Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hüvelyi orgazmus
Kedves Nőtársaim!
Valamelyik nap egyik kedves ismerősömmel arról beszélgettünk hogy a nők hány százalékának van hüvelyi orgazmusa.
Szerinte alig van olyan nő akinek nincsen. Én viszont úgy tudom hogy a nők 1/5-e rendelkezik az átélés képességével.
Most szeretnék egy kisebb felmérést végezni.
Tehát a dolgotok annyi, hogy válaszoljatok:
1. éltél-e már át valaha hüvelyi orgazmust
2. ha nem túl személyes, az életkorod is megadhatod, de ez nem muszáj. Vagy lehet úgy is, hogy 20-as éveim eleje például.
Nagyon köszönöm
Szerencsére én nagyon nyugodt vagyok
Ahhoz a gombhoz nyúlok, amivel BEkapcsoltam a gépet.
Szia.
Igen.
Nekem is sokszor lenne kedvem hozzászólni, de mivel ismerem magam, igy befogom....igyCsak olvasok, és mosolygok.
Ezt csak magadra nézve mondhatod, de jobb, ha nem nézed le más örömét és képességeit. Arra nincs alapod.
"Fatökű dugni akar"
Ez jóóóóóóó.......
Sokan vannak itt akik passzolnak is hozzá.....(a fapinák)
Húú, ilyen bárban ülős csókolózós, farmer összedörgölőzős nekem is volt:)) Kicsit fel voltam spannolva:))))
Fatianegra
Ha igazad lenne, akkor nálunk a házasság hatással volt az asszony berendezésére :)))
Ez is igaz..........
Ha lehet választani, inkább vastag legyen mint hosszú.......
lenne egy kérdésem sciencefickóhoz, meg fatökűhöz.
bocs fiúk, de melyikőtöknek volt már hüvelyi orgazmusa?
Sztem is van ilyen.
Egyszer arra ebredtem, hogy epp elmegyek vmi erotikus almom volt, hirtelen azt se tudtam, hogy mi van
De csak az az egyszeri alkalom volt eddig. Biztos ki voltam ehezve...
1. nem
2. 20as éveim vége.
Talán ez is segít: 5 barátnőmből 4 van 1 nincs.
üdv
szerintem meg fogtam az adást...
És vááágyakozom,meg nekem mindkettő kell,mert úgy lesz teljes a kedvesemmel való együttlét.Sőőőt!Még annál is több:))
Ezt sem tudtam...más a berendezese... gondolkozom...és megint nem értem.
Tegyük fel van egy nő...évtizedekig csak csiklón keresztül jut el az orgamusig...tehát van egy berendezése....
MAJD!!!!!
Találkozik egy férfivel,aki kihozza belőle a hüvelyi orgazmust is...és már tovább nem is képzelődöm (holmi GÉÉÉrőőől), akkor nem ugyanaz a berendezése van?
Persze, minden nagy okosság.... Van olyan nő jah, bár én inkább nőkkel szexelek és nem mutánsokkal.
Mindegy, lényeg, hogy mondtál valamit :) ügyesvagy :)
a hüvely kb. első 6-8 cm-re érzékeny terület, a többit hiába matatja az öcskös, nem vezet célra
Ez is egy roppant nagy okosság lenne, csak kár, hogy nem az. Mert bizony van olyan nő, akinek a hüvelye legvége, a méhszáj mögötti rész is igencsak érzékeny, és azt a részt, meg a G-pontot egyszerre ingerelve igen izgalmas eredményt lehet elérni :-)