Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Megcsaltam a feleségem
Sziasztok NLCs társaim!
Szörnyű dolog történt velem ma délután. Már régóta kerülgettük egymást az egyik kolléganőmmel, és ma ebéd után amikor mentünk vissza az irodába, haza kellett ugranom egy otthon felejtett papírért. Ő is feljött velem, és valahogy úgy alakult, hogy nem tudtunk parancsolni a vágyainknak. Amire nem számítottam az az, hogy hazaállít a feleségem. A legrosszabb, hogy nem csinált jelenetet, csak annyit mondott, hogy pakoljak össze, és menjek el.
Most egy barátomtól írok, kirakott mint a macskát, a lakás az övé!
Hogyan tudnám meggyőzni, hogy még mindig szeretem, és nem fogom többet megcsalni, és fogadjon vissza?
Amúgy nem kicsit gyerekes a topiknyitó....
na mindegy.
Sehogy.
Nem az a legfőbb "bűnöd", hogy megcsaltad, hanem hogy a közös otthonotokban. Ez az igazi gerinctelenség.
Arany igazság tapasztalat alapján és a bölcsektől:
Aki megcsalja a feleségét, ha utána mégis megússza,utána is meg fogja csalni.
Utána már semmi sem lesz a régi,de valami miatt kell a kompromisszum.
Egy ideig.
Az egész megcsalás azért történt meg, mert magadban az egészet milliószor már lejátszottad a "véletlen otthoni egymásnak esést is a kolléganőddel", aki úgyszintén tudta, hogy kefélni fogtok -veled együtt.
Ez egy előre kitervelt, ha ki nem is mondott dolog volt.
Egyáltalán mit keresett az a nő a lakásotokban csak egy percig is, ha senki sem volt otthon??Eleve ott kezdődik, hogy be se viszem a csajt a házba,hanem beszaladok a cuccért!!!!!!
Egy félrelépés tehet tartósabbá egy házasságot, igen, lehet izgalmasabb is tőle, DE az ilyen házasságokban nincs tiszta szeretet vagy szerelem, valami EGÉSZEN MÁS tartja össze a feleket.
Ha a feleséged visszamegy hozzád, nem szeret teljes szívéből, valami más miatt teszi, mert egy igaz szerelemben az ilyen félrelépés túlságosan elviselhetetlen nagy fájdalom ahhoz (pláne, hogy látta is), hogy minden nap szembe nézzen az ember a fájdalom okozójával.
A vágynak nem is kell parancsolni. De a farkadnak igen.
Az még hagyján, ha félre... Nem te vagy az első, nem is az utolsó. De a nászágyban? Na ez a bunkóság.
Jó régi a topik, azóta biztos sínen van az életed. A megcsalt feleség remélem boldog is...
Ha a feleséged haragtartó. sehogy.
Ha nem, idővel elfelejti, és jön még az vissza, de addig is hagyjad, ne beszélj vele, hadd emésszen otthon....Mert rögtön az eset után hetekig pörögni fog a méregtől, mint a disznó, és akkor nem tud világosan gondolkozni, te meg mondhatsz neki akármit.
sehogy...
soha nem fog megbízni már benned, semmi sem lesz ugyanaz többé, s aki egyszer megtette, máskor is meg fogja...
Fordított esetben Te mit tettél volna?
Csak arra kell gondolni, nem többre.
Nekem biztos cakkos lett volna a fülem hasonló esetben, nem ennyivel úsztam volna meg.
"nem tudok rá magyarázatot adni, miért tettem"
Szerintem meg jó lenne, ha elgondolkodnál az ok on, mert különben újra és újra meg fogod tenni...
sziasztok.új vagyok még itt és még nem feleségemről van szó, de szeretném leírni történetem és a tanácsotokat kérni:
5 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy gyönyörü helyes lánnyal,aki belém szeretett igaz szerelemmel,és én mocskos aljas módon hazudtam Neki és megcsaltam...
3 alkalommal,ráadásul egy olyannal aki a nyomába sem érhet sosem.
nem tudok rá magyarázatot adni hogy miért tettem,hiszen mindent megkaptam Tőle amit csak ember kaphatott:őszinteséget,hűséget,figyelmet,önzetlen és odaadó gondoskodást...
nem volt szép életem,de Ő megigérte hogy együtt mindent bepótolunk ami eddig kimaradt belőle,Ő volt aki letörölte a könnyeimet,aki átölelt és mindig mellettem állt..
de én átvertem...romba döntöttem az álmait,elvettem a céljait...
persze kiderült a dolog,bevalottam mindent és Neki csalodnia kellett bennem,ugyanúgy ahogy csalódtak bennem a szülei és a barátai is akik elfogadtak,és akiknek igéretet tettem annak idején hogy vigyázzni fogok Rá,mert Őt is annyi rossz érte már!
ez 4 napja történt
nem kértem hogy bocsásson meg,mert ilyet nem kérhetek,arra amit tettem nincs bocsánat,nem kértem még egy esélyt,megváltozott bennem valami ,más ember lettem azóta,megfogadtam Neki,a szüleinek, a barátainknak és legföképpen magamnak,hogy soha sem fogom többé megbántani,őszinte és hűséges maradok hozzá mert már tudom hogy Ő az igazi,egy különleges kincs amire vigyázznom kell mint a hímestojásra!és bizonyitani szeretnék hogy megérdemlek egy ilyen csodálotos és nagyszerű embert mint Ő!
de ezek csak szavak,amiket már senki nem hisz el nekem többé...
elrontottam..
lehet hogy soha nem nyerhetem vissza a bizalmát,és soha nem lehetünk együtt boldogok,de ISTEN lássa lelkem igyekszem...
nagyon igyekszem....
Úgy érzem az életem célját dobtam el.mindent megtennék hogy meg nem történtté tegyem. ő azóta is mellettem van és azóta is számtalanszor törli a könnyem. hogyan képes rá? mit tettem én vele? betudom valaha bizonyítani az életbe hogy csak rá van szükségem? mit tegyek??
nagyon köszönöm a tanácsot!!!
Azért gratulálok! Ez sem rossz egy,,teszt"-nek. Vajon a hölgyek hogyan reagálnak egy ilyen szövegre.Vagy?
A nick név mindenesetre a nagy EGO-ra utal.
Háááááát??!!! Most lehet, hogy a ,,nyakamba" ugrik pár harcias hölgy,DEEEEEE azért folytatom ( Mellesleg tényleg ocsmány dolog volt :-( )
CSAK SZEX-ről még nem hallott senki, vagy CSAK ÖSZTÖN-ről egy olyan ,,búgós" napon.
Amikor hirtelen megáll minden és csak a SZEX számít?
Persze utánna jön a lelkiismeret nevű lény,és a démon aki ismétlésre buzdít!
Nos azért vagyunk emberek, hogy ezeken urrá legyünk. De bizony ez nem mindig sikerül.
Egy félre .......után még lehet folytatni, ha szeretik egymást.
Kérdés az, hogy a bizalom ( a kapcsolat alapja ) vissza jön e ?
Sehogy! Veszett ügy! Ezt a megaláztatást, normális nő nem viseli el. Örülj, hogy megúszta a csajod pár pofon nélkül, mert én tuti a csaj cuccait kidobáltam volna az ablakon - na mehetsz anyukám a cuccaidért szevasz
Ezt az én férjem is irhatta volna anno.Azéért a pasiknak nincs bőr a képűkőn.Nemtudom mit tennének forditott esetben.
Akár a "megcsaltam a férjem" fórumba is írhatnám:
2 hónapos volt a második gyermekem, mikor kiderült, hogy a Zember le akar lépni a több, mint 2 éve tartó kalandjával. A mai helyzet a következő: Apa maradt, én szerelmes vagyok, mint az ágyú 1 éve egy másik pasiba, kivirultam, a gyerekeim és a családi életem kiegyensúlyozott és végre igazi nőnek érzem magam. Egyelőre mindenki jól érzi magát, bár nem mindenki van tisztában vele, hogyan és miért
Valami hasonlót kívánok a párodnak
Próbálj meg következetesebben rizsázni azokban a topikokban amiket indítasz.
Netalán a k*rvától összeszedett szifiliszes farkaddal nem mersz otthon a barátnődhöz közeledni, csak a kollaganőt megfarkalni, miközben a feleség beállít?
Olyan tré dolog amit csinálsz (mármint ezek a mesék) !
Ki mint veti ágyát..........