Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Vékony,könnyű papucs
2007-10-05 17:121.
Létrehozva: 2007. október 5. 17:12
Tornára, szaunába és zuhanyzásra kéne egy nagyon könnyű papucs, ami gumi v. műanyag, a lényeg, hogy extra vékonyka , vízálló és könnyű legyen, akár lábujjköztes. Nem cipelnék ólomnehéz papucsot is edzésre Most, ősszel láttatok valahol ilyet olcsón Pesten?
Szia!
Nekem volt egy jópár ilyen vékony, lábujjköztes papucsom, tusfürdőkkel együtt vettem meg. Csak egy fontos dologra figyelmeztetlek, nagyon csúszós tud lenni! Én már kétszer, anyukám egyszer elesett vele. Úgyhogy olyan érdes talpút válasszál, ami biztonságosabb.
Reál élelmiszerboltban, a XI.kerben, ahogy sorban álltam a kasszánál, a tusfürdők között nézelődtem, ott láttam. Holnap reggel, lemegyek vásárolni, ha akarod megnézem mennyi és mekkora papucs van benne. üdv :fru
Bezony, tényleg jóval drágább. Az enyém is párszáz forintos volt, nem is adnék sokkal többet érte, ha nem muszáj, viszont ki is kellett dobnom. Persze nem adtam föl, hogy találjak olcsót és megfelelőt, eddig nem sikerült - egy másik olcsó, (majdnem) tiszta műanyagot azért kellett kidobnom, mert eleresztette a ragasztást.
A dolog engem is érdekel, de ne legyen lábujjköztes.
Volt korábban egy nagyon könnyű pacskerem pont ilyen célokra, valami nagyáruházban vettem. Vízállónak tűnt, de sajnos a felsőrésze képes volt megszívni magát vízzel, ki kellett dobnom a végén, egy vizes papucs nejlonzacskóban - hát, gyilkos tud lenni az "illata", erre figyelj oda a vásárlásnál.
Lábujjköztes tiszta műanyagot egyébként nagyon sokat láttam a nyáron, sportboltokban biztosan van most is.
Cosmopolitan papucs
És igazából nincs mérete, én simán levágtam belőle 2 cm, mert 36-os a lábam.