Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
sziasztok!
én nem csak a fórumban hanem a szex és az orgazmus terén is új vagyok! akadt egy problémám, igen, eléggé éretlen lehet, de engem komolyan foglalkoztat...
tehát. a problémám az, hogyha a barátom ujjaz, egy idő után ha már nagyon jó kezd lenni, olyan érzésem lesz mintha pisilnem kéne, ezért nem mertem elengedni magam, féltem, hogy bepisilek. itthon kipróbáltam, hogy elengedem magam és hagyom, hogy jöjjön aminek jönnie kell. és jött is, egy színtelen, víz szerű folyadék. mint megtudtam ez nem csak nálam, hanem a barátnőmnél is előfordult. a barátommal megbeszéltem, azt mondta nem gond. de engem mégis nagyon foglalkoztat, hogy mi ez a folyadék tulajdonképpen és miért van? és ha van másnak is, akkor ő elengedi e? és persze, ha elengedi, mondjuk éppen amikor "nyelvmunkáznak" rajta...nem megy e rossz helyre...
előre is köszönöm a segítséget:)
Miért ne. "Egy jókor elcsattanó tasli..."Nem csak a gyereknevelésben segit hanem az orgazmus elérésében is.
Nem mondom hogy kékre zöldre. Csak egy picit. Játékból
Nem írni kell!
Csinálni!
Igazán örülök,hogy örömet okoztam Neked!
Azért hidd el,hogy nekem is meg kellett járnom a magam útját,hogyilyen "bölcs" legyek!Nekem is le kellett győznöm a magam kis frusztrációit!
Aztán rájöttem,hogy a jó,és kielégítő szexhez igazából két dolog szükséges.Az egyik,hogy az ember szeresse a partnerét,a másik,ami talán még fontosabb,hogy szeresse SAJÁT MAGÁT!
Ja! Meg még egy kis egészséges gátlástalanság!De ez már csak fűszerezi a dolgot!
Sziasztok!
Tudna valaki olyan pózokat írni, amitől hüvelyi orgazmusom lehetne?
Köszike
Sziasztok!
Tud valaki olyan pózokat írni, amivel hüvelyi orgazmusom lehet?
Köszi
Aki nem hisz nekem, szívesen megmutatom mit tudok!
További jó dumcsit még mindenkinek ,én leléptem
Aztán csak ügyesen sziasztok
Persze,ez a természetes
Tapasztaltabb lesz az ember fia meg lánya az évek során és ami jó azt kivánja
az én férjem is kicsit zizi (39). értékel, számot vet, pánikol, hogy mennyi mindent kéne még, mennyi van még hátra stb. - mondjuk ez nem szex, de biztos kihat arra is
Ez még nem idő. 15-20 év együtt, na, ott kezdődik...