Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
... vagy akár hozzánk is! Bizsu webáruház
Helló!
Ha gondolod bekukkanthatsz hozzánk!
Ingyenes szállítási költséggel plusz ajándék ékszert adunk a rendelt ékszeredhez.
https://xpekszer.hu/
Az ajándék ékszerek pedig itt vannak.
https://xpekszer.hu/shop_artspec.php?artspec=2
Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy külföldről honnan lehet nagyon olcsón bizsukat beszerezni? Esetleg linket is tudnátok küldeni? Magyarországon is érdekelne, hogy honnan lehet fillérekért? Az Ázsia center oldalát néztem, de nincs webáruházuk, így nem lehet tőlük.
Előre is köszönöm szépen!!!
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg vmi katalógust, ahonnan lehet jókis bizsukat rendelni?
Sziasztok!!!
Tudtok olyan boltokat mondani Pakson,ahol jó bizsu fülbevalók vannak,és olcsón?
Szia! Sziasztok!
Kiváló, kézzel készült egyedi ékszerek kaphatók a Ráday u- Mátyás u sarkon a Design Ékszer Galériában. Bejárat a Mátyás u felől.
Millefiori, gyöngyház, kókusz, drótékszerek, ásványékszerek, bőrékszerek és nem is horror árakon, ahhoz képest, hogy mindent kézművesek csinálnak.
Nemrég nyílt a bolt, most tavasszal.
Kaphatók még alapanyagok, alkatrészek is az ékszerkészítéshez és hamarosan lesznek tanfolyamok is.
Sziasztok!
Valaki nemtudja véletlenül, hol lehet Adidas fülbevalót venni? Ilyen kis ezüstre gondolok, már mindent körbejártam, de aztmondják nincs, védett vagy pedig csináltatni kell ékszeressel... Ha tényleg így van, tudnátok ajánlani vkit aki olcsón és jól dolgozik? :) Köszii
Az Ázsiában én is vettem múltkor bizsukat, de így utólag azért annyira nem vagyok elragadtatva tőlük..pici, strasszokkal kirakott virág fülbevaló 500 Ft volt, úgy, hogy itthon azonnal lejött róla 2-3 kis kőNem volt gond, mert visszaragasztottam pillanatragasztóval, aztán lekentem az egészet átlátszó körömlakkal, most már szuper, csak mégis.. Sok minden van egyébként, ki lehet fogni jókat, csak oda kell nagyon figyelni!
A Passziót én is szerettem, a B. Brigitte-nél jóval olcsóbb, és szerintem jobb. Csak múltkor úgy láttam, megszűnt az üzletük a Mammutban, hüpp-hüpp
Hát én elmentem a Fény utcai piacon lévő (Match mellett) bizsuboltba..... Iszonyú! A bolt tele tiltó táblákkal, ezt tilos.. azt tilos... Így kezdődik. De a folytatás sem jobb. Iszonyú bizsuk kavalkádja 300 .- ft-ért. Aztán vannak 500.- Ft-osak is, de azok sem jobbak. Aki csak ezért megy oda, az nem menjen szerintem, mert iszonyú!!!!
Szia!
Szerintem is az Ázsia Centerben érdemes körülnézni!
Nagyon jó bizsukat árulnak, nagyon jó áron!
Persze keresgélni kell, mert azért vannak olyanok is, amiket megfogni sincs kedve az embernek, nemhogy viselni.
Szóval rá kell szánni az időt!
Nekem mindegyik fülbevalóm még szép, nagyon sok van onnan.
Ennél olcsóbb már csak vacak, vagy?
Csináltass egyedit...
A Bizsu készítés és a Gyöngyök topicokon nagyon ügyesek a Lányok és biztosan szívesen segítenek!
Szia!
Néz szét az Azsia centerben. Sok bizsus van, szép fülikkel és az árak is kedvezőek. Én szoktam ott szépeket kifogni.