Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
MADONNA koncert
2007-01-01 01:411.
Torolt_felhasznalo_118369
Létrehozva: 2007. január 1. 01:41
Sziasztok!
Ez a nő egy Istennő!!! Baromira jól csinálta. Tapadtam a képernyőre végig a koncert alatt. Hihetetlen hogy fér ennyi energia ebbe a nőbe. Nekem jól kezdődött az új év...bár nem voltunk bulizni. Ez a koncert felért azzal. Nem?
Egyébként boldog, sikeres, örömteli Új Évet kívánok mindenkinek!
Ez a nő egy Istennő!!! Baromira jól csinálta. Tapadtam a képernyőre végig a koncert alatt. Hihetetlen hogy fér ennyi energia ebbe a nőbe. Nekem jól kezdődött az új év...bár nem voltunk bulizni. Ez a koncert felért azzal. Nem?
Egyébként boldog, sikeres, örömteli Új Évet kívánok mindenkinek!
Sziasztok Lányok!
Én is csatlakoznék hozzátok, mert én is egyedül megyek.
Egyeztessünk, időt helyszínt, legalább így nem keveredünk el a nagy tömegeben. Megkérdeztem és állítólag 28 busz indul!
Szia Coli!
Köszi, én is viszont kívánom Neked a jó bulit!
Legalább már konkrétan tudod, hogy metróval fogsz menni. Sajna nekem még semmi sem világos. Bécsig autóval megyünk, de hogy hogy jutok a helyszínre?!? Csak nekem van jegyem,egyedül kell megoldanom. Ráadásul németül alig prüntyögök...
Szóval csupa:
De bízom benne, hogy mindent meg fog érni ez a Madonna koncert.
Szia, Anatan!
erre számítottunk, úgyhogy mindenképp metróval megyünk oda..
hát reméljük csak tudnak segíteni majd a bécsiek ;)
köszi! és jó mulatást neked!
Szia Coli!
Sajna nem tudom én sem, de annyi infot sikerült beszereznem, hogy a környéken nincs parkolási lehetőség. (Mondjuk nem tudom, hogy egyáltalán érint-e ez?) Arra kérik a közönséget, hogy a koncert helyét mindenki tömegközlekedéssel érje el.
Sziasztok!
Én is megyek többedmagamma. viszont lenne egy kérdésem.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Duna szigeten pontosan hol lesz ez? és hogy lehet odajutni?
Köszi
coli
Sziasztok!
Én is busszal, sajna egyedül. de már alig várom!!!
Sziasztok,
Nekem van egy jegyem, sajnos nem tudok elmenni a koncertre. Ha érdekel valakit, írjon!
Zsani
Sziasztok...
Gyerekek, ezt nem hiszem el... pont 23.-án délután érkezünk meg Bécsbe a párommal, ott lesz neki egy továbbképzése...s most látom, ott lesz Madonna és koncert... áááá na mindegy, azért hátha látjuk legalább valahol egy másodpercre... de legalább egy városban leszek vele... tök drága lehet egy jegy oda... meg gondolom, mind elfogyott már... még ilyet...
Bocs hogy csak most válaszolok.
A cseh barátnőmmel megyek, Bécsben találkozunk. Angliában ismerkedtünk meg 7 éve, tartjuk a kapcsolatot és koncertekre járunk
Jelen
Sziasztok!
Megy valaki esetleg a bécsi koncertre?
Nem, ő egy XX. századi jelenség, aki ma is tündököl. Igazán tini koromban nem tudtam róla semmit a számain kívül, de elhatároztam, amint lehet befestetem a hajamat szőkére. Valahogy azt láttam már akkor, ha valaki szőke, és ennyire energikus, akkor nekem is annak kell lennem Ez az álmom érettségi után valóra is vált......akkor még nem gondoltam, hogy maradok 5. évre a technikumban, így kicsit meglepődtek a suliban, és mondták, hogy húúúúúúú, ahol én lakok mennyire magas lehet az UV sugárzás
Azóta is imádom, hogy szőke vagyok.....Madonna hatására. Igen, én is megcsodáltam az izmait. Meg bele gondoltam, hogy az én anyám is 50 éves....és.....hát nem így néz ki
A szőke haj megvan, már csak eddzeni kellene
is-ten-nő
Láttam n is. Csodálom az energiáját. Megfigyeltem, hogy ki van gyúrva, és mégsem durva. Na mondom én is rázendítek a tornára mostmár:-))
A koncert vérprofi volt végig. szuper ez a nő.
Sziasztok!
Mi is a koncerttel kezdtük az újévet a férjemmel és tátott szájjal bámultuk végig, annyira jó volt, persze mi is szeretjük. Csodálatosan jó volt és Madonna maga egy csoda!!!
Köszi az infót, most is nézzük, immár a gyerkőcökkel együtt.
Az Erotica szuper volt! Azt melyik másik számával kombinálta, nem ismertem fel.
Nemsoká kezdődik az ismétlés az rtl klubbon, akit érdekel, most felveheti.
BÚÉK!
az elejét nem láttam a koncertnek, de majd ma... de amíg néztem az járt a fejemben, hogy mennyit változott az évek alatt, mennyire beért. mint egy jó bor. és egyik régebbi számának kicsit maibbá tétele pedig
csodás volt a koncert, Istennő az a csaj
Nekem madonnában inkább az az út az érdekes, legalábbis tegnap amig néztem ez járt fejemben, hogyan választhat valaki életében mindig úgy, hogy egy ilyen koncert lehessen az eredője??? Na ez a valami....ez a követendő példa a saját életünkben is...
Szia Kifli !
Csatlakozom azokhoz akiknek tetszett a koncert. Imádom Madonnát, és már megboldogult fiatal korom óta ...
emlékszem a mikor csak kezdte a pályát, már akkor nagy jövőt jósoltak neki.... szóval, bejött, egy igazi egyéniség..
BOLDOG ÚJ ÉVET !!!
Ma 11:30-kor RTL klub ISMÉTLÉS!
Jó szórakozást!
Szerintem is oriasi volt.
Csinos, fantasztikusan mozog, a hangja pedig...nem lehet megunni. Mindig megujul, szeduletesen jol csinalja.
Jó éjt! Neked is!
Régen láttam a HBO-n egy Celine Dion, és Cher búcsú koncertjét. Na azt is élmény volt nézni.
Ma délelőtt megismétlik, pontosan nem tudom, mikor, de nézd meg a műsort
szuper volt... és amit a táncosai produkáltak... ... le a kalappal.
BÚÉK mindenkinek. Sziasztok
Ez már több mint egy koncert.
Épp arról beszélgettünk, hogy egy nagyon szinvonalas, remek rendezésű előadás.
Szia, nem vetted véletlenül fel???
Szerintem is királylány!!! Egyszer szeretnék egy koncertjére eljutni, azt hiszem, álom marad, de azért reménykedem benne.
A Robbie gyerekén voltam a nyáron Budapesten és sikerült most a tévéből is felvenni, az is királyi, csak fiúban!
BÚÉK