Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
köszi szépen!
Vagyis ez azt jelenti akkor hogy sietnem kell, mert régóta tartanak a leárazások, és h ajó cuccot akarok kifogni, igyekeznem kell.
Remélem még nem késő.
Köszi!
szia!
Általában a készlet erejéig szokott tartani.
Nem akartam egy külön topikot létrehozni egy kérdést miatt, ezért ide írtam:
az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok-e, meddig tartanak a leárazások? (ruhaboltokra gondolok)
Kicsit fel kéne frissíteni a nyári ruhatáramat, de ezen a héten sem fogok tudni elmenni boltokba, viszont utána már augusztus...és tudom, hogy június közepe óta tartanak a leárazások!
Aki tudna rá választ adni, megköszönném!
Én ma voltam az Árkádban és szinte mindenhol leárazások vannak!
New Yorkerben nem járt valaki mostanság?
Az Espritben voltam, vettem két felsőt, de azok nem voltak leárazva, és nem is rémlik, hogy ki lett volna írva
a Mexxben már a múlthéten is tartott a leárazás, így az lehet, hogy már ki van fosztva illetve csak az extrém méretek maradtak
a Zara-ban is elkezdődött a leárazás úgy rémlik, meg a Personában is
szia!
Mexx, Gas, Retro