Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Buborékos lámpa
2007-06-14 13:241.
Létrehozva: 2007. június 14. 13:24
Sziasztok!
Nem tud valaki segiteni,hogy hol tudnék magas henger alaku buborékos lámpát venni? Akikában láttam, de hátha van olcsobbanis. Tudjátok ami buborékot csinál, vizvan benne ésvilágit.Köszi a segitséget .A fiam szülinapjára szeretne ilyet, és most lesz aktuális a 21.éve,Köszike mindenkinek.
Nem tud valaki segiteni,hogy hol tudnék magas henger alaku buborékos lámpát venni? Akikában láttam, de hátha van olcsobbanis. Tudjátok ami buborékot csinál, vizvan benne ésvilágit.Köszi a segitséget .A fiam szülinapjára szeretne ilyet, és most lesz aktuális a 21.éve,Köszike mindenkinek.
A Dunakeszi Auchanban láttam, az üzletsoron, a virágosnál.
Állólámpa, különböző magasságban volt, ára elég sok.
Pontosan nem emlékszem, azért nem írok ft-ot.
lávalámpának hívják.
www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?stor eid=734&productid=70222 -
shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5495&cikk=unas_252217 - 92k -
www.fotexnet.hu/sid000171/page/item/220075/lavalampa_piros - 38k
ha a gugliba beütöd, hogy lávalámpa, milliónyi oldalt fog kidobni.