Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok, 32 éves vagyok szülés után 6 hónappal,10- 12 kg maradt rajtam szerintem. Ha tudna valaki olyan masszőrt aki fájdalommentesen masszíroz és valóban hatásos amit csinál, megköszönném a segítséget. A fogyókúrákban nem hiszek a jojo effektus miatt, egészségesen eszek meg mozgok is mellé, de nem akar mozdulni a mérleg. Majd el felejtettem lehetőleg Pesten keresek valakit. Köszi a segítséget.
Ajánljuk mindenkinek aki szeretne javítani az alakján és megszabadulni a cellulittól!
klikk ide: NARANCSBŐR ELLEN
ps: Celluitisz nem egyenlő a narancsbőrrel!!!!
Kellemeset a hasznossal :)
Én is gondolkodok a celluliten, bár egy sima masszázsnak is örülnék néha.
Na és ki volt az a jó pasi?
Privizd meg kérlek!
Üdv:
Gabi
Igaz, tényleg fájdalmas az elején, bár inkább csak kellemetlen, de egy idő után megszokja az ember, mint a gyantázást.
Én egy Jóképű pasihoz jártam, ami mondjuk szerintem nem utolsó szempont, nem igaz?
Túl vagyok a második maszírozáson. Háááát, nem mondom, hogy nem fáj, de a szépségért mindent! Viszont egy csomó helyen tök csiklandós vagyok
Azért azt nem állítanám, hogy már látszik is valami...
Én is cellulitis elleni masszázsra jártam.Nekem szerencsére csak a combomról és a fenekemről volt mit leszedni.Nem volt kellemes,de azért kibírtam.
Én 1500at fizettem 1 alkalomra,mondjuk ez 1 falusi ár.Tehát nem volt drága.A hatása pedig látszódott a bőrömön.
Mostanában nem tudtam járni,de sztem fontos, hogy a kúra után is bizonyos időközönként megismételjük.
A sok folyadékot és a mértéktartó evést nekem is mondték.Bár azért nekem nem kellet diétáznom.
Ezt nézd meg...
http://vanillaszalon.freeweb.hu/index_02.htm
Én az alakformáló masszázsra járok, ami 40000 Ft/10 alk.
a 6. után vagyok és elképesztő a változás
Szia!
Én most járok ahhoz a pasihoz, aki a topmdellben is masszírozott...szuper jó...már a 3. alkalom után látszott.
Nekem csak 1-2 kiló súlyfeleslegem van és az mind a combomon.Nagyon szépen alakul a dolog..eddig fél kiló, de a bőrfelület máris százszor jobb mint volt.
A vákumosat én nem javaslom...az sokkal agresszívabb ..én tiszta folt lettem..és szerintem a seprűs erecskéknek sem tesz jót...Ez viszont meg sem látszik (persze néha fáj).
ja, egyébként én már jártam hypoxitrainerre is, ott szigorúan fogyóznom kellett, és az elvileg főleg a narancsbőrre jó, viszonylag sikeres is volt a kezelés.
Sőt, jártam ilyen vákumos izén is, na annak nem volt túl sok eredménye, azon kívül, hogy tök kék-zöld volt a lábam. (állítólag most is ilyen színű leszek, de remélhetőleg hatásosabb lesz a végkimenetel)
szóval nem én lennék az egyedüli, aki ilyenbe belevág...
én 38.500 forintot fogok fizetni 11 alkalomért, sztem ez nem olyan drága. A masszőröm azt mondta, hogy igazából nem muszáj fogyókúrázni, hanem csak be kell tartani egy-két szabályt.
- napi min. 2 liter víz
- mivel a csokiról nem tudok lemondani örök életemre, ezért azt mondta, hogy három napig ne egyek egyáltalán semmiféle édességet, de a negyedik napon ehetek 1 túrórudit, vagy egy sportszeletet, stb.
- reggel meg kell innom egy csalánfűből és anyalevélből álló, borzasztó ízű, teának nevezett kotyvalékot
- 6, de legkésőbb fél 7 után nem ehetek (gyümölcsöt igen)
- a tejtermékeket pedig nem kell megszüntetnem, max. egy pohár joghurt belefér.
Ezeket a szabályokat talán be tudom tartani.
A múlt héten már csinált egy próbamaszírozást a combomon, csak a miheztartás végett, és baromira fájt... De ki fogom bírni, mert három úszógumitól - 7 kgtól - kell megszabadulnom a hasamon (ikerszülés után ennyi maradt rajtam).
Mondjuk járok mozogni, spinningelek meg futok, de ezt csak hetente kétszer tudom megtenni-.(((
Ugyanúgy "zsírtördelő masszázs" csak vákuummal csinálják, kevésbbé fáj, hatására ugyanaz. www.szépségbolt.hu
Sziasztok!!
Nem tudom, hogy ismeritek-e de ez is egy nagyon bevállt fogyasztó zsírégető masszázs! van is egy topicom de nem igazán fordultak meg ott fórumozók: a címe : fogyasztó, zsírégető masszázs!!! A hivatalos neve Mobil Massage
Ez egyáltalán nem fájdalmas! simogató körkörös mozdulattal viszi fel a speciális krémet ami segít a zsír lebontásában! Az első kúra közepe táján mértem magam, már akkor 3 kiló minusz volt és testzsír tömegem és százalékom is csökkent! itt is egy bérlet 10 alkalom és 50.000 ft! Most amúgy a második kúrára járok és érzem megint a nadrágomon h könnyebben feljön:D
Minden városba egy masszőr fogalkozhat ezzel a fajta masszázzsal.. külön tanfolyam van számukra! és sajnos sokan keverik a fogyasztó masszázst, mert már több féle él a köztudatban!
De ha megmondjátok, hogy honnan írtok(melyik város) megkérdezem a masszőröm, hogy adja meg az ottaniak telefonszámát és nevét!!
Addig is meg gyertek nézzétek meg az én fórumomat is ott van link is róla!!
Szia!
Ez azért nem semmi eredmény..
Gratula a barátnődnek..
Te Pesten mész kezelésre? Ez cellulit masszázs?
Vagy mi a pontos megnevezése? Barátnődnek is fájt?
Este hat után már amugy se eszem, én is fogyózom és most egy számmal csökkent a ruha méretem.
De szeretnék többet fogyni.. Lenne miből..
helló!
A barátnőm most csinált egy 10 alkalmast végig, ő 135 kg volt, 9 kg-t fogyott és három számmal lett kisebb a ruhamérete. Centit nem tudok, de most én is elmegyek.
Ahová én megyek ott azt mondta a lány, hogy hat után nem lehet enni
És 41.000,- huf a 10 alkalom, de megéri, mert látványos nagyon
Szia!
Bocsi a kérdésért, de centikben volt mérhető a különbség?
Mennyi, ha kérdezhetem?
Mert ha tényleg bevállik, akkor megéri beruházni...
A topmodelleket is így kezelték, és nekik is bevált, igaz, csak annál, aki betartotta mellette a diétát!
Jó drága!
Szia!
Én voltam és nagyon sokat segített!!! Már az első alkalom után a bőröm sokkal feszesebb lett, persze végig diétáztam. Napi 3 liter víz, max. reggel egy kávé 1 cukorral tej nélkül, semmi tejtermék, enni max. 4-ig lehetett, reggelire rozspirítós oliva olajjal, sonkával, zöldséggel, ebédre natúr hús zöldséggel, esetleg, rízzsel, petrezselymes krumplival. A kezelés 10 alkalmas volt 50e-ért.
Persze hozzá kell tenni, hogy nagyon fájdalmas. Bárcsak a hízáskor lenne ilyen fájdalma az embernek, mindenki vékony maradna... De alkalomról-alkalomra egyre kevésbé fáj, a vége felé már egyáltalán nem. A lényeg, hogy a zsírt ki kell, hogy maszírozza a tokjaiból ez a fájdalmas. Nekem megérte.