Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sminktetoválás
2007-03-05 08:321.
Létrehozva: 2007. március 5. 08:32
Sziasztok!
Szeretnék néhány információt beszerezni, mielőtt beleugranék a sminktetoválásba. Tartós száj- és szemkontúrt szeretnék csináltatni, de szeretnék néhány véleményt meghallgatni róla olyanoktól, akik már csináltattak ilyet. Én a Long-Time-Liner alkalmazására gondolok. Tud valaki segíteni?
Sziasztok! Megtudná valaki adni a Murguly Erika elérhetőségét, 4 éve voltam nála szemöldök és szájtetoválások és ismét szeretném a színt frissíteni vele, mert nagyon megvagyok elégedve a munkájával. Köszönöm!
Sziasztok!
Tud valaki vmilyen infot , hogyan dolgozik Péter Krisztina sminktetováló?
Mennék hozzá, ajánlották őt, de nem láttam még a munkáját, neten pedig alig találok valamit róla.
Köszi.
Szia!
Dilemmában vagyok, nem kicsit a szemöldököm kitetováltatásával kapcsolatban. Szőke és ritka. Nem szívesen ugrok bele bármilyen lehetőségbe, de az általad javasolt hely nagyon szimpatikus a szememben. Viszont árakat nem találtam-vagy én vagyok "szőke"?
Ha nem titok, neked mennyiért csinálták?
És a korrigálásért mennyit kell majd fizetned?
Köszi:
bastetgirl
Sziasztok!
Egy nagyon jó sminktetoválót keresek Budapesten, aki szépen dolgozik, és tartós eredményt tud elérni? Kit ajánlanátok?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Én is Eszterhez mentem szemöldöktetoválást csináltatni, és egyszerűen fantasztikus lett!!!Ronda, vonalszerű szemöldöktetoválásom volt, amit Eszter profi módon kijavított. Tökéletes formájú és színű szemöldököt varázsolt az arcomra! Csak azt sajnálom, hogy nem mentem hozzá korábban.
Úgyhogy bátran ajánlom: www.kozmetikaitetovalas.hu
Nagyon köszönöm a válaszod!
Macika
Szia!
Igaz,már régi a hsz-ed,de csak most olvastam.
Én épp a Mammutban csináltattam, most,Zsuzsánál.
Nagyon drágának találtam,de szépek a munkái,és már nem akartam több rossz tetoválást.
Szemöldököm 3x volt már tetoválva,és mindegyik el lett cseszve,és az a furcsa,hogy ezt mindig akkor vettem észre amikor felhivták rá a figyelmem egy másik "jobb" helyen.
Aztán a job helyen is rossz lett,mint az kiderült a következő még jobb helyen...
Nos,legutóbb Eszterrel csináltattam,elmentem hozzá a topikan olvasott,látott negativ példa ellenére.
Biztosan nagyon sok tökéletes munka került ki a kezei közül,de sajnos az én szemöldököm sem sikerült.
Szin,és forma probléma állt fennt,tavaly januárban voltam 2. korrekción ,már az elsőnél is kértem pici vastagitást,nem sikerült,illetve a megfelelő szin sem alakult ki.
2.korrekció után is úgy nézett ki a szemöldököm,mintha 6 éve lett volna tetoválva,fakó,kékesszürke árnyalatú .
Gyógyulás után azonnal korrigálnom kellett ceruzával,hogy valahogy nézzen ki,hisz ha lepúdereztem az arcom,szemöldököm alig látszott.
Elegem volt a sikertelen korrekciókból,nem mentem hozzá többet.
Teljesen felesleges volt költenem erre,hisz majd egy évig úgy jártam,mintha nem lett volna szemöldököm,hisz minden reggel át kellett satiroznom.
Majd decemberben elmentem Zsuzsához,a Madonnába,ahol ismét szembesültem vele,hogy mekkora eltérés volt a két oldal között,amit én nem is vettem észre.A forma megrajzolásakor a bal oldalon alul kb 1 mmre kilóg az előző tetoválás,ezt is le kellett fedni.
Az első tetoválás szine is sokkal sötétebb volt,mint amit Eszter 2. korrekció után "összehozott".
Tegnap voltam első korrekción,minimális korrigálás kellett,illetve egy árnyalatnyi sötétités,és úgy néz ki ,most már tényleg szép,egyforma,szép formájú,és megfelelő vastagságú szemöldököm lesz.
Szóval bártan merem ajánlani a Madonna szalonban Zsuzsát,és Helgát is,a borsos ár,preciz,tökéletes munkát is jelent.
Elküldöd nekem az elérhetőségét privátban?
köszönöm szépen.
Sziasztok Lányok!
Erősen foglalkoztat a gondolat, hogy szeretnék hangsúlyosabb szemöldököt a mostani ritkás "semmilyen" helyett.
Tudtok esetleg konkrét helyet javasolni személyes tapasztalatok alapján? (akár privátban is.)
Szimpatikusnak találtam a borsos ár ellenére a Madonna szalont a Mammutban, a honlap alapján nagyon hitelesnek tűnik a két tetováló hölgy. Járt már ott közületek valaki?
Macika
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy a szemhéjtetoválás mennyire fekete vagy mennyire marad az? Mert pl a sima tetoválás sem az a koromfekete, hanem inkább olyan sötétszürke, világos fekete...
Szia!! lehet most beégek de mi az a long time liner kezelés??
Én holnap megyek megint tetoválás korrekcióra... egy hónapja csináltattam a 3. verziómat (más formát más ívet) amúgy már 5ször volt tetoválva a szemöldököm... de ez csak hóbort.. egyébként a kozmetikai 5-6évig kihúzza... és én pl itt pesten 11.000ért csináltattam (amúgy 17.000 lett volna ha nem lettem volna még tetoválva de volt alapom). De megpróbáltak ámítani 30-és 45.000 ért de ne vicceljünk már!
Sziazstok,
Múlt héten átestem egy long time liner kezelésen, és már úgy néz ki, túl halványak az új szemöldök szárak. csak azt nem értem: ha a kozmetikus kiválasztja a színt, és jónak tűnik, hogy lehet , hogy sokkal világosabb egy hét múlva?
egyébként sos! ha valaki nem egyforma szemöldökkel születik a világra, annak is 3 évente el kellene menni újra megcsináltatni? Nincs valami igazán tartós megoldás? Mi van azokkal, akiknek betegség miatt nincs is szemöldökük? minden tippet köszönöm!
nem tudom elképzelni, hogy 3 évente 50 ezer hufot perkáljak erre, és aztán hol a többi költség. ..
Szia!
Ami nagyon számít, a gép és persze a kozmetikus technikája is.
Nekem Long Time Liner-rel csinálták a tetoválásaimat 2 éve és még minig gyönyörű.
Én azt mondom, nem szabad sajnálni rá, érdemes elmenni egy jobb szalonba, mert utána évekig viseli az ember.
Szia!
Long-Time-Liner sminktetoválás!
Sziasztok!
Én ilyen színt szeretnék tetováltatni.
Ez kontúr és félsatír, nincs rajta rúzs.
Hol tudnak ilyen szépet csinálni??
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani megbízható kozmetikust, aki csinál sminktetoválást?Szegeden. Segítségeteket előre is köszönöm: Rita
Szia Zsyke!
Én tavaly októberben csináltattam a szemhéj-tetoválást. Először csak felül, utána alul is. A Long-Time-Liner előnye, hogy kevésbé fájdalmas, illetve finomabb vonalakat tudnak készíteni.
Biztosan említették,hogy helyileg krémmel érzéstelenítik. Nekem alul-felül kb: másfél órán keresztül készült.
Aznap este nagyon bedurrant, (gyorsan álomba is merültem ) reggel alig tudtam kinyitni a szemem. Azt mondanám,hogy a fájdalom a pislogáskor jelentkezett, de akkor aztán...
A második reggel már kevésbé volt fájdalmas és a 3-dik reggel pedig már semmit nem éreztem. Kb 1 hét múlva a felső réteg "leesett"
Nagyon szeretem, szinte nem is tudnék meglenni nélküle:-))
Remélem tudtam segíteni!
Ha egyéb kérdésed lenne, keress meg nyugodtan.
Sziasztok!
A Zsidró szalonban állítólag nagyon tuti a tetoválós lány. Valamilyen Krisztinek hívják és az Andrássy úton dolgozik.
Én most láttam egy lányt, aki nála tetováltat és egyből megtetszett. Nem vastag a szájkontúr, szép természetes a szín, egyforma a két oldal, szóval ilyet én is csináltatnék.
Ha tud valaki infót erről az ügyes lányról, akkor légyszi írjon, mert a honlapon semmi nincs :(
PRIVIBEN!!!!
Szia! A szemhéjam még nincs tetoválva, csak a szemöldököm. Elképzelésem szerint egy vékony vonal lenne, majd a kozmetikus megmondja. Én nem pesti vagyok, a csaj, aki tetovált, csak ezzel foglakozik, már 8 éve. Én még nem láttam elrontott munkáját. Illetve csak egy csajnál láttam, hogy szörnyű a szemöldöke, de mint megtudtam, ő akarta ilyenre. Irtó vastag, csodálkozós és koromfekete
Elhiszem, hogy nincs most erőd arra, hogy korrigáltass. Várj vele, addig gondolom sminkkel meg tudod oldani, hogy szép legyen. Kitartás! Szia! Andi
Szia Andi!
A szemhéj tetkód kontúrvonal, vagy pillatő tetoválás?
Megkérdezhetem, hogy kinél szoktál tetováltatni? (Jöhet priviben is.)
Hát igen, a számat én sem terveztem tetováltatni, de olyan jól sikerült a szemöldököm meg a pillatövem, hogy sajnos vérszemet kaptam... Most a lézer után korrigáltatnom kellene és befejeztetnem, mert csak egy félsatír látszik, a szám belsejéről egyszerűen eltűnt a tetoválás. (Nem a lézer miatt, már előtte sem volt meg.) De talán én is csak ősszel, vagy télen, mert már teljesen ki vagyok merülve.
Mindjárt megyek a tornás topicba.
Szia!
Erika
Szia! Örülök, hogy sikerült a szádat rendbe hozatnod! Én rögtön tudtam a tornás topicban, hogy már egy másikban találkoztunk!
A tavasszal elmaradt a felső szemhéj tetkóm, nem volt semmire időm, de ősszel okvetlenül megcsináltatom és talán a szemöldökömet is áthúzatom. Nekem nagyon bejött ez a LTL! A számat soha nem merném! Mondjuk, ahogy "öregszem", egyre halványabb színeket használok, leginkább csak szájfényt.
Amúgy köszi, a torna megyeget, én írogatok a másik topicba, majd nézz be! Szia! Andi
Szia Tulip!
Egy ismi! Megy még az Új kihívás? Benézek majd abba a topicba is. Én most várom postán a Nyerj időt! Bocsánat a kis kitérőért...
Szóval túl vagyok a lézeren és igen, nagyon jól kiszedte a fölösleget a fölső számon. Alul is lett igazítva, mert kisebb difi ott is volt, de a jelentős robbantás fölül történt. Ide 4 alkalom kellett, ennyiből jött ki maradéktalanul a nemkívánatos rész.
Erika
Sziasztok!
Szerintem is érdemes "átüttetni". Nekem elsőre nagyon szép lett a szemöldök tetoválásom, pont olyan, mint amilyenre akartam: szolíd. Korrekció alkalmával saját kérésemre nem lett átütve az egész, hanem csak a kettő szemöldök lett egyformára összehozva. Ez tavaly októberben történt és már sokat halványodott. Ez biztos függ persze bőrtipustól is meg színtől, az enyém középbarnára lett tetoválva. Most már egész világos.
A pillatőtetkóm viszont nagyon jól tartja a színét, az szeptemberben készült és 3x lett átütve. Biztos ez is sokat jelent a tartósságban.
Szia,
én úgy tudom, hogy az a bizonyos 3-5 év amit írtál az átütéssel "érvényes"
Az átütés nem tartott nekem sokáig és nekem 2 000 Ft-ba került, de szebb és egyenletesebb lett a végeredmény! Láthatóan sokkal szebb lett! Szóval mindenképpen érdemes rá elmenni!
Ha gondolod, priviben megírom, hogy kinél voltam, nem tartanám etikusnak ide feltenni, mert még reklámnak néznék. Szóval, ha valóban érdekel, szívesen megadom a nevét + elérhetőségét.
Sok sikert!
Szia Nóra,
"Normál" körülmények között a korrekció ára benne foglaltatik az eredeti árban, de én is hallottam olyan esetről amikor a kozmetikus felszámol plussz 3-4 ezer ft-t a korrekcióért. (ez a ritkább eset) De figyelj oda az időre is, mert a korrekció (legalábbis nálam) 3hónapig korrekció, utána már az ár 70%ért történik.
A 3-5év a Long-Time-Liner technika esetében annyi. Ha valaki nem ezzel a módszerrel tetovál, hanem pl kézi technikával, vagy olyan géppel ami nem szabályozza a tű mozgását, az időhatár is változik!! Minnél mélyebbre kerül a festék a bőrbe, annál nehezebben halványodik (de más tényező is befolyásolja persze).
Visszatérve a korr.ra, valóban tartósabb és adott esetben egyenletesebb is vele a tetoválás.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv.: Ligustrum
Halihó, emberek! Szaisztok! Angelina-82 és DajaBaba szóváltásait olvasgattam... Bocsi, megkérdezhetem, hogy működik ez az "átütős" dolog? Én amúgy majd szemöldöktetoválást szeretnék. Az, hogy átüttetem, emnnyivel tart tovább? Amúgy kb. 3-5 évig tart, ahogy én tudom, nem? És ha átütik mégegyszer, mennyivel tovább? Ja és az amúgy ugynúgy teljes áron megy? Mert ha igen, akkor nem egyszerűbb akkor átüttetni, ha már halványul? (Azt gondolom lehet amúgy is, nem?)
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak szeretnék én is biztosra menni. Amúgy Ti hol csináltattátok? Nekem Pilát Erika tűnik szimpatikusnak... www.sminktetovalasok.hu ... Véleményt, javaslatot bárkitől szívesen fogadok! Előre is köszi!!!
lehet, hogy akkor át fogom üttetni... szeretném, hogy tartós legyen. Az gátolt benne egyedül, h. akkor megint egy hét "rejtőzködés" a nap elől... mondtam, h. ősszel jövök..
Viszont lejött a seb az alsó kontúrnál... nagyon-nagyon halvány lett...
Különben az alsó szemhéj egyáltalán nem fájt, a felső már inkább... de az azért, mert jóval "vastagabb"... nagyobb területen kellett tetoválni, mint a lenti vékonyka vonalat.
Szóval ennyit arról, h. ősszel megyek, mert az alsót mindenképpen át kell üttetni... lehet, h. akkor ráveszem magam a szemöldökre is.
Elismerésem, én annak nem mertem volna nekivágni Nagyon fájt?
Amúgy én a helyedben tuti, hogy átüttettem volna a szemöldököm, mivel úgy jóval tartósabb, de hát te tudod
Na, túl vagyok az átutésen is... a szemöldököm szép természetes lett, nagyon tetszik! Nem is kértem, h. átüsse, így szép!
A felső szemhéjam nekem nagyon "halvány" lett valóban, úgyhogy az lett átütve, még nem jöttek le a sebek, úgyhogy kíváncsian várom a végeredményt...
Az alsó finom kontúr is most lett elkészítve, az cak nagyon-nagyon vékonyan, úgyhogy még rejtély, h. milyen lesz. 1-2 nap és kiderül.....
Akinél én láttam ismerősi körömben, annak szép tartós lett a szemhéján... nekem nagyon "halvány" az enyém és vékony... megyek majd még "átüttetni", remélem jobban meg fog maradni...
A szemöldököm már nem olyan erős, az is jóval világosabb lett. Remélem szép lesz a végeredmény...!!! Én azért erőteljesebb hatást vártam...
Mindenképpen! Már "potyog", a szemöldököm nagyon szép, de a szemhéjamnál úgy láttam, h. ahonnan lejött, ott nem igen fekete alatta... Remélem nem jól láttam....
Ugye szombaton voltam tetováltatni, és hétfő reggelre ment csak le a duzzanat a szemhéjamról... szóval nekem jó sokáig tartott.
Üdv!