Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szex a főnökkel
2007-11-08 21:081.
Létrehozva: 2007. november 8. 21:08
Na már megint egy topic
Népszavazást írok ki a következő témára:
Lefekdüjünk-e a főnökkel vagy sem?! Te már megtetted? Megbántad? Hányszor fordult elő?
Egyben tarthatnánk népszámlálást is, hány olyan csaj, vagy pasi van, aki kefélt a főnökével?
De most komolyan, engem érdekel a téma.
Jöhet az is, aki a házinyúlra nem lövünk szabályt nem tartotta be, vagyis kollegával volt, esetleg az irodában történt?
(beleszámít az orális szex is)
Népszavazást írok ki a következő témára:
Lefekdüjünk-e a főnökkel vagy sem?! Te már megtetted? Megbántad? Hányszor fordult elő?
Egyben tarthatnánk népszámlálást is, hány olyan csaj, vagy pasi van, aki kefélt a főnökével?
De most komolyan, engem érdekel a téma.
Jöhet az is, aki a házinyúlra nem lövünk szabályt nem tartotta be, vagyis kollegával volt, esetleg az irodában történt?
(beleszámít az orális szex is)
Hello,
nekem jelenleg ugyan nincs főnököm...de az exel megtenném szívesen, ez is beleszámít??? :) vagy csak az érvényes, ha jelenlegi főnökről van szó?
Én bizony az exet igen elkapnám, ha lehetne :)
Szia Mancika 10!
Tényleg hasonló cipőben járunk........
És mondd, neked is olyan unalmas a házasságod mint az enyém????Mert én borzalmasan kezdek megfulladni benne.
A férjem és én teljesen másak vagyunk. Kérdés akkor miért mentem hozzá????
Mert 18 évesen az ember nem gondol a jövőre, azt érzi szerelmes, és milyen csodáűs dolgo a házasság. Most viszont már 2 gyerekkel elég nehéz váltani, de én tuti megteszem.......és nem a főnököm miatt, mert azzal én is úgy vagyok ahogyan te. Csodás vele a szex, az ölelések, a lopott órák, de jövőt vele tervezni nem lehet.És nem is akarok. Te hány éves vagy???? Tudsz ilyen házasságban élni életed végéig????
Nekem az előző cégnél nagyon sok jó pasi volt.....
Szóval pályafutásom végére fél évente egy pasi lett a végeredmény....
Viszont egyik se volt a főnököm...Bár volt köztük felsővezető is,de nem az ő "hatáskörébe" tartoztam....
Sok vagy nem sok,hosszú ideig voltam szingli..
Kedves tinipini!
Köszi a bíztatást.
Elolvastam amit küldtél. Valahogy úgy érzem én is ahogy ott leírtad.
De én nem akarom szétdúlni a főnököm családi életét, és azt sem akarom hogy ő az enyémet szétdúlja. Ezt meg is mondtam neki, és ő is igy van vele. Tehát, szeintem teljes az egyetértés köztünk és mindketten ugyanazt akarjuk egymástól. És szerintem igy működhet csak a dolog.
Meg az nagyon fontos szerintem, és ez most bármilyen kapcsolatról is legyen szó, hogy az ember megtudja beszélni a másikkal a dolgokat és akkor rendben lehet minden körülöttünk.
Na lehet. Mondasz valamit. Az is lehet hogy ez egyszer így lesz.
Jól látod a dolgoka!!!
Ne is törödj a rosszmájú megjegyzésekkel. Amire szükséged van az élettől, azt vedd el, mégha másnak ez nem annyira jó, akkor is.
Majd a főnököd felesége is talál magának új pasikát. Nekem is voltak munkahelyi kapcsolataim és mindig jól jöttem ki belőle, egyetlen dolog van: nem szabad mellre szívni az érzelmeket és lelkizni a pasikkal.
Más is szexel a főnökével, főnökasszonyával, évfolyamtársakkal... Egy életed van, ezt nem ismételheted meg.
Kedves a.csaba!
Köszi a választ.
Nem hiszem hogy ha vége lenne a kalandnak, akkor lőttek az állásomnak. Mivel a főnökömnek is van annyi inteligenciája, hogy a két dolgot szétválasztja. Elék értékes vagyok én neki a munkám által is.
De ha esetleg mégis a kaland végén, az állásnak lőttek, akkor hát annyi. Van másik munkahely. Nem vagyok én olyan elveszett csaj.
Elég sok mindent tudok, nyelveket beszélek és nem félek attól hogy nekem nem lesz állásom.
De azért köszi a biztatást és a tanácsot.
Kedves panniannika!
Köszi a hozzászólást.
Hogy is mondjam. Unalmas a férjemmel, de csak a szex. Amúgy jól meg vagyunk, sokat viccelődünk, szeretjük a gyereket, olyanok vagyunk mint a testvérek. Szeretjük egymást, csak már szenvedély hiányzik.
A szerető, az most csak extra az életembe, és így alakult.
Egy szép kaland. Ha vége lesz, nem leszek öngyilkos és nem fogok más után koslatni. Én jobban szeretem ha én utánam koslatnak.
http://www.eron.hu/tortenetek/irodai_hancur_zarora_utan_18 4_251682.html
hasonló történt meg velem is
Ja, már 10 éve?!
Akkor rendben van. Van is valami törvény, hogy 7 évente kell másik farokra ráugrani, úgyhogy így is 3 év lemaradásban voltál.
Kedves Martinelli!
Lehet hogy ostoba libának tartasz, de azt nem irtam még meg hogy a férjemmel már több mint 10 éve ismerjük egymást. Eddig még soha nem csaltam meg (nem is volt eddig senki rám ilyen hatással, mint most a főnököm).
A férjem részéről, szex terén egy kicsit elvagyok hanyagolva mostanában, és már a régi szenvedély elmúlt. És talán a férjem nem is volt soha ennyire szenvedélyes.
Én sem értettem soha, hogy egy fiatalabb nő mit akarhat egy sokkal idősebb pasitól. De most már értem!!!
Ég és föld!!!!!! Hidd el nekem, eszméletlen a fickó!!!
A szex nem minden, ez egy szép kaland és tudom hogy egyszer vége lesz. Nem is tervezek összeköltözést a főnökömmel és perszeő sem. A férjemet szeretem, csak már unlmas vele a szex. Ennyi. De csak ezért nem fogom elhagyni. Amit nem tud, az nem fáj.
Lehet hogy már ő is megcsalt engem, csak nem tudok róla. Volt olyan hogy gyanakodtam, rákérdeztem és tagadott. Mondjuk hogy elhittem.
Tehát, ne ítélkezz elhamarkodottan, mert sok részletet még nem tudhatsz!!!
Ezzel most voltaképpen mi is a probléma?
A korkülönbség tök mindegy szerintem, a kinézetnél pedig többet ér a kisugárzás. Az tudja igazán megbabonázni az embert, amikor fogalmad sincs mit eszel benne, de megdöglesz úgy kívánod.
Köszi Mancika10,
annyira jó ilyet olvasni. :)
Hogy egy apád korabeli férfi, aki annyira nem is tetszik neked,
rajong érted? Hát ilyet még nem is hallottam.
Jó hogy vannak még ilyen ostobenkó libák...
Szia Olil!
Kb. hasonló cipőben járunk.
Hátha tudunk segíteni egymásnak tanácsokkal.
Én is összejöttem a főnökömmel, annyira jó vele szeretkezni, nem is gondoltam volna.
Ugyan az van mint nálad, hogy mindketten családosok vagyunk és ráadásúl a felesége a cégnél van.
Már kb. 10 éve nála dolgozok, és még csak 3 hónapja jöttünk össze.
De egyszer bevalotta, hogy már nagyon régóta figyel engem. Nem mondom, hogy nem vettem észre, de soha nem gondoltam hogy ez komoly lenne részéről. Azt gondoltam, hogy csak egy kis flört. Nekem, mit férfi nem annyira testszik, és ráadásúl akár az apám is lehetne, viszont annyira izzik körülöttünk a levegő!!! És amióta összejöttünk, egyszerüen kívánom. Annyira jó vele szeretkezni!!! Érzem rajta hogy nagyon kíván engem, minden porcikámért oda van és ez engem annyira felizgat.
Amúgy, megbeszéltük hogy egyikűnk sem fogja elhagyni a családját, csak igy titokban találkozgatunk.
Már egy párszor mi is egy közös munka kapcsán elutaztunk, külföldre, igy szerencsére sokat lehettünk együtt.
Ezek az utazások olyan szépek voltak! Egész úton, vezetés közben is ölelgetett és csókolgatott, és az ott töltött éjszakák gyönyörüek votak. Annyira szenvedélyes, egy ölelésében annyi érzés van!!! Ezt nem gondoltm volna róla.
A legutolsó főnököm 45 éves, csinos sportos macsó. Viszont emberileg nagy nulla. Ráadásul a felesége is a cégnél dolgozik.
Vele nem tudtam volna soha lefeküdni. De egy normális főnökkel? Nincs kizárva.
Soha nem hagynám el a csládom. 2 gyönyörű gyermekem van, akaiket mindennél jobban szeretek.
Sajnos túl korán mentem férjhez, és a szerelmem a párom iránt már elmúlt. Ennek ellenére nem rossza a házasságom, nincs vita, veszekedés, és a férjem mindent megkap tőlem. Éppen ezért igen, bele tudok nézni a szemébe. Ráaádsul valószínűleg ő is tett már ilyet......
Nekekd van hasonló tapasztalatod??? Mert kissé gúnyosnak tűnt a megjegyzésed.......
Annyira azért nem jó, hogy otthagyd érte a családod, ugye?
A férjed szemébe bele tudsz nézni még?
jesszusom, házinyúlra nem lövünk, ez alap legyen!
Alig 2 hete dolgoztam a munkahelyemen, már izzott is köztem és a főnököm között a levegő. Családosak vagyunk mindeketten így a helyzet még nehezebb. Olyan férfi, aki mellett nem lehet elmenni szó nélkül, és aki egyetlen pillantásával elolvasztott.
Megszerveztük és lebonyolítottuk az egész napos randinkat egy csodás szállóban, reggeltől estig együtt voltunk, szerettük egymást. Eddig háromszor valósult meg ez a találka, közben lopott sms-ek, levelek, emailek.....találkozások az irodában.Apró ajándékok, figyelmességek.
A kapcsolatunk nagyon jó, tudjuk, hol a határ....és soha nem gondoltam még arra, és ő sem, hogy abbahagyjuk. Tökéletesen összeillünk, és azthiszem, ha nem lenne családunk, már nem itt tartanánk.
(Persze egy idő után először cégen belül máshová, majd másik céghez mentem.)