Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
lehetne többet is? Érd- Ófalu, imádom...Nem tudom, miért, olyan, mintha jártam volna ott valamikor...Abádszalók.....mert eltöltöttem egy csodanyarat arrafelé....
Szilvásvárad....Csend, nyugalom.......
Eger- mert varázslatos........
De szeretek itt, ahol vagyok. Bár elárulom, egy játszótérre nyílik az ablak, arrafelé van a terasz is
Nem a gyermekzsivaj zavar. Az éjjeli randalirozás, amikor mint jóféle csipás kisértet kilibbenek a fiatalok közé és roppant udvariasan elmesélem, sajna mi itt élünk és biza aludnánk, mert munka van másnap  
Szóval lehetne kérni, hogy ház marad, játszótér megy a prérire?
Hi!
Teljesen norm!
Pont most vettünk..... Óhegy park közelében.... most ez a világ közepe
De ha több lenne.... akkor Korfunk a Sissy palotát és hogy miért... tenger, napfény, sok zöld....
Én is Anglia!
De nem Cambridge.
Most itt nézegetünk, még nem döntöttünk.
A XIII. ker. Menyasszony vagy Vőlegény (Sógor, Koma, Rokon utca) utcák környékén egy kis sorházat ráépítéssel, vagy különálló házat, de ikerház is jó lenne.
És akkor hideg falhoz ér a s**ggem és felébredek...
Lakás céljára Madridban v. Párizsban mert ez a két kedvenc, ebben a sorrendben. nyaralónak Cannes és St. Tropez, szintén ebben a sorrendben. Ha ki akarnám adni, akkor pedig Horvátországban, közép- és dél-dalmácia valamelyik kis városában vennék.
Nem a Napban...
Hanem ott, ahol ILYEN a naplemente....
Látod, eddig ez a legjobb ötlet : mindig máshol kikötni, ahol tetszik, ott elidőznénk...
Asszuánban nincs piramis....
Sajnos, momentán nincs házam/telkem Asszuánban, így nem is tudtam lefotózni, csak a vidék látképe miatt tettem fel a fotókat.
Sajnos, nem tudom mellékelni a nílusi szellőt sem, és a Nílus felett szálló dobok pergő hangját...
Vitorlást vennék és mindenhol laknék a Földközi tenger partján ( ha nyernék a lottón)
De ma még a IX.kerületben lakom, nem messze a Dunától és ezt is nagyon szeretem, mert a sajátom
Jó hogy tettél fel képet, mert már megilyedtem hogy valamelyik piramisra fáj a fogad! Ámbár a templomot sem igazán tudnád "belakni"!
Gyuriur
Ja! Hallottam már azokról, akik mindenhová autóval mennek...
Egyiptom, Asszuan...
Itt le tudnám élni az életem!
Hogy csúnya vagyok azt értem, de miből gondolod hogy mérges is?
Gyuriur
Kedves, ha arra a kishajóra ráhajtasz az autóval, akkor nagyon rossz lesz a légzésed egy idő után!
Gyuriur
Csúnya a mérges ember!!!
Üdv!
L