Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hennafestőt keresek
2007-08-10 11:231.
Létrehozva: 2007. augusztus 10. 11:23
Sziasztok! Egy ismerősömnek szüksége volna egy hennafestőre - egy fesztiválon, vidéki rendezvényen kellene megjelenni és dolgozni. Ha van köztetek hennafestő, esetleg tudtok valakit javasolni - kérlek, írjatok! A részleteket én sajnos nem tudom, így a legtöbb, amit megtehetek, hogy a hennafestőt és az ismerősömet egymásra uszítom: beszélgetni, egyeztetni. Segítségeteket előre is köszönöm!
Szia Szatmári Nóra!
Nem ismerlek,csak tetszik a nicked.
Te rendezvényszervezö vagy esetleg...?
Itt vagyok,bocsi.....
Maximum hétfön tudom megadni....ha akkor még jó nektek,neki,vkinek.
Oké, én megértem, és nem is szóltam semmit...
Mert én nem nyomozgatok ezügyben, a sógorom pedig épp elég elfoglalt ahhoz, hogy szintén ne tegye. Ha meglett volna, hogy ide vagy oda kell menni, ettől-eddig, nagyjából ennyiért, akkor felhívtam volna, de így nem vagyok túl motivált, és tudom, hogy ő se lenne. Nem is baj, biztos van olyan, akinek nagyobb szüksége van erre a lehetőségre...!
Hölgyek, kérem szépen, írtam is: nem tudok mást, mint hogy keresnek egy hennafestőt, aki részt vesz rendezvényeken, mobil, utazásképes, és ajánlják. A részletek tudója nem én vagyok - csak az elérhetőségeket tudom továbbítani. Ha ez kevés információ - teljesen megérteném, semmi gond - akkor sem tudok többet :-(
Egyet tehetek még: http://www.geocities.com/hanna1711/ ez a hölgy weboldala, aki hennafestőt keres. Az elérhetőségeit priviben meg tudom adni, és akkor a hennafestők keresik meg őt.
Akit tudok,és tudom,hogy jól csinálja debreceni.
Szia!
Végre vki nem azt írta,hogy "hennatetoválás".
Én tudnék.....de ahhoz tudni kellene mennyire vidék?Hol?