Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Orvosi fogfehérítés
2007-08-16 11:571.

Létrehozva: 2007. augusztus 16. 11:57
Tudom, van ezer topik fogfehérítés témában, de nem volt kedvem mindegyiket átolvasni, inkább csináltam egyet.
Ma elmentem fogorvoshoz, hogy szeretnék fogfehérítést csináltatni. Meg is beszéltük hogy betömi a lyukas fogamat+kicseréli a régi amalgámtömést és megcsinálja+ ad addigis egy tájékoztatót hogy olvassam át. De elfelejtette ideadni és én is elfelejtettem elkérni. A lényeg, hogy le fogja venni a mintát a fogamról csinál egy sínt ad hozzá gélt és én itthon fogom magamnak felrakni naponta 2-3 órára vagy éjszakára.
Tapasztalatokat szeretnék ha megosztanátok, akiknek csináltak ilyen módszerrel fehérítést.
Ma elmentem fogorvoshoz, hogy szeretnék fogfehérítést csináltatni. Meg is beszéltük hogy betömi a lyukas fogamat+kicseréli a régi amalgámtömést és megcsinálja+ ad addigis egy tájékoztatót hogy olvassam át. De elfelejtette ideadni és én is elfelejtettem elkérni. A lényeg, hogy le fogja venni a mintát a fogamról csinál egy sínt ad hozzá gélt és én itthon fogom magamnak felrakni naponta 2-3 órára vagy éjszakára.
Tapasztalatokat szeretnék ha megosztanátok, akiknek csináltak ilyen módszerrel fehérítést.
Valakinek még valami tapasztalat?
itt van meg egy jo hosszu alapos leiras:
http://www.budapestdental.hu/Esztetikai_fogaszat_ Fogfeherites_Fogfeherites_otthon.html
Szia Beus,
én egy fogászati cégnél dolgozok, van egy kis ismeretem a témában. A kíméletesség szempontjából az egyik legjobbat ajánlotta a fogorvosod, ez nem károsítja durván a fogzománcot, mint a 30-40 perces eljárások. Viszont hosszabb idő kell hozzá, és sok türelem, hogy tényleg értelme legyen. Szóval jól döntöttél és kitartást hozzá!