goth és a másik véglet, színes hosszú ruhák, virágos anyagok.
Amit sose viselek az a farmer, sportos stíl és a kiskosztüm-stíl.
Illat: minden jöhet ami erős illat, akár virágos, akár gyümölcsös...igaz fő kedvenc a citrom és narancs.
Visszajöttök még? :-))))
Vicces, hogy ezt még nem törölték...
Pár évvel ezelőtti önmagamat olvasni szórakoztató elfoglaltság...
:-DDD
Nálad aztán zajlanak az események
Tulajdonképpen még mindig beteg vagyok. Köhögök ezerrel, láz volt, nem volt semmi hangom, annyira tele volt a torkom, meg hát fáj a hátam ha köhögök. A héten 16h után érek rá, vagy jövő hét. Nekem mindegy.
Halihó!
Bocsi, lebetegedtem
De tali abszolút jöhet
A facérságnak megvannak az előnyei, de van pár hátránya is
jó is facérnak lenni nem? igen vége a szezonnak...
jövő hét csütörtökön egy tali?
Hehe, én is facér lettem hirtelen, úgyhogy egy cipőben járkálunk
Vége a málna szezonnak. MItszósz ehhez?
Nézd már!
Semmi küli, facér vagyok élem az életem! És Veled mi a helyzet? Régen láttalak!!!
Hello Páncéloska
Azt hittem rosszul látok, hogy írt vki ide
Mizujs?
És veled mi ahelyzet????
Megvan már a cicád?:) És mi van veled?
Hol jártál, báránykám? Lassan itt a szezonod :-))
4 kiscilunak még nincs gazdija :-(
Nekem viszont küddhetnél képet magadról, mert téged nem sikerült leszednem!:) Plííííííííííííííííz!