Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Férfi nyelv...
2007-07-07 14:581.
Létrehozva: 2007. július 7. 14:58
Kedves Fórumozók!
A kérdés egyszerű:
Ha egy férfi azt mondja egy nőnek: én nem akarok tőled semmit, akkor attól még akarhat?
Eddig úgy gondoltam magamra, mint egy tapasztalt, rutinos öreg rókára, de most elbizonytalanodtam. Talán mégsem ismerem eléggé a férfiakat és az ő nyelvüket. Néha az az érzésem, szótár kell ahhoz, hogy megértsük egymást. Vagy minimum egy jó tolmács.
Segítsetek nekem, kedves Férfiak, ill, kedves Nőtársaim, akik úgy gondoljátok, eléggé ismeritek a pasik nyelvét.....!
A kérdés egyszerű:
Ha egy férfi azt mondja egy nőnek: én nem akarok tőled semmit, akkor attól még akarhat?
Eddig úgy gondoltam magamra, mint egy tapasztalt, rutinos öreg rókára, de most elbizonytalanodtam. Talán mégsem ismerem eléggé a férfiakat és az ő nyelvüket. Néha az az érzésem, szótár kell ahhoz, hogy megértsük egymást. Vagy minimum egy jó tolmács.
Segítsetek nekem, kedves Férfiak, ill, kedves Nőtársaim, akik úgy gondoljátok, eléggé ismeritek a pasik nyelvét.....!
Oké, igérem nem keresem őt.
De legyünk őszinték, nehéz lesz megállni.
Akkor én egy borzadvány liba vagyok ha azon töröm a fejem, hogy hogyan tudnék ezzel a félnótással újból kapcsolatot teremteni?
Mert -kövezzetek meg- én ebbe a fickóba szerelmes vagyok, még mindig egy kicsit.
Vagy csak nagyon mazohista.
Vélemény? Jöhet face to face. Vállalom.
majdnem jó ötlet, de egy közösségi oldalon fel van tüntetve az ilyen adata, így nyilvánvaló, hogy mindkettőt februárban tartja
de azért köszönöm
a no munkahely no mr. tökéletes?
Egyébként folyamatosan hülyült szegénykém.
egyelőre nem tudok más lehetőséget, de ki tudja mit hoz a jövő
Ha már mindenképpen lehetőséget akarunk megragadni?
Hogy én éreztem kevésnek magam hozzá és azt gondoltam, hogy azért sztorizik nekem, hogy elrémísszen magától, hogy ő nem akárki ám.
Más nők lekicsinyítése után gondolom pedig könnyebben elhiszi a nő,hogy ő különleges... De a többi ffi rendszerint nem tuskó módon butázik,hanem izlést fikáz stb
attól függetlenül Te biztosan egy érdekes és értékes ember és klassszzz csaj Vagy!
ugye, nem baj??