Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Nekem is fontos lenne farmernadrágot beszűkíttetni. Mivel széles a csípőm, a derekam pedig keskenyebb, ezért annak is már örülök, ha találok olyan nadrágot, ami felmegy a csípőmre. :( Emiatt sajnos szinte mindig csak a csípőnadrágok jönnek be, amikből meg kilóg a derekam, és amik szintén kicsit bőek.
Szóval, nekem sajnos muszáj bevetetni a nadrágot, mert nem vagyok egy konfekcióméret...
Van aki tud ajánlani olyat, aki tud farmert bevenni Pesten? Nagyon hálás lennék érte!
Nem lenne egyszerűbb gyorsan kicserélni 1 számmal kisebbre?...
Az oldalán (lábszárnál) beszűkíteni még csak-csak lehetne, de ha már derékban is be kell venni, akkor az nagy meló, ráadásul soha nem lesz olyan, mintha a "pont-jó" méretet vetted volna.
Nagyon nehéz a farmer anyagot varrni, meg a legtöbb varrása "dupla-franciahajtással" készült, ezt normál háztartási varrógép nem tudja átvarrni...
Szóval, én inkább a gyors cserére beszélnélek rá.