Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok,
tudnátok nekem segíteni,
- mitől jó egy jógaoktató?
- hol találhatok jógaoktatót?
Köszi, azóta inkább maradtam a pránánál, nem jut idő jógára. Helyesbítek, jutna, de azt inkább másra szánom . Talán majd később. Nyugdíjas napjaimra.
Szép napot és még egyszer köszi.
SJF
Szerintem mindkét mozgás a tai chi és a jóga is nagyon jó relaxációs-meditációs mozgássorozatokból állnak.
Nekem személy szerint a tai chi tetszik jobban. Azt tudom ajánlani mindenkinek inkább otthon gyakorolja a tai chi-t vagy a jógát és akkor sokkal hatásosabb relaxációs és meditációs állapotot tud elérni.
Én DVD-re szoktam tai chi-ni illetve már eléggé megtanultam a mozgásformákat, így kevesebből megúszom a sportot is.
Általában a párommal szoktunk együtt tai chi-ni. Ő is nagyon szereti ezt a fajta mozgásformát.
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat! Szép napot!
SJF
Sziasztok!
Én is nagyon szeretném valamelyiket elkezdeni.
Tudtok Győrben ajánlani egy jó helyet? (vagyos kettőt  
Köszönöm!!!
Ha lehetoseged, en azt ajanlom, hogy probald ki mindkettot. Akar egymas mellett is. Mert nem tudhatod, hogy szemely szerint neked, melyik jon be jobban.
En tanultam jogazni is, csinaltam is jo darabig, es most, iden marciusatol meg tai chizni is. Nekem az utobbi jott be. Osszehasonlithatatlanul sokkal jobban, mint a joga. De ez nem kotelezo, hogy masnal is igy tortenjen.
Szemely szerint nem ismerem, de fel tudok hajtani neked olyan valakit, aki tudja a nevet is, meg a telefonszamat is a debreceni joga oktatonak. Azt mondjak kitunoen oktat.
Ha erdekel szoljal. A legjobb ha dobsz egy privit, mert az biztosabb, mint az, hogy mikor tudok ide visszanezni.
Jo egeszseget neked! Valaszd barmelyiket is, jol fogsz jarni vele :-))
Jóga!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem az nagyon bejött, és szerintem jobban megmozgat, a tai chi-t én untam...
Bocsánat a tai chi fanoktól, biztos rosszkor voltam rossz helyen...
Hihetetlen! Én is pont ezekről kerestem infókat a neten az imént!