Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia, idekukkantottam, és véletlenül profi fogyókúrázó vagyok, úgyhogy tudok pár tippet mondani, nálam milyen módszerek váltak be. Legjobban a 90 napos jött be, aztán az Atkins diéta is sikeresnek volt mondható.( Tul.képpen minden használ, ha nem eszel, csak nagyon keveset... , viszont nálam kell lennie valamilyen szabálynak, amihez tartanom kell magam, mert a "csak úgy kevesebbet eszem" dolog nem vált be.) Most megint készülök egy röpke diétára, mert a karácsonyi sütés-főzés nem tett jót a "karcsú" derekamnak. Bármibe vágsz bele, sok sikert és kitartást kívánok!
(ui.: ötször szültem, mindannyiszor kábé 15 kiló tapadt hozzám, most a legutolsó szülésem után öt évvel végre kezdek úgy kinézni, mint terhességeim előtt - de mivel a korom kicsivel több, mint hajdanán, az alakom sem lesz olyan, mint anno)
Kitartás !!!!!!!
Nekem a bugyi vásárlás nem gond. Én mondjuk a szexis darabokat részesítem előnyben. Én a melltartóval szenvedek, bár most hogy egy kicsit ledobtam magamról ( 18kilót), így elég a 90es körméret egy fokkal könnyebb, de mikor közlöm, hogy f-g kosdarú kéne, általában cska néznek rám bután.
Sziasztok!
Sajnos ezt én is tapasztalom,azt gondolják mennyit eszek!Nekem semmilyen komplesszusom nics abból, hogy molett vagyok,és 25, sőt 15 éve is meg sokkal könnyebb voltam,de mindenkinek csak azt tudom ajánlani, nagyon vigyázzon arra,hogy ne gyarapodjon túlságosan.Azért mert itt az én példám..Alig bírok menni, izületi gyulladás van a térdemben,meg porckopás, ami a túlsúlynak is köszönhető....De szó szerint alig bírok járni, úgyhogy minden molett hölgy nagyon vigyázzom magára és az egészségére.Nagyon sokféle fogyókúrát kipróbáltam meg le is fogytam,de 50 év felett már nehezebben megy.Főleg a klímasszos problémák mellett...Most próbálkozok majd akupunktúráva,meglátjuk...de a térdprotézis miatt mindenképpen le kellene adnom a súlyomból
Hát igen, ez nem a kilóktól függ! Mivel nem jártam oviba, nem vettem részt testnevelési foglalkozásokon, amikor elsőbe mentem, mindenhonnan lepotyogtam, és mindig én voltam az, akit elsőnek kidobtak a játékban!
Egyedül a korizás hozott némi örömöt, azt elég gyorsan megtanultam. Igaz, ez már tíz évvel később volt!
Gondolom, mennyire új és klassz lehet neki, hogy végre ugyanúgy öltözhet, mint az osztálytársai! Az nagyon jó, hogy a suliban nem bántották, gúnyolták emiatt.
Nálunk az osztályban (alsóban) 2 kövér kisgyerek volt, de mind a kettőnek komoly szenvedés lehetett az iskolába járás. Meg a tornaóra... bár az nekem is az volt, mert hiába voltam sovány, de nem voltam ügyes.
Köszi.
Én is tök normálisan néztem ki még 25 évesen is. Na de azután...
Egyébként a lányom amíg dagi volt,egyáltalán nem élte meg nehezen. Tök jó osztálytársai vannak,akik nem csúfolták,a tanárnénije is nagyon jófej,tesiórán sose zaklatta. Most is inkább csak annak örül,hogy végre szűk gatyókat,meg topot is felvehet.
Hát, ez nem semmi!
A duci gyerek problémáival - bizonyára vannak - szerencsémre nem szembesültem, mert még kamaszként is valóságos gebe voltam! Húsz éves korom után kezdtem el dagadni... egyidőben az ülőmunka bevezetésével... Egész nap az íróasztal előtt ültem ugye, mozgás nuku...
Minden elismerésem a kislányodnak!
és szugerálod, hogy fogyóssá váljék?
Ez az a hinta-effektus, amitől tartok én is, hogy ha lefogyok x. kilót, x + y fog visszatapadni rám! És ez nem kifogás, 3x jártam már így!
9 hónapos terhesen kevesebb kiló voltam,mint 6 hetesen.
Viszont most,5 évvel a szülés után már volt rá példa,hogy átadták a helyet a buszon,mert azt hitték terhes vagyok. Mivel nem akartam nagy tömegek előtt tisztázni,hogy nem állapotos vagyok,hanem beles,így gyorsan megköszöntem és leültem
"Én még ekkora - bocs vulgáris leszek, szó szerint idézem - picsával, igy ugrálni asszonyt nem láttam. "
Muhhahahahahahahahaaaaaaaaaaa ez nagyon jó!!!
Tavaly elkezdtem nyáron a 90 napos diétát. A 4. napon már a halálomon voltam,de küzdöttem hősiesen. Három hétig bírtam,akkor lement 8 kiló, majd utána két hónap alatt visszajött 15. Most elhatároztam,hogy szeptember 1-től ( mivel ugye fogyókúrát csak elsején lehet kezdeni  valami iszonyatos fogyókúrába kezdek,épp ezért most is úgy ülök itt,hogy egy üveg nutella van a kezemben...
Sziasztok!
Én sem vagyok kicsi soványka, de sosem voltam az . A C+A-ban bomba leárazások vannak , én több ruhát is vettem ezer forint alatt, szebbnél szebbek, és nagy méretek is vannak. Mondjuk én 44-46-os méretet hordok, de 50-es felett is vannak, és tényleg modern, csinos és nekünk való darabok vannak.
Én sosem voltam vékony mint írtam, így nem tudom milyen lehet vékonykának lenni, én jól vagyok így. Nem szoktam fogyózni, meg kínozni magam, a súlyomat viszont évek óta tartom. Jelenleg 87 kg. Terhességem alatt 3,5 kilót híztam. Szóval ennyit tudok elmondani magamról.
Na igen... öreg hiba!
Amikor szólóban fogyóztam - ilyen is volt, csak most mind a hárman fogyni szeretnénk, illetve a macska nem: neki muszáj -, rendszerint king-kongott a hűtőm! Egyszerűen semmi olyat nem tettem bele, ami nasizásra, hízásra csábítana. Kenyeret meg vagy 3 hónapig nem is láttam!
Most bezzeg... kenyérsütőnk van... és mit ne mondjak, fini mindenféléket lehet sütni benne!