![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Légpárásító készülék
2007-11-19 11:091.
![starlet](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Létrehozva: 2007. november 19. 11:09
Sziasztok!
párásító készüléket szeretnék venni. Láttam hogy létezik hideg és meleg változata. Gyerekszobába melyk lenne a jobb? Bár lakásunk egy téglaházban van, a levegő fűtési szezonban nagyon száraz, igy a fiam folyamatosan köhög
KAZ tip. párásítókészülékhez keresek szűrőt??
Látom már rég írtatok ide, de azért megkérdezem, hogy mindegyik párásítóból ennyire jön ki a pára, mint a Nadinka képén?
Én is szeretnék venni, de nem értek hozzá...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Igen ez. a "nagy szürke gomb" az lcd kijelző. valójában 5 gomb és a kijelző. egyébként a metroban olcsóbb. 13e.
Azt olvastam hogy Tefálban van vízkőgátló kazetta. Milyen időközönként kell cserélni, lehet-e kapni és mennyibe kerül?
Nekünk Tefal Baby ultrahangos hidegpárásítónk van. Nagyon jó. Nekem a fiam asztmás, a múltkor sajnos egy álkruppos betegség is előjött. Amíóta megy a hidegpárásító, minimálisra csökkent a köhögése.
ez? 02&te=515">http://www.kunwebshop.hu/index.php?sid=cS60jX8TGmXrFwe&me
02&te=515
mi az a nagy gomba? és hol az lcd?
Erre csak annyit tudok reagálni, hogy a három éves fiam a tegnap nagyon köhögött. A déli alvásnál odatettem a salvus-vizes párologtatót és azt lélegezte be. Utána egyet-kettőt köhögött egész este.
örülök hogy annyi a segitőkész ember
Igazán megnyugtató, hogy hidegpárásítóval kapcsolatban mindenkinek jó a tapasztalata. Azt akartunk venni tavaly, de aztán láttam agy műsort, ahól agy férfi pont ettől köhögött. Azzal magyarázták hogy az uh nagyon lebontja a vízet, és a benne lévő apró szennyeződések beragadtak a tüdőben és köhögést okoztak nála. Nem tudom hogy érthetően írtam-e le, de minden esetre a valaszokat olvasva gondolom hogy az egy kivételes eset lehetett.
Szia!
Pár hete vettem az Elektroworld-be Avair hideg-meleg párásítót, ami tisztítja is a levegőt. 20 ezer volt.
Szia!
Nekünk VIVAMAX ultrahangos párásítónk van. Nagyon jó. Szabályozható a párakibocsátása, távírányítós, LCD kijelzős, hangtalan. Sokszor egész éjszaka megy. Amióta megvan, sokkal jobb a szoba levegője, jobbat alszunk.
Szia!
Hidegpárásító! Sajnos én is mindenféle légúti bajjal küzdök és hidegpárásítónk van. A minap azt ajánlotta az orvos, hogy Salvus vízet öntsek bele és azzal párásítsak. Isteni a hatás! Bár óvatosan kell vele bánni, mert mindenhova "leszáll" a só, így most beköltöztem vele a fürdőbe és ott szoktam kb. 30 percet párológtatni vele. Egyetlen akadálya, hogy így folyton cserélnem kell bele a vízet, mert a szobában meg ezzel párásítunk.
Természetesen mindenkinek szíve-joga és pénztárcája, hogy milyet vesz.
A nagy számok törvénye alapján, minél több van forgalomban valamiből, annál nagyobb a valószínűsége a hibás termékeknek is. De a mienk tökéletesen működik, pedig van használva nemkeveset.
Kruppos roham esetén a gyerek ágya mellett áll. Soha, semmi problémánk nem volt vele.
Egy hibás termékből azért nem általánosítanék.
Ha írsz egy mail címet priviben, elküldöm a gyűjtésemet, ami fórumokból van kimásolva, de csak a lényeg, így nem kell átnyálaznod mindent.
Wordben van.
"Kruppos tapasztalatom nincs, hidegpárásítós viszont van . Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, hogy NE VEGYEN HAUSER MACI formájú hidegpárásítót(kb 11 000.-Ft), mert RÁZ!!!! Elvittem szervízbe, ahol esőnek körberöhögött a szervízes srác, majd bekapcsolta és mondta, nézd ez nem- ááááá -(őt is megrázta)!!! Ezekhez képest azt a kedves tanácsot kaptam tőle, hogy vízkőtelenítsem, nincs vele gáz! A külső, műanyag burkolat töltődik meg feszültséggel...így nem merem a gyerek szobájába betenni, pláne egész éjszaka működtetni."
Ha köhög a száraz levegőtől, akkor mindenképpen hideg párásítót vegyél. A meleg párában csak úgy tobzódnak a gombák, meg a vírusok. A hidegpára egészségesebb, és sokkal áldásosabb hatása van.
Nekünk is hidegpárásítónk van, igaz, az én legkisebb fiam kruppos, miatta vettük, de azóta nemcsak miatta használjuk.
nekem a meleg tetszene jobban, mert az ultrahangtól is ódzkodom
de megnéztem h 50Wattokat eszik az ultrahangos, és 700wattnál kezdődik a meleg...