Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=2118
http://b2.grocceni.com/martas.html
http://www.culinaris.hu/receptek/tapas_antipasti/kremes_fokhagyma_mart.html
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=6689
Sonkás:
10 dkg gépsonka (húsvéti sonkamaradék)
1 ek. olaj (oliva)
2 ek. tejföl (esetleg kefír, natúr joghurt)
1 ek. Knorr spagettiszósz
a sonkát apró kockákra vágni, olajon kissé megpirítani,
a tejfölt összekeverni a spagettiszósszal és beleönteni a sonkakockákat
Sajtos:
40 dkg márványsajt
4 dl tejföl (natúr joghurt)
bors
a márványsajtot villával összetörni,
a tejfölt tetszés szerint ízesíteni és összekeverni a sajttal
Túrós, szalonnás:
25 dkg túró
2 dl natúr joghurt (tejföl, kefír)
1 tasak Knorr kapros salátaöntet por
3 dkg császárszalonna
a szalonnát csíkokra vágni, megpirítani,
a salátaöntetet összekeverni a joghurttal és a túróval, majd hozzáadni a szalonnához
Ez így "szabott-varrott", de az eredetit nem volt hajlandó megjelentetni. Mindjárt teszek még egy avokádó dipet is!
Vagy mustárt, vagy tormát keverek a joghurtba, a sajtos vagy sonkás (én azt nem szoktam enni) chipshez egész jó.
Szia!
Én kechup-ba szoktam "erőspistát" tenni ,esetleg egy kis borsot,oregánot.Jó csípősre szoktam csinálni. Az auchanba láttam egyféle,de biztos nem globus szószt azthiszem.