Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hátha idén is aktuális. :) Apukámnak van egy háza Badacsonyörsön ami bababarát.
Itt hírdetem idén:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=275705
Üd v.: Vikics
Köszönöm szépen, meg fogom nézni!!!
Mindegyiket!
www.szindbad.hu
Balatonszemes
Sok kisgyerekes család volt, éjjel csend volt.
vagy a www.üdüljitthon.hu.oldalakat,még kutyát,macskát is lelhet vinni még hotelbe is
Mi utazási költséggel ketten egy hétre negyvenezerből kihozzuk a nyaralást. Igaz, hogy saját házikóba megyünk. A többi pénzt pedig a kirándulásokra, környékbeli utazásokra költöm. Most például lesz egy nap Hévízen, utána egy nap biciklitúra is. Én nem tudnék szállodában pihenni, nekem túl otthonos lenne.
és persze az sem mindegy, hogy neked kell- főznöd, takarítanod vagy más megcsinálja helyetted.
én voltam mindegyik féle képpen, szerencsémre van annyi üdülésink minden évben, hogy ne kelljen nekem semmit se csinálni a nyaralás alatt, csak a gyerekeimmel játszani. (most várom a harmadikat)
de tudom, van aki szereti ha a maga ura
szia szivike!!
pont most akartam ajánlani az Anna Máriát hogy vagytok? bírjátok ezt a nagy meleget?
Vizipok én is csak ajánlani tudom, mi egy 5 és egy 2,5 évessek voltunk, de két éve a kicsi még csak 4 hónapos volt mikor ott nyaraltunk. azóta átépítették, és sokkal jobb lett mint volt, pedig akkor sem volt rossz!!!
www.kulcsoshaz.hu
keress magánszállást!
Szia!
Mi a Balatonföldvári anna mária villa hotelben voltunk. NEkünk nagyon bejött A gyerekeknek meg pláne. 2 éves és 10 hónaposak. www.amv.hu