Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Mi márciusban voltunk ebben a szállodában! Nagyon szuper volt!!!! Gyönyörű hely Bali! Szervezetten mentek? Iszonyú jó a kajájuk!!!! Mogyorószószért most ölni tudnék!!!!!!!! Ha van kérdésed írj csak!!!
Hello!
Elvileg január 27-én indulunk Balira, jön valaki még?Molah te pontosan meddig leszel kint? A Melka melyik részen van?Mi Nusa Duára megyünk az Astonba.Ha kint leszel még összefuthatnánk!A delfinek miatt esett Balira a válsztásunk!Ha bárkinek van jó tanácsa szívesen veszem.Köszönöm előre is.Üdv mindenkinek
Sziasztok!
Athénból Hydra szigetére tartottam hajóval, a sziget mellett láttam két delfint szeptember közepén, de sajna a "szárnyas" hamar elrepült mellettük. Egy barátom Athén partja mellett, másvalaki Santorini környékén látta őket, télen.
A Földközi-tengerben sok delfin él, rossz hír, hogy terjed köztük egy betegség, ami a tájékozódásban akadályozza őket, Kréta északi partján pár delfin partra vetődött a nyáron és sajnos elpusztult, a görög híradóban láttam.
De fel a fejjel, gyertek Görögbe télen, ritkábban ugyan, de járnak a hajók.
Üdv, Renosz
De alapvetően ők döntenek. Ha jönnek, jönnek, ha nem...
hm..nem lehetetlen bár én erről nem hallottam lehet hogy van olyan hely ahol lehet..meg vannak mélytengeri úszások a hajóról lehet beugrálni...lehet
De vigyázz 100 000 000 medúza is van beljebb
Ez egy búváros fórum, itt is tudsz érdeklődni:
http://www.divecenter.hu/Forum/101
2 éve voltunk Rodoszon nászúton. Igaz nem Kiotariban de kirándultunk sokat azon a környéken. Hajózni voltunk akkor sajnos nem voltak delfinek, de azt mondták ez ritka eset.
Mindenesetre ne szegje előre kedvedet, Rodosz szerintem a fölt egyik leggyönyörűbb, legkellemesebb szigete. /pedig jártam már néhány helyen /
szóval irigy, irigy mert delfinekkel vagy nélkülük de nagyon jó lesz ott Naketek!
üdv
Dóri