Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Divat frizurák
2007-05-02 09:081.
Létrehozva: 2007. május 2. 09:08
Sziasztok!
Volt már több ilyen topik, de meghaltak Hátha így több sikerrel járok...
A hajammal szeretnék kezdeni valamit, ezért frizuraképeket várok... biztos hogy lapul 1-2 a gépeden vagy tudsz valami jó oldalt...
én már kerestem nem sok sikerrel...
főleg modernebb, bubifazonú vagy vállig érő hajakról készült képeket keresek...
előre is thank you!!! és szép napot!
Volt már több ilyen topik, de meghaltak Hátha így több sikerrel járok...
A hajammal szeretnék kezdeni valamit, ezért frizuraképeket várok... biztos hogy lapul 1-2 a gépeden vagy tudsz valami jó oldalt...
én már kerestem nem sok sikerrel...
főleg modernebb, bubifazonú vagy vállig érő hajakról készült képeket keresek...
előre is thank you!!! és szép napot!
Lenne egy "hajas" kerdesem, gondoltam nem nyitok uj topikot neki:)
Szoval ha valakinek van otlete megkoszonnem...A problemam az hogy par honapja begondorittettem a hajam, mert amugy nagyon semmien hajam van, vekony szalu, sima, sehogy se all es semmi sem all meg benne...A gondorites is ket hetig volt gondor, azota joindulattal is csak hullamosnak lehet nevezni. Visszaterve a hullamok elegge lenottek, majdnem a fulemig sima, onnan lefele meg hullamos. Ideje lenne valamit csinalni vele de nem tudom mit, mert azert levagni egeszen rovidre..en nem bannam de a parom kinyirna Olyan frizuraotlet kellene ami nem is rovid, de valamit tud kezdeni a felig sima, felig hullamos hajammal, es kesobb sem lenne tul nagy erofeszites a karbantartasa.
Elore is koszonok minden otletet
nem hullik a hajam, de elég ritka és kopasz foltok vannak jónéhány helyen ha összefogom akkor látszik is! ráadásul kicsit hullámosodik is a kopaszka helyen levő helyen is csak kiengedve jó, ha kivasalom, de akkor sem teljesen de nem tudom folyton szétengedve hordani, mert kurvára zsírosodik a hajam akkor valaki tud valami jó ötletet azokra a fránya kopasz foltokra?
Hali!!!
Azt hiszem, ez az oldal nekem is tetszeni fog... Már elég régóta keresek olyan oldalt, ahol a hajjal kapcsolatos tudnivalókat megtalálom...
Szerencsémre a legjobb barátnőm fodrász... Nem kicsit csinál nekem jó hajakat...
mondjuk az a kép hibája hogy az első feketének látszik a hajam, ugyanis annyira kikopott már a festék hogy inkább vöröses-barnás volt...
most viszont fekete és benne a csíkok...
Nah megjöttem.. Elégedett vagyok
Bár sokkal szolidabb lett mint amit előre elterveztem... de így is tetszik... talán csatolok majd képet az előtte-utánna állapotról, ha érdekel valakit...
sziasztok!
beszámolok... szerdán megyek egyébként...már tűkön ülök...borzalom ami most a fejemen van
Bár a fodrász felkészített hogy nem tudja mennyi idő lesz, mivel a fekete hajamba szeretnék világosabb, szőkés csíkokat... Áhh én is felnőtt fejjel bolondulok meg... Egyenlőre attól is félek, hogy nem teszi-e tönkre a hajam a szőkítés... Alapból sötétbarna hajam van, 15 éves koromtól festve... a vörös minden színárnyalata volt már a fejemen... de most már kb. 4 éve fekete.
És a feketét szeretem is... Szóval rejtély mi lesz....
Sziasztok!
Az az érdekes, hogy Póth Dia haja korábban hullámos és vastag, erős szálú volt,barna színnel. A színt megváltoztatni nem nagy dolog, de hogyan lehet ilyen szögegyenes hajat csinálni, ami ilyen kevés és simaszálú?
Nekem is az a gondom, hogy ugyan vasalgatom, mégsem olyan, mint szeretném.A szülés előtt olyan egyenes volt, most meg csupa hullám...visssza akarom kapni a hajam !
Most csak vágattam, gondoltam először jól szétnézek, milyen hely ez, de szimpatikus volt, úgyhogy legközelebb festetni is fogok, vagy melíroztatni...L1Oreal termékekkel dolgoznak, és mondta a srác, hogy nagyon jó minőségűek a tartós színezők, nem annyira roncsolják a hajat. (Nekem is az a tapasztalatom, hogy a hajszínezőkből ez a márka a legjobb.
Egy jó kis peremkerületi szalon, bárhol megállná a helyét amúgy!
Frufru-kérdésben egyetértünk, nem állhat jól mindenkinek...
Majd számolj be te is az "új fejedről" !
szia! nekem nagyon tetszik az egyenes frufru, csak nem magamon... viszont a képeken meg a modelleken jól mutat....
milyen lett az új frizurád?
nekem sajnos még nem volt időm bejelentkezni, félő hogy ma sem lesz, talán holnap.... De remélem jövő héten már új fejem lesz nekem is
Ez az utóbbi két kép nagyon tetszik! (Mármint az első és a második) A nagyon egyenes frufru nekem nem jön be...
Kíváncsi vagyok, mi lesz! Remélem, szépek leszünk!
Ugye? Aztán kitudja mi lesz belőle...
Szerintem a fodrászomnak is lesz beleszólása, a héten megyek bejelentkezni, elviszem a képeket, aztán összedugjuk a buksinkat hogy mit lehet megvalósítani... Eddig kábé mindig ugyanolyan volt a hajam, csak hol hosszabb, hol rövidebb, de fazonra ugyanaz. Most úgy érzem hogy kell egy nagyobb váltás!
Biztos volt már más is így ezzel....
Mellékeltem 1-2 képet, hátha más is kedvet kap...
Egyébként teljes mértékben egyetértek azokkal a szempontokkal amiket említettél...
Amúgy már találtam képet az elképzeléseimről, mindjárt becsatolom....
- milyen az arcformád? Mennyire széles, vagy mennyire hosszúkás? Szögletes vagy ívelt? (Pl. utóbbiból a széles a kerek, a hosszúkás az ovális, előbbiből a széles a négyszögletű, erősebb állkapoccsal, a hosszúkás pedig a téglalap).
- milyen a hajad? Milyen textúrájú? Hajszálad vastag, közepes vagy vékony? Durva szálú, vagy puhább? Hullámos vagy egyenes? Ha hullámos, nagy, laza hullám van-e benne, vagy kicsi, és göndör? És milyen színű a hajad? Éles kontraszt van-e az arcszíned (például nagyon világos bőr) és a hajszíned (például ugyanehhez nagyon sötét haj) között? A szemed világos vagy sötét? És a szemöldököd vastag, erős, vagy vékonyabb?
- melyik az arcod leghangsúlyosabb zónája? A felső (homlok tetejétől orrnyeregig), a középső (orrnyeregtől orr aljáig) vagy az alsó (orr aljától állcsúcsig)? Ha a tükörbe nézel, és objektíven szemléled magadat, ezt könnyen megállapíthatod.
- milyennek szeretnéd a frizurádon keresztül mutatni magad a külvilágnak? Lazábbnak, természetesebbnek, vagy "avantgárdan nagyvilágiasnak", "kifinomultnak"? Ez persze csak két szempont a sok közül.
Azt mindenesetre már látom, hogy te a félhosszú, vagy állig érő frizurát részesíted előnyben.
Póth Dia frizurája nekem nagyon tetszik.Most szőke, világosabb satírral és egyenes, hosszú frufruval.
Képet nem találtam róla
Hmm... sehol senki? nah.. nem csak magam miatt nyitottam ám a topikot, lehethogy más is pont it fogja megtalálni álmai frizuráját....
én beleszerettem ebbe -->
ezt viszont tudni kellene viselni, meg igazából ez nem egy hétköznapi hajviselet.... de tündéri... imádom!