Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mi már a második korszakunkat éljük, a gyerekek még haza- hazajárnak a családi fészekre,a gyerekes korszak után érdekes volt egymásra találnunk megint
Szóval: Nem az a barát,aki veled együtt nevet,hanem az,aki mindent tud rólad,mégis szeret. Nem tettem idézőjelbe,mert lehet,hogy az évtizedek alatt már módositottam rajta valamit,ahhoz képest,ahogy olvastam egyszer.
Szép napot!!!
,,Felnőni olyan légkörben,hogy apám és anyám szeretik egymást:a legnagyobb kegyelem"-írja Müller Péter.És milyen igaza van.
Már több éve ismertem a srácot, mindent tudtam róla. Hogy hogyan tudok megbízni benne? Mert ismerem, hogy olyankor hogyan viselkedik, tudom, hogy milyen csajokra bukik . Csak akkor inogtam meg, amikor kezdtem olyan jeleket felfedezni, amik a régi énjére hasonlítottak. DE! Már majdnem 4 éve együtt vagyunk és BIZTOSAN nem csalt meg
Én a megcsalásban azt látom,hogy az egyik megalázza vele a másikat.Nem tudnám elviselni,se megbocsájtani,szétválnának utjaink.
30 éve vagyunk együtt a férjemmel,és mi tök elsők /és remélem utolsók/vagyunk egymásnak.Tisztelni,becsülni kell tudni,és akkor szeretni is tudsz.Én ezt vallom,és ezt adom tovább.
Lopott randi már megvolt: de velem "csalta" a párom a barátnőjét - de az más és komolyabb helyzet volt. Ha velem tenné ugyanezt, nagyon megbánná! És tudja jól, hogy úgyis mindenre rájövök elég hamar!
Én konzervatív vagyok ilyen szmpontból: nálam egy félrecsúszott csók is szakító-próba! Néha még annyi se kell hozzá!
Bár féltékeny alapból nem vagyok - inkább, csak van tapasztalatom sajnos
Sajnos nekem már nincs kihez hűnek lennem.
Házasságkötésemkor komolyan gondoltam a holtomiglant-holtáiglant,és a jóban -rosszbant.A rosszból több jutott 14 év alatt,de soha nem jutott eszembe a megcsalás,sőt benne is bíztam,és hittem ,hogy jobb lesz a kapcsolatunk.Sosem voltam féltékeny,és sosem gondoltam volna ,hogy képes megcsalni(főleg éveken át).Azt ,hogy hű voltam a mai napig nem bánom,én csak így tudok valakivel együtt élni.Ha másra vágynék ,akkor már nem vele élnék.Remélem ,ha lesz még párom ,Ő is így gondolja majd.
Helló!
Az én kapcsolatomban is volt egyszer 2 és fél hónap és egyszer 4 és fél hónap szünet. De csak azért, mert Párom ösztöndíjasként külföldön tanult. Nagyon nehéz volt nélküle - főleg, hogy az első még a kapcsolatunk elején volt. De az is hamar eltelt és tudtuk, utána ismét együtt leszünk. Mondjuk eszünkbe se jutott addig se a másikat megcsalni.
Hajrá, hajrá!!! Örülök!!