Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Én is a C&A ban szoktam vásárolni, de ha valaki tud Győr környékén még hasonló és nem túl drága boltot akkor nagyon érdekelne!
Kicsit offolnék, ha nem gond.Én is molett vagyok és hát ugye sajnos az arcom is elég kerek.Most készülök fodrászhoz és kellene valami nagyon jó ötlet mert már nagyon unom az egyszerű tépett hajat.A rövid hajat meg nem bírom elviselni magamon.Nem lenne valami jó ötletetek?
Nagyon szívesen, nincs mit. Remélem sikerre jársz!
Nem vagyok ismerős ott, de lehet megérné átmennem egyszer oda
Itt Szegeden van kb 2-3 üzelet és éppn a múlthéten néztem be a Caremóba kíváncsiságból és 8-9 körül voltak a fölsők. A nacik 10nél kezdődtek!
Tavaly vettem tőlük egy kordbársonyszerű anyagból nacit 8 ezerért és kb 4 hónap alatt szétfoszlott annyira, hogy dobhattam ki!
Mondjuk nekem sajna akkora ruhák kellenek amit már normál boltban nem árulnak, így inkább varratom a ruháimat. Egy ismerősöm ismerősével
Csongrád megye Makó, de a boltos csaj Pestről hozza az árut, Sylverros meg nem tudom, hogy milyen nevű nadrágok, blúzok stb.
Persze, függ a színtől.
És hol ez a jó bolt? Elárulod?
Köszi
Nekem pl. sokkal előnyösebb ha varratok, igyekszem, hogy a felső és az alső rész is azonos színű legyen, ne törjön meg az alakom. Persze nem mindig sikerül olyannak, ameilyennek elképzeltem és sokszor nincs is ötletem, meg ha van, van úgy, hogy nem érti meg. Nekem sokkal olcsóbb varratni, pl. fele ára a kész cuccoknak.
meg aztán, vehet az ember valami hót divatosat, csak ugyanolyan jól áll-e rajta mint egy piszkafának?
Varrónővel az a bajom, hogy hiába találom ki, mit - ha kész, és kiderül, hogy na az a fazon pont nem áll jól nekem, akkor nagy bukás. És ha ő javasol? Akkor meg mi van, ha elkészül, és nekem nem jön be mégse?
Szia!
Én üzletben vásárolok magamnak nadrágot, szoknyát, blúzokat és nagyon jó és divatos cuccok vannak rám is. Bár blúzokat tudok magamra venni a kínai boltokban is. Szerintem is egyszerűbb és semmivel sem drágáb üzletben vásárolni, mint varratni.
Legalábbis én így látom. Mondjuk egy nadrág ami molettekre való kb 10-15 ezer ft varrónőnél sokkal olcsóbból kijön. Tapasztalatból tudom. Vagy mondjuk egy fölső 8-10 ezer ft varrónőnél anyaggal együtt feléből megvan!
Szoktam benézni molettboltokba és őrületes árak vannak! Legalábbis nekem nagyon drágák.
Szerintem ez sok mindentől függ. ha valaki arányosan mindehol nagyobb az átlagnál, az jó eséllyel talál magának készruhát is (egész jókat) Ha valaki azonban csak bizonyos testrészein nagyobb a kelleténél, az lehet hogy jobban jár egy varrónővel.
Én pl elég magas is vagyok és elég széles is, de szerencsére arányosan. Kapok is magamra ruhát, no persze nem a sarki butikban, de megvannak a lelőhelyeim Van azonban egy barátném, aki derékban vastag, azonban csípőben nem..na ő szenved rendesen.....