Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jarnatok penzes palival?
Kedves NLS-s tarsaim!
Mar annyiszor hallotam illetve irtatok hogy nektek a penz nem szamit. Ezert most a nevembol kifakadva gondoltam hogy irok egy pont errol szolo topicot.
Szoval jarnatok egy penzes palival. Es ha mar erre azt valaszoljatok hogy igen. Akkor a kovetkezo kerdesem az hogy jarnatok csak a penz miatt?
Mennyi penz kompenzalna a hutlenseget?
Mennyi penz kompenzalja a kort, es meddig (marmint menyi korig pl 55 igen de mar 70 nem erted?, vagy 70 csak ha 1 milliodolarja van ha 900,000 akkor nem erted?)
Nos varom a kesoesti friss hozaszolasokat.
Udv
$$$
UI holnap is irhatok, bar ha tudtok akkor jobb lenne most
" Reszemrol az egyetlen fontos dolog kimaradt a felsorolasbol: nos, ha az agyban is ilyen remek lenne, akkor szivesen elegereszgetnek vele egy ideig, de azt mar nem nagyon szeretnem, ha athelyezne a telephelyet hozzam ilyen bentlakas szerusegre. Majd egyszer....talan....kesobb, most meg egy par evig elni szeretnek, meg zavarosban halaszgatni-)))) Lehetoleg jo sokat-) Baj? "
A baj akkor lenne, ha a penzes pali akarna hozzad koltozni amikor mindenben tokeletes lenne es meg penze is lenne.
Vigyazni kellene az ilyenekre, mert teged kellene, hogy a kisfiaddal elraboljon es egy palotaba koltoztetne.
Kiskiszolgalok meg finom kaveval ebresztenenek.
" Ellenben ha egyszer majd megis faladom a szabadsagomat, akkor egy tomott penztarca bizony fontos tenyezo lesz, mert a hocipom tele van mar a csorokkal.....es kulonben is, az olyan jooo, hogyha elmulik a szerelem (mindig elmulik, csak az egeszen hulyek hiszik el, hogy orokke tart), meg mindig talal valamit az ember rajta, amit lehet szeretni-) "
Ne sokaig legyel szabadsagon, ha talalsz egy ilyen nagyonjooooooooot, akkor rogton mondd meg neki, hogy eppen most jart le a szabid. Mit szol hozza.
Karhoztasd csak magad amikor megtalalod azt, akivel szentseget szeretnel torni aprora , ne torodj semmivel.
10 ev mulva is megtehetned, de a te idod most a legszebb.
"Mi tortenik akkor, ha a termeszete szereny, meg jokepu, meg nem is bogaras, meg penze is tobb van, mint kellene, meg szepen is tudna bokolni?
Kapos lenne itt a NLC-n? "
Hat persze, hogy kapos lenne, ahogy nezem sokan barmit megtennenek erte, hogy egyaltalan valakinek kellejenek, az sem baj, ha eppen csak egy fokkal szebb az ordognel-)))
Reszemrol az egyetlen fontos dolog kimaradt a felsorolasbol: nos, ha az agyban is ilyen remek lenne, akkor szivesen elegereszgetnek vele egy ideig, de azt mar nem nagyon szeretnem, ha athelyezne a telephelyet hozzam ilyen bentlakas szerusegre. Majd egyszer....talan....kesobb, most meg egy par evig elni szeretnek, meg zavarosban halaszgatni-)))) Lehetoleg jo sokat-) Baj?
Ellenben ha egyszer majd megis faladom a szabadsagomat, akkor egy tomott penztarca bizony fontos tenyezo lesz, mert a hocipom tele van mar a csorokkal.....es kulonben is, az olyan jooo, hogyha elmulik a szerelem (mindig elmulik, csak az egeszen hulyek hiszik el, hogy orokke tart), meg mindig talal valamit az ember rajta, amit lehet szeretni-)
Egyebkent pedig nagylany vagyok, ezt a tomott penztarca dolgot ugyis megoldom en magamnak hamarabb, mint hogy elmenjen az eszem es tartos karhozatra iteljem magam..... na, most akkor behuzott nyakkal elosonok, mielott megerkeznek a tiszta lelku erenycsoszok, akik csak ugy tudjak elkepzelni az igaz szerelmet, ha pasijuknak kilog a segge a lukas gyatyabol-)
De itt mifelenk, hogy lehet meglatni valakin, hogy mennyi penze van?
Az volt a kerdes, hogy el lehet-e viselni es mennyiert a bogarait.
Tehat a kerdes nem nekem szolt, en csak terelem a figyelmet arra, hogy az is jol jon, ha normalis. Nem csak a penze.
" A szerenyseg pedig a legveszelyesebb megjatszas, elobb utobb felfigyelnek ra, es mindenki bedol neki-)"
Mi tortenik akkor, ha a termeszete szereny, meg jokepu, meg nem is bogaras, meg penze is tobb van, mint kellene, meg szepen is tudna bokolni?
Kapos lenne itt a NLC-n?
Paris Hilton.
Talan egy sex filmben szerepelt. A gerinctelen, akivel egyutt volt nyilvanossagra hozta.
Szereny volt, mert szerenke lett emiatt.
Ha veletlenul szembetalalkoztok egy elkoborolt milliardossal, rantsatok ki alola a jarokeretet...azonnal indulok es megmentem!
Kilencven ev alattiak kimeljenek!
Most nem normalisabb ferfiakrol beszelunk, hanem milliomosokrol.
Jaj, dehogynem jatsszak meg magukat, maximum nem hallatszik el idaig.
A szerenyseg pedig a legveszelyesebb megjatszas, elobb utobb felfigyelnek ra, es mindenki bedol neki-)
Apropo, lattam a teveben a Paris Hiltont a heten....vagy a mult heten. Kapitulaltam-) Na ezt sem gondoltam volna-)
Ki nem allhattam azt a sotet szobaban is rovidlatoan hunyorgos, agyonfestett, aluloltozott, megjatszos, agyatlan feher-agarkutyat!
Ha ujsagban szerepelt, gyorsan atlapoztam rajta, ha a teveben, akkor meg gyorsan atkapcsoltam, mert komoly fizikai fajdalmat okozott.
Most is kapcsoltam volna hirtelen...de....eloszor is nem hunyorgott....ugy latszik valaki szolt neki, hogy amikor ezt a tanacsot kapta valakitol, be lett csapva-) A sminkje olyan szolid volt, hogy csak a vakok nem figyeltek fel ra....a ruhaja fekete, egyszeru vonalu, mely dekoltazzsal, es piszok jol allt rajta, a haja leengedve es csillogott a szokesege, halkan, megfontoltan beszelt, nem rangatozott, nem vihoraszott, nem pakolta magat....es meg mindennek a tetejebe OKOS dolgokat is mondott.....ez no titokban kinotte magat egy megfontolt, komoly, tehetseges uzletasszonnya....hova jut igy a vilag.....mondom en, hogy a szerenyseg a legfeltunobb-))))
jaj, dehogynem-)
Nehany milliocskaval a hata mogott (nem forintban!!!), mindenki uriember. Attol meg nem biztos, hogy a meg nagyobb uriemberek befogadjak maguk koze, mert ezek nagyon finnyasak, de attol meg az uriember biza-)
Nem a Gezaval van a baj, hanem a szakmajaval....
......mert a szakma kerem nagyon fontos!
A rez es bodzagyujtes egy olyan iparag, amihez rendszerint igen nepes csalad tarsul....talan azert, mert bodzagyujtes kozben van ido...ize...na,....hat az izere!
De regen inditott topik ez.
" Jarnatok penzes palival? "
Normlisabb ferfi nem dicsekszik. Max. a lábai allnal ugy. $-$
Kerem ennel az esetnel nem a hölgyválasz-t.
Meg normalisabb ferfi nem jatssza meg magat, ha van penze.
Szereny, mint az ibolya.
Én is, ha a paraméterei 9o-12o-9o, vagyis 9o éves, 12o milliója van, és 9o féle betegsége. Amúgy meg a szomszéd kerületben lakik a Gazsi, jól megy neki a réz- és bodzagyűjtés, milliói vannak, Mercivel és 3 kilós aranyakkal jár a segíjjjeket felvenni, nnnna, vele nem járnék, akárhány milliója van.
Amúgy a topik is lassan 1oo éves, nem tudom, vannak-e milliói...
A penz mennyisege es az eletkor is nagyon fontos.
Szoval a valaszom igen.
De csak abban az esetben, ha a milliok tobbszazrol szolnak, es az eletkor is legalabb olyan szep magas, minimum kilencven felett.
Jah, es ha akar hat tolem meg huncutkodhat es felre is lephet, nem vagyok valami feltekeny tipus-)
Egyeb hulye kerdes?
Miert volna K egy no, aki gazdag pasival el? Ilyen alapon minden no K, aki ferjhez megy es eltartatja magat.
Mas: az en gazdag pasimtol semmit nem kaptam, igaz, meg jo hamar lapatra tettem. Mutogatott egy tervrajzot egy gyonyoru hazrol, almaim netovabbja volt. Hogy ez kettonknek akarja epittetni. Aztan megkerdezte, hogy en takaritanek-e egy otszobas hazat? Tudta, hogy nem elso viragzasomban vagyok, ertsd, nem voltam mar fiatal, (oreg sem). Ha olyan gazdag, nem telt volna egy takaritora, aki a nagyjat elvegezte volna? Mit nyertem volna, a szegeny csak 1-2 kisebb szobat takarit, a gazdag meg palotat. Rohej. Jo zsugori volt az urge, rajtam akart sporolni? El ne hidd, hogy sok no nem megy ebbe bele, belemegy.
Az, hogy vkinek van pénze, az önmagában nem kizáró ok.
Ha tetszik a pasi és, ha normális.
A kor mindig mellékes dolog. Persze bizonyos határig. És nem kompenzálható, ha teszem azt 90 éves.
A hűtlenség soha nem elfogadható számomra. Bármit tesz is, hogy megbocsássam, páros lábbal rúgom ki. Tökmindegy mennyi pénze van.
Ha kizárólag a pénz miatt jársz vkivel, azt úgy hívják:prosti
az urinő fogalmát ironikusan használtam.
egy kurva nem urinő, a smukkos hím nem uriember.
abszolut igazad van. a hímringyót kimondottan undorító jelenségnek tartom.
csak azért szorítkoztam a női nemiség körére, mert a kérdés is, és a hsz-ek is ezen belül mozogtak.
OK, sajnalom, hogy neked kuldtem az irasomat.
Az viszont, ha egy "tuskoledi" tortenetesen hozzamegy egy penzes zsakhoz, mitol lesz a no egybol "urino"? Na meg a penzes zsak sem feletetlenul uriember.
ez teljesen rendben van.
de te is tudod én nem erről írtam.
olvasd csak vissza szépen az urinők hozzászólásait, és látni fogod.
Valahogy én is így látom, hogy ez a pálya... de azért még egy közös nyaralás v utazás belefér, hogy ne egyedül menj és a buksza mindig kéznél legyen Igaz ott is "vehet" de egy nyaraló helyen pl nem hiszem hogy vannak örömlányok... a kurva nekem kissé durva még akkor is ha tudom, hogy ez is egy szinonima a jó módban élő pasik alkalmi barátnőjére.
Az a nő aki azzal védekezik hogy szereti az ilyen pasit és szerelemből is van vele nem csak a pénzéért és képes elnézni a hogy a menő manus még más nővel v nőkkel is ficánkol az meg ne sírdogáljon hogy nem boldog és nem találja meg az Igazit.
én ezt az egész vitát nem értem bevallom.
az összes kurva csak a pénzed akarja.
de minek ehhez járni?
ha akarsz valamit felhívod, megtörténik, kifizeted. és ennyi.
Folyószámlaegyeztetés után és a pinkód ismertetése után akár be is mutatkozhatna.
Még jó!
Nem hogy el tudnám képzelni, egyenesen csakis olyan pasit keresnék akinek sok pénze van.
Naná!
Nem ettem meszet!
Olyat kellene keresgélni akinek nincs pénze?
Mit kell azon keresgélni, 99,999 % uk olyan.
Na, aztán az nagy kunszt ilyet megtalálni.
Persze. :)
És boldogan élnek, míg meg nem halnak.
"Ahol meg több a pénz ott van már házassági szerződés, válás esetén tiszta a helyzet. "
Baszhatod a házassági szerződésedet egy idő után, ha vannak gyerekek is.
Ilyen a társadalom.
Ha egy férfi okos de csúnya nővel él, azt mindenki sajnálja, bezzeg aki bombázóval jelenik meg, ahhoz hozzáképzelik az észt is.
Nyugaton meg főleg nem divat lakást venni,szóval ott mi a mérce?
A csórók körében. A középosztály ott is saját ingatlanban nyomja.
Egyébként ha nem a pénzen alapul a kapcsolat, akkor is borzasztóan nehéz a nagy vagyoni, jövedelmi különbségeket áthidalni.
Képzeld, hogy te egy albérletben laksz, a másik villában. Neked a szórakozás, néha egy koncert, kocsma a barátokkal, ő meg ha olyan kedve van Londonba repül egy koncert miatt. Ő ahhoz van szokva, hogy grill és barbecue partyt csinál a barátaival, nektek szalonna sütés olcsó itallal. És nyaralás, stb.
Vagy kinél szexeljetek? Nálad az albiban, aztán ő hazataxizik, vagy nála, aztán adjon pénzt neked taxira? Vagy még vigyen haza?
Rengeteg konfliktus forrása, ha a szegényebb, nem fogadja el a másik pénzét. Ha elfogadja, az is.
"Járnál olyan valakivel akinek csak a pénzed kell?"
Jártam.
Szerinted mire gondol mikor veled van?
Őszintén? Nem érdekelt.
Mi van, ha keksz közben képzeletben teljesen máshol jár a nő?
Nehezebben megy el, ha elmegy egyáltalán.
Akinek csak a pénzed kell az lehet hűtlen hozzád?
Hogyne lehetne. A hűtlenségben nem az a legszarabb, hogy más is megbabrálja a nőt, hanem hogy azt aközben teszi, míg veled van és így megaláz.
Van összefüggés pénz és kor között?
Általában idősebb korra alakít ki biztos egzisztenciát az ember. Huszonévesen is nagy pénzeket vertem el, de nem volt mögötte igazi vagyon.
Kekszelnél egy banyával csak, mert több a pénze,
mint a tied és éppen jól jönne egy kis jövedelem kiegészítés?
Szerintem nem.
Az elsősorban pénzen alapuló kapcsolatokat ne úgy képzeld el, hogy az eltartott gyűlöli az eltartóját. Általában egyébként is jó viszony, szimpátia van köztük, legfeljebb ha nem lenne a pénz, nem lenne szex.
Az utálatot nem lehet sokáig elrejteni, az olyan kapcsolat csak nagyon ideig óráig tart.
Igen a fordítottja ritkán igaz. Sőt, sok orvosnő szingli, járok eleget orvoshoz és néha szóba kerül ez is. Pedig nem csúnya nőkről van szó, sőt. Csinos, intelligens nők, némelyik imád főzni is. És nem hiszem, hogy ronda természetűek, mert az nem tud ilyen normálisan beteggel bánni. Szóval "mindnent tud". Ismerősi körömben, hiába széles 1 db pár van, ahol apuka otthon van a gyerekekkel, a nő pedig jó állásban van, sokat keres. De amikor megsimerték egymást a férfi keresett jobban.
És ha megnézem a mi családunkat is, nálunk is a fiúk keresnek jobban és magas beosztásban vannak. Szóval nem is kell messze menni.
Ez ősi ösztön, a férfi az első, ezért van az, hogy hiába 20.század nehezen fogadják el,ha egy nő többet keres, jobb beosztásban van a párjánál. A férfi központú világ miatt nézik el jobban a férfinak, ha több nővel lefekszik. Egy nőnek ezt már nem tolerálják ilyen jól. Szóval nem tudunk a természettel szemben pislantani. Jöhet emancipáció, nők vezetői posztokba való betörése az ősi törvények maradnak, ezért is van most felbolydulva többek közt a világ, megborult az egyensúly és igazán senki nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Ez így van, ezért nehéz egy több szempontból is "jó nő"nek társat találni, mert ha nagy az az x akkor a 2x már alig létezik.
Amúgy ez a rend, az állat és embervilágban is a "hím" az erősebb, dominánsabb. A férfiaknak általában nagyobb a fizikai erejük, több lehetőségük van érvényesülni a világban, pontosabban a világ inkább a férfi vezetőkre van berendezkedve, ezért van az, hogy általában többet "hoznak magukkal".
A férfiak meg szeretnek trónon ülni, így elvesz egy szegényebb/ kisebb szellemi kapacitású stb. de mutatós lánykát, így ő pár emelettel feljebb van, a ház rettenthetetlen ura és parancsolója (meg jó pár esetben terrorizálója).
De meg is fordíthatjuk,hogy a nők akarnak olyan partnert,akire "fel lehet nézni",tehát sok nő eleve úgy áll hozzá,hogy "én letettem x-et az asztalra,de mivel én nő vagyok,és fel akarok nézni a pasira,ezért pasi ne x-et,hanem 2X-et tegyen le az asztalra"
Ezért van sok szingli manapság. Ahol a nő is letesz az asztalra, tanult, jól keres, jól néz ki, rendben tartja a környezetét, stb. annak már kőkemény elvárásai vannak a férfiakkal szemben. Nyugaton ez már régen így van. A férfiak meg szeretnek trónon ülni, így elvesz egy szegényebb/ kisebb szellemi kapacitású stb. de mutatós lánykát, így ő pár emelettel feljebb van, a ház rettenthetetlen ura és parancsolója (meg jó pár esetben terrorizálója).
Ahol meg több a pénz ott van már házassági szerződés, válás esetén tiszta a helyzet.
Fiataloknál egyre inkább ez van.
A fiatalok már megnáézik kivel kötik össze az életüket és sokan szülői presszióra is agazdagabb felet választják.
De nem is kell nagy presszió,aki gazdag,az eleve a gyerekeit is olyan környezetben edukálja,hogy az,ha még akarna sem találkozna pórnép gyerekeivel.
A Hamupipőke történetek ritkák,ezért is durrannak nagyot,az általános az,hogy hasonló a hasonlónak örül.
Ez szerintem is egy remek meglátás, pont így gondolom én is ...
Talán ezért várom annyira az 5-ös lottón, hogy kihúzzák már a számaim