Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Egyre inkább megjön a kedvem, ahogy itt olvaslak titeket. Versenytáncos az nem vagyok, de hastáncolok több éve, bár az teljesen más műfaj, az biztos...
Jó forraltborozást !
Sziasztok!
Én kubai salsa-t tanulok szeptembertől a Salsa Fuerte táncsuliba! Imádom!!!! 3 hónap alatt a szerelmese lettem ennek a műfajnak! Sajnos én még salsa party-n nem voltam, de elvileg nálunk is lesz még idén!
most elmegyek forraltborozni a barátaimmal majd később felnézek még, vagytok-e
sziasztok!
Ez tényleg klasszul hangzik...
a kodot elküldenéd privibe ujra? köszi!
Amúgy pont most néztem meg, a Carmen honlapját, januártól indul kezdő az Olof Palme sétányon- bár lehet, hogy ez téged már nem érint
szeretem az aranytizet! meg szinte minden salsás bulit csak a kaméleont nem a füst miatt! jövö szombaton lesz arany 10? az alkatraszba nagyon jo az élőzenés latinbuli!
Az én barátaim kubai salsát tanulnak a Carmen tánciskolában, és valószínűleg én is azt fogom most elkezdeni.
Szombaton voltunk az Arany10-ben, szombatonként 10-től van egy kis tánctanítás, utána buli...szuper volt!