Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Gyümölcscentrif uga

Sziasztok!
Gyümölcscentrifuga után kutakodom. Már egy jó ideje kacérkodom a tvshoppos "Power Juicer Express" gyümölcscentrifugával, de ha volna valakinek ilyen vagy másmilyen ami jól bevált megköszönném a tájékoztatását, szívesen venném a véleményét bármelyikről.
Most, hogy nézegetem van olyan némelyiknél, hogy hab külön választása. Ha jól emlékészem a tv.shoposnál nincs. Ha jól emlékszem a tv-ben is két fajtával is találkoztam már.
Mekkora teljesítményű legyen legalább.
Köszönöm előre is a véleményeteket, segítségeteket.
A narancshoz van elektromos facsaró, az tényleg tök jó. De hogy teszed a narancsot a centribe? Héjastul?
Mert a lénarancsot nem nagyon lehet pucolni.
Hát igen, ez sokkal egyszerűbb megoldás!
Én meg még FOGKEFÉVEL is izélgettem a centri fém részét, őrület volt!!
De most már nincs ilyen gondom.
Egyébként jó még gyümölcsökhöz az aprítógép is.
Én is kaptam egyet,hát...finoman, nőiesen..... : töxar. Amennyit mosogatok vele, inkább éhen-szomjan döglök.
Legutóbb mérgemben elővettem a jó öreg turmixgépem, beleraktam 3 paradicsomot félbevágva meg két gerezd fokhagymát, összezúgattam és megittam. És nem kellett kidobni semmit, a pancs is kevesebb volt.
A c.fuga most dobozban ücsizik a szekrénytetőn...
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=127176
A tavaly itt írtunk róla.
Nekem annyiban változott a véleményem,hogy macerás a tisztítása és egyre ritkábban használjuk.
A vanról nem írnál bővebben, pl. teljesítmény?
Igaz, hogy meg lehet enni az almát, lehet ropogtatni a répát, de azért másabb. Azért elárulom volt időszak amikor Én pl. nem tudtam megenni az almát, mert egészben éreztem a gyomromba, nem tudtam emészteni, viszont az almalé nem állt össze odabent.
Az enyém Philips HR 1851 és nagyon jóó!!!
amit szoktunk: pár sárgarépa, 2-3 alma, 2 narancs , az eredmény Isteni!!
Cékla is mehet bele, nagyon egészséges!
Biztos van, akinek bevált, én pénzkidobásnak tartom.
én tv shopban csupa gagyi terméket láttam eddig.
Azért kell hozzá a dramatizált előadás, másképp a kutya se venné meg... Szerintem.